Forum W oczekiwaniu na testowanie And the Oscar goes to… - czyli lutowe testowanie 
Odpowiedz

And the Oscar goes to… - czyli lutowe testowanie 

Oceń ten wątek:
  • frezyjciada Autorytet
    Postów: 4159 6243

    Wysłany: 26 lutego, 19:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elita no i to jest podbudowująca odpowiedź :) jak się czujesz? Jakieś znaki dzidziuś wysyła do organizmu?

    Daniela nie ma się co załamywać jak widać, tylko działać ;) do boju!

    Daniela lubi tę wiadomość

    ZDExp1.png
    z3wi7we.png
    p28uo2b.png
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 6374 8236

    Wysłany: 26 lutego, 19:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jaka jest idealna grubość endometrium. U mnie dzisiaj 9mm w 11dc i od jutra zaczynam brać progesteron, czyli jakby dzisiaj taka "sztuczna owulacja". Ciekawe do ilu mm podrośnie do wtorkowego transferu 🤔 W sumie ostatnio mi nie powiedzieli jakie było endo jak podawali kropka. Miałam innego lekarza w zastępstwie, może zapomniał :P

    5,5 roku starań o kropka
    _____________________
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 2333 3782

    Wysłany: 26 lutego, 19:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezyjciada wrote:
    Elita no i to jest podbudowująca odpowiedź :) jak się czujesz? Jakieś znaki dzidziuś wysyła do organizmu?

    Daniela nie ma się co załamywać jak widać, tylko działać ;) do boju!
    Gdyby nie piniedzialkowa beta ponad 1000 to nigdy bym nie powiedziała, ze jestem w ciąży.
    Troszeczkę spać mi się chcę ok 16-17, ok 18 leciutko mdli przez parę chwil, lekki ból piersi 🤷

    Znowu wymyślam mężowi, ze chyba betę trzeba zrobić, to mnie chce w pokoju zamknąć 😋🙈

    Magddullina2, Anka 37 lubią tę wiadomość

    Obdnp2.png

    TQckp1.png

    Starania od czerwca 2018
    niskie AMH 😢 (POF)
    ON:
    Morfologia 5%,

    Marzec - CLO - BYŁY OWULACJE 😊
    Leczenie start
    04.04.2019 - Artvimed Kraków
    28.05. Decyzja o AZ
    Maj - lipiec kompletowanie badań
    29.10 przygotowaniem do transferu ☺
    15.11.2019 transfer ❄ 4.1.1. 7dpt i 10 dpt <0,1😢
    03.01.2020 histeroskopia diagnostyczna - mikropolipy w macicy, biopsja endometrium - brak stanu zapalnego. 🎉
    10.02.2020. FET ❄4.1.1
    6dpt II
    7dpt beta 32,77mIU/ml
    10dpt 154,20 mIU/ml
    14 dpt 1153,00 mIU/ml
    25dpt MAMY ❤️


    Zostań ze mną... ❤️🙏

    Zostały nam ❄❄

    ⚠️MTHFR_677-T i MTHFR_1298A-C heterozygotyczne
    ⚠️hiperinsulinemia
    💊acard 75, metyle, metforimina
  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 2333 3782

    Wysłany: 26 lutego, 19:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Nie wiem jaka jest idealna grubość endometrium. U mnie dzisiaj 9mm w 11dc i od jutra zaczynