Forum W oczekiwaniu na testowanie And the Oscar goes to… - czyli lutowe testowanie 
Odpowiedz

And the Oscar goes to… - czyli lutowe testowanie 

Oceń ten wątek:
  • Anka 37 Przyjaciółka
    Postów: 63 22

    Wysłany: 26 lutego, 13:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    thumbsc183aff68a53.jpg[/url

    Wiadomość wyedytowana przez autora 26 lutego, 13:37

    agge lubi tę wiadomość

  • Anka 37 Przyjaciółka
    Postów: 63 22

    Wysłany: 26 lutego, 13:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    url=https://naforum.zapodaj.net/2a6ae2c4e35d.jpg.html]2a6ae2c4e35d.jpg[/url]

  • Madziandzia Autorytet
    Postów: 872 1259

    Wysłany: 26 lutego, 13:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka37 no coś tam widzę ;)

    Ja stworzyłabym najbardziej depresyjny wątek ever póki co, więc mogę za jakiś czas założyć maj :D bo maj to mój miesiąc :D

    Anka 37, moni05, Magddullina2 lubią tę wiadomość

    22.03 - 19cs o pierwszą dzidzię

    Hashimoto
    Euthyrox n75
    Glucophage SR 1000
    Dostinex

    Badanie nasienia
    10.2019 - morfo 2%, zbyt dużo leukocytów, bakterie E. Coli w posiewie - Zinnat, Cipronex
    31.01.2019 - brak leukocytów, prawidłowa lepkość, lepszy ruch, morfo nadal 2 %
    ŻPN II stopnia - dalsza suplementacja, zabieg w niedalekiej przyszłości.

    USG piersi - wszystko ok
    USG tarczycy - potwierdzenie Hashimoto, jeden płat - mniejsza pojemność o 2 ml, guzów brak



    Do zrobienia:
    Kontrola po suplach u andro- kwiecień/maj 2020
  • Fiore Autorytet
    Postów: 370 607

    Wysłany: 26 lutego, 14:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka coś tam majaczy, wiec kciuki, żeby ciemniała.

    Anka 37 lubi tę wiadomość

    Starania od 04.2018.
    Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
    AMH 4,4.
    03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
    07.2019- HyCosy- oba drożne.
    1 ICSI krótki 02.2020- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji.
    Mamy ❄️❄️❄️❄️
    03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻
  • szona Autorytet
    Postów: 4336 10074

    Wysłany: 26 lutego, 14:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka na drugim widzę cien, a pierwszy to chyba bobotest, a jemu nie ufam zupełnie. Dziwne to, bo pęcherzyk jest widoczny przy konkretnej becie, takiej którą testy już wyłapią. Z drugiej strony miałaś bardzo konkretny progesteron jak na koniec cyklu, więc chyba poszłabym na betę i proga raz jeszcze - będziesz miała jasnosc. Kciuki!

    Anka 37 lubi tę wiadomość

    8 cs po cb.

    ▪️Lh, Fsh, Estradiol, Prolaktyna, Progesteron, Testosteron ✔️
    ▪️Mycoplasma, Chlamydia, Ureaplasma ✔️
    ▪️HBs, antyHCV, różyczka, toxo, VDRL, antyHBc, cytomegalia - ✔️
    ▪️P/c p. kardiolipinie IgG/IgM - ✔️
    ▪️P/c p. beta-2 glikoproteinie-1 IgG/IgM - ✔️
    ▪️Antykoagulant toczniowy - ✔️
    ▪️Kariotypy - ✔️
    ▪️białko C i S - ✔️
    ▪️sonoHSG - 10.2019r. - oba jajowody drożne - ✔️

    🔺Homocysteina: ok. 7
    🔺AMH - 2,83
    🔺TSH: 1,3
    🔺ft4: 1,07 (0,7-1,48)
    🔺aTPO: 5,16 (0,00-5,61)
    🔺aTG 1,58 (0,00-4,11)
    🔺żelazo 137 (50-170)
    🔺glukoza 88, insulina 3,7, homa IR - 0,8

    ✖️MTHFR C677T - homo
    ✖️PAI-1 4G/5G - hetero
    ✖️Torbiel 14 mm - endometrioza?
    ➖dieta
    ➖26.03 - początek fizjoterapii uroginekologicznej

    🚀 morfologia - 4%->11%->28%
    /ruch/ilość/koncentracja - ok

    Plan na marzec: ANA1, ASA, AOA
    Plan na kwiecień: komórki NK, znów Lametta
  • Anka 37 Przyjaciółka
    Postów: 63 22

    Wysłany: 26 lutego, 14:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Anka na drugim widzę cien, a pierwszy to chyba bobotest, a jemu nie ufam zupełnie. Dziwne to, bo pęcherzyk jest widoczny przy konkretnej becie, takiej którą testy już wyłapią. Z drugiej strony miałaś bardzo konkretny progesteron jak na koniec cyklu, więc chyba poszłabym na betę i proga raz jeszcze - będziesz miała jasnosc. Kciuki!

    Dziękuję za wszystko 😘
    Poczekam do piątku, jeśli okres nie przyjdzie to zrobię bete.. Myślę że już powinno się wszystko wyjaśnić...

  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 4751 11008

    Wysłany: 26 lutego, 14:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka cos jest!

    Madziandzia ja mam nadzieje w maju zwolnic brzuch, wiec bedzie do wziecia! :) choc mam nadzieje ze do maja ro tu zadna testujaca się nie uchowa!

    Madziandzia, Magddullina2 lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
    ubDdp2.png
    16.09 - II;❤️ czekamy na Zosię 💕
    29.01-535 g szczęścia 💕
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Sasanka55. Autorytet
    Postów: 866 2459

    Wysłany: 26 lutego, 15:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, nie chce gasic Twojego zapalu, ale pecherzyk widac przy becie w okolicy 1000, gdzie nie ma juz cienia, a jest kreseczka lub krecha

    Poronienie,
    + 2 x CB
    ---
    Acard, Clexane, Duphaston, Glucophage1000, Resveratrol, Miovelia, Lametta
    ----
    Starania o 1szy Skarb od 04.2018

    34bwebkmppmcftlq.png
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 6374 8236

    Wysłany: 26 lutego, 15:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety ten intralipid leciał i leciał. Miałam wrażenie, że puszkę gęstej białej farby dostałam dożylnie 😂
    W sumie 4h spędziłam w klinice. Tydzień po transferze powtórka z rozrywki, a jak kropek się wgryzie to potem w 6 i 8tc kolejne wlewy. Dobrze, że dr uprzedził, że to długo trwa, bo chociaż miałam książkę ze sobą 😁

    ElfiaKsiężniczka, szona, moni05, Ochmanka, Fiore, moyeu, DzulkaJ, Sasanka55., Madziandzia, Mildred, Maria87, Malinowa91, Misiaa, aeiouy, Mlodamezatka, Iseko lubią tę wiadomość

    5,5 roku starań o kropka
    _____________________
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 2333 3782

    Wysłany: 26 lutego, 15:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika 🍀✊🍀✊

    MonikA_89!, Mildred lubią tę wiadomość

    Obdnp2.png

    TQckp1.png

    Starania od czerwca 2018
    niskie AMH 😢 (POF)
    ON:
    Morfologia 5%,

    Marzec - CLO - BYŁY OWULACJE 😊
    Leczenie start
    04.04.2019 - Artvimed Kraków
    28.05. Decyzja o AZ
    Maj - lipiec kompletowanie badań
    29.10 przygotowaniem do transferu ☺
    15.11.2019 transfer ❄ 4.1.1. 7dpt i 10 dpt <0,1😢
    03.01.2020 histeroskopia diagnostyczna - mikropolipy w macicy, biopsja endometrium - brak stanu zapalnego. 🎉
    10.02.2020. FET ❄4.1.1
    6dpt II
    7dpt beta 32,77mIU/ml
    10dpt 154,20 mIU/ml
    14 dpt 1153,00 mIU/ml
    25dpt MAMY ❤️


    Zostań ze mną... ❤️🙏

    Zostały nam ❄❄

    ⚠️MTHFR_677-T i MTHFR_1298A-C heterozygotyczne
    ⚠️hiperinsulinemia
    💊acard 75, metyle, metforimina
  • Anka 37 Przyjaciółka
    Postów: 63 22

    Wysłany: 26 lutego, 15:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55. wrote:
    Anka, nie chce gasic Twojego zapalu, ale pecherzyk widac przy becie w okolicy 1000, gdzie nie ma juz cienia, a jest kreseczka lub krecha

    Wiem dlatego nie nastawiam się...
    Co ma być to będzie.. I tak niczego już nie zmienię bo to niezależne ode mnie... Czekam cierpliwie na @

  • szona Autorytet
    Postów: 4336 10074

    Wysłany: 26 lutego, 15:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej. Nudziłam się w pracy i założyłam marzec. Oczywiście jeśli będzie chętna - od razu odstąpię! Ale póki co mam super humor, czuję moc marca w kościach, to se wzięłam i założyłam, a co :p

    ElfiaKsiężniczka, Fiore, DzulkaJ, MonikA_89!, Irvine90, Sasanka55., Madziandzia, Mildred, Daniela, Maria87, Ochmanka, moyeu, agge, Misiaa, aeiouy, GrubAsia, Mlodamezatka, moni05, Iseko lubią tę wiadomość

    8 cs po cb.

