And the Oscar goes to… - czyli lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anka coś tam majaczy, wiec kciuki, żeby ciemniała.
Anka 37 lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Anka na drugim widzę cien, a pierwszy to chyba bobotest, a jemu nie ufam zupełnie. Dziwne to, bo pęcherzyk jest widoczny przy konkretnej becie, takiej którą testy już wyłapią. Z drugiej strony miałaś bardzo konkretny progesteron jak na koniec cyklu, więc chyba poszłabym na betę i proga raz jeszcze - będziesz miała jasnosc. Kciuki!
Anka 37 lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Anka na drugim widzę cien, a pierwszy to chyba bobotest, a jemu nie ufam zupełnie. Dziwne to, bo pęcherzyk jest widoczny przy konkretnej becie, takiej którą testy już wyłapią. Z drugiej strony miałaś bardzo konkretny progesteron jak na koniec cyklu, więc chyba poszłabym na betę i proga raz jeszcze - będziesz miała jasnosc. Kciuki!
Dziękuję za wszystko 😘
Poczekam do piątku, jeśli okres nie przyjdzie to zrobię bete.. Myślę że już powinno się wszystko wyjaśnić...
-
Anka cos jest!
Madziandzia ja mam nadzieje w maju zwolnic brzuch, wiec bedzie do wziecia! choc mam nadzieje ze do maja ro tu zadna testujaca się nie uchowa!Madziandzia, Magddullina2 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Rety ten intralipid leciał i leciał. Miałam wrażenie, że puszkę gęstej białej farby dostałam dożylnie 😂
W sumie 4h spędziłam w klinice. Tydzień po transferze powtórka z rozrywki, a jak kropek się wgryzie to potem w 6 i 8tc kolejne wlewy. Dobrze, że dr uprzedził, że to długo trwa, bo chociaż miałam książkę ze sobą 😁ElfiaKsiężniczka, szona, moni05, Ochmanka, Fiore, moyeu, DzulkaJ, Sasanka55., Madziandzia, Mildred, Salome, Malinowa91, Misiaa, aeiouy, Mlodamezatka, Iseko lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Monika 🍀✊🍀✊
MonikA_89!, Mildred lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Anka, nie chce gasic Twojego zapalu, ale pecherzyk widac przy becie w okolicy 1000, gdzie nie ma juz cienia, a jest kreseczka lub krecha
Wiem dlatego nie nastawiam się...
Co ma być to będzie.. I tak niczego już nie zmienię bo to niezależne ode mnie... Czekam cierpliwie na @ -
Ej. Nudziłam się w pracy i założyłam marzec. Oczywiście jeśli będzie chętna - od razu odstąpię! Ale póki co mam super humor, czuję moc marca w kościach, to se wzięłam i założyłam, a co :p
ElfiaKsiężniczka, Fiore, DzulkaJ, MonikA_89!, Irvine90, Sasanka55., Madziandzia, Mildred, Daniela, Salome, Ochmanka, moyeu, agge, Misiaa, aeiouy, GrubAsia, Mlodamezatka, moni05, Iseko lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Ej. Nudziłam się w pracy i założyłam marzec. Oczywiście jeśli będzie chętna - od razu odstąpię! Ale póki co mam super humor, czuję moc marca w kościach, to se wzięłam i założyłam, a co :p
szona, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
Mildred wrote:Moje kocice bedzie to dla was plodny marzec. Kazda bedzie sie marcowac 😻😻😻😻
Madziandzia, Mildred, Sasanka55., Daniela, Salome, agge, aeiouy, Magddullina2, Iseko lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Jagusia84 wrote:Poproszę o wpisanie 🍷.
Zaczynam cykl stymulowany, zobaczymy czy się uda, kiedyś się udało więc może i teraz się poszczęści.
Rozdaję w marcu tylko 2 kreski, także do dzieła ze stymulacją. Wątek nawiązuje do stymulacji, to jak ma się nie udać? -
Daniela wrote:Jestem po. Wizyta pół na pół. Tzn jajnik pracuje i owu będzie jutro lub pojutrze. I to super.
Tylko endometrium mam 17 mm
Gin kazała działać, więc zapisze się na marzec.
Ale trochę mnie to endo dobilo...
I wtedy trochę panika, bo usg robił mi inny lekarz (mój miał wtedy urlop) ale skontaktowała się telefonicznie i dr Ch zapytał czy jest jednorodne i trojliniowe, bo to jest najważniejsze. Ja je miałam praktycznie idealnie takiej samej grubości wszędzie i na usg wyglądało pięknie... Tylko ta grubość. Ostatecznie dr zdecydował, że transfer robimy i teraz mam maluszka w brzuszku ❤️frezyjciada, agge, szona, Daniela, aeiouy, Ochmanka, Mlodamezatka, Madziandzia lubią tę wiadomość