    ▪️Lh, Fsh, Estradiol, Prolaktyna, Progesteron, Testosteron ✔️
    ▪️Mycoplasma, Chlamydia, Ureaplasma ✔️
    ▪️HBs, antyHCV, różyczka, toxo, VDRL, antyHBc, cytomegalia - ✔️
    ▪️P/c p. kardiolipinie IgG/IgM - ✔️
    ▪️P/c p. beta-2 glikoproteinie-1 IgG/IgM - ✔️
    ▪️Antykoagulant toczniowy - ✔️
    ▪️Kariotypy - ✔️
    ▪️białko C i S - ✔️
    ▪️sonoHSG - 10.2019r. - oba jajowody drożne - ✔️

    🔺Homocysteina: ok. 7
    🔺AMH - 2,83
    🔺TSH: 1,3
    🔺ft4: 1,07 (0,7-1,48)
    🔺aTPO: 5,16 (0,00-5,61)
    🔺aTG 1,58 (0,00-4,11)
    🔺żelazo 137 (50-170)
    🔺glukoza 88, insulina 3,7, homa IR - 0,8

    ✖️MTHFR C677T - homo
    ✖️PAI-1 4G/5G - hetero
    ✖️Torbiel 14 mm - endometrioza?
    ➖dieta
    ➖26.03 - początek fizjoterapii uroginekologicznej

    🚀 morfologia - 4%->11%->28%
    /ruch/ilość/koncentracja - ok

    Plan na marzec: ANA1, ASA, AOA
    Plan na kwiecień: komórki NK, znów Lametta
  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 2333 3782

    Wysłany: 26 lutego, 15:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Ej. Nudziłam się w pracy i założyłam marzec. Oczywiście jeśli będzie chętna - od razu odstąpię! Ale póki co mam super humor, czuję moc marca w kościach, to se wzięłam i założyłam, a co :p
    super szona, do boju !✊🍀

    szona, Sasanka55. lubią tę wiadomość

    Obdnp2.png

    TQckp1.png

    Starania od czerwca 2018
    niskie AMH 😢 (POF)
    ON:
    Morfologia 5%,

    Marzec - CLO - BYŁY OWULACJE 😊
    Leczenie start
    04.04.2019 - Artvimed Kraków
    28.05. Decyzja o AZ
    Maj - lipiec kompletowanie badań
    29.10 przygotowaniem do transferu ☺
    15.11.2019 transfer ❄ 4.1.1. 7dpt i 10 dpt <0,1😢
    03.01.2020 histeroskopia diagnostyczna - mikropolipy w macicy, biopsja endometrium - brak stanu zapalnego. 🎉
    10.02.2020. FET ❄4.1.1
    6dpt II
    7dpt beta 32,77mIU/ml
    10dpt 154,20 mIU/ml
    14 dpt 1153,00 mIU/ml
    25dpt MAMY ❤️


    Zostań ze mną... ❤️🙏

    Zostały nam ❄❄

    ⚠️MTHFR_677-T i MTHFR_1298A-C heterozygotyczne
    ⚠️hiperinsulinemia
    💊acard 75, metyle, metforimina
  • Mildred Autorytet
    Postów: 1111 2433

    Wysłany: 26 lutego, 15:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje kocice bedzie to dla was plodny marzec. Kazda bedzie sie marcowac 😻😻😻😻

    szona, Fiore, MonikA_89!, Sasanka55., Madziandzia, Daniela, Maria87, frezyjciada, agge, aeiouy, Iseko lubią tę wiadomość

    9ewns65g91m712a5.png
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 6374 8236

    Wysłany: 26 lutego, 15:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mildred wrote:
    Moje kocice bedzie to dla was plodny marzec. Kazda bedzie sie marcowac 😻😻😻😻
    I harcować z mężem 😈

    Madziandzia, Mildred, Sasanka55., Daniela, Maria87, agge, aeiouy, Magddullina2, Iseko lubią tę wiadomość

    5,5 roku starań o kropka
    _____________________
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Daniela Autorytet
    Postów: 1389 1611

    Wysłany: 26 lutego, 18:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę do gin. Jeśli mi potwierdzi owulacje, to hopsam na marcowe testowanie.

    Ochmanka, szona, Fiore, Magddullina2, Madziandzia, Iseko lubią tę wiadomość

    cd9b90bv6jvl2h1u.png
  • Jagusia84 Ekspertka
    Postów: 174 145

    Wysłany: 26 lutego, 18:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poproszę o wpisanie 🍷.
    Zaczynam cykl stymulowany, zobaczymy czy się uda, kiedyś się udało więc może i teraz się poszczęści.

    36 wiosen ;)
    2 córeczki i czekamy na trzecie szczęście :)
    Brak owulacji,
    1 cykl z clo 😞
  • szona Autorytet
    Postów: 4336 10074

    Wysłany: 26 lutego, 18:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagusia84 wrote:
    Poproszę o wpisanie 🍷.
    Zaczynam cykl stymulowany, zobaczymy czy się uda, kiedyś się udało więc może i teraz się poszczęści.

    Rozdaję w marcu tylko 2 kreski, także do dzieła ze stymulacją. Wątek nawiązuje do stymulacji, to jak ma się nie udać? :)

    8 cs po cb.

    ▪️Lh, Fsh, Estradiol, Prolaktyna, Progesteron, Testosteron ✔️
    ▪️Mycoplasma, Chlamydia, Ureaplasma ✔️
    ▪️HBs, antyHCV, różyczka, toxo, VDRL, antyHBc, cytomegalia - ✔️
    ▪️P/c p. kardiolipinie IgG/IgM - ✔️
    ▪️P/c p. beta-2 glikoproteinie-1 IgG/IgM - ✔️
    ▪️Antykoagulant toczniowy - ✔️
    ▪️Kariotypy - ✔️
    ▪️białko C i S - ✔️
    ▪️sonoHSG - 10.2019r. - oba jajowody drożne - ✔️

    🔺Homocysteina: ok. 7
    🔺AMH - 2,83
    🔺TSH: 1,3
    🔺ft4: 1,07 (0,7-1,48)
    🔺aTPO: 5,16 (0,00-5,61)
    🔺aTG 1,58 (0,00-4,11)
    🔺żelazo 137 (50-170)
    🔺glukoza 88, insulina 3,7, homa IR - 0,8

    ✖️MTHFR C677T - homo
    ✖️PAI-1 4G/5G - hetero
    ✖️Torbiel 14 mm - endometrioza?
    ➖dieta
    ➖26.03 - początek fizjoterapii uroginekologicznej

    🚀 morfologia - 4%->11%->28%
    /ruch/ilość/koncentracja - ok

    Plan na marzec: ANA1, ASA, AOA
    Plan na kwiecień: komórki NK, znów Lametta
  • Daniela Autorytet
    Postów: 1389 1611

    Wysłany: 26 lutego, 18:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po. Wizyta pół na pół. Tzn jajnik pracuje i owu będzie jutro lub pojutrze. I to super.

    Tylko endometrium mam 17 mm :(

    Gin kazała działać, więc zapisze się na marzec.

    Ale trochę mnie to endo dobilo...

    cd9b90bv6jvl2h1u.png
  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 2333 3782

    Wysłany: 26 lutego, 19:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daniela wrote:
    Jestem po. Wizyta pół na pół. Tzn jajnik pracuje i owu będzie jutro lub pojutrze. I to super.

    Tylko endometrium mam 17 mm :(

    Gin kazała działać, więc zapisze się na marzec.

    Ale trochę mnie to endo dobilo...
    to tłuste endo wychodowałas. U mnie w 13 dc endo miało 15 mm i transfer stał pod znakiem zapytania, bo oficjalnie nie ma górnej granicy, ale nieoficjalnie jest - 13 mm.
    I wtedy trochę panika, bo usg robił mi inny lekarz (mój miał wtedy urlop) ale skontaktowała się telefonicznie i dr Ch zapytał czy jest jednorodne i trojliniowe, bo to jest najważniejsze. Ja je miałam praktycznie idealnie takiej samej grubości wszędzie i na usg wyglądało pięknie... Tylko ta grubość. Ostatecznie dr zdecydował, że transfer robimy i teraz mam maluszka w brzuszku ❤️

    frezyjciada, agge, szona, Daniela, aeiouy, Ochmanka, Mlodamezatka, Madziandzia lubią tę wiadomość

    Obdnp2.png

    TQckp1.png

    Starania od czerwca 2018
    niskie AMH 😢 (POF)
    ON:
    Morfologia 5%,

    Marzec - CLO - BYŁY OWULACJE 😊
    Leczenie start
    04.04.2019 - Artvimed Kraków
    28.05. Decyzja o AZ
    Maj - lipiec kompletowanie badań
    29.10 przygotowaniem do transferu ☺
    15.11.2019 transfer ❄ 4.1.1. 7dpt i 10 dpt <0,1😢
    03.01.2020 histeroskopia diagnostyczna - mikropolipy w macicy, biopsja endometrium - brak stanu zapalnego. 🎉
    10.02.2020. FET ❄4.1.1
    6dpt II
    7dpt beta 32,77mIU/ml
    10dpt 154,20 mIU/ml
    14 dpt 1153,00 mIU/ml
    25dpt MAMY ❤️


    Zostań ze mną... ❤️🙏

    Zostały nam ❄❄

    ⚠️MTHFR_677-T i MTHFR_1298A-C heterozygotyczne
    ⚠️hiperinsulinemia
    💊acard 75, metyle, metforimina
‹‹ 108 109 110 111 112 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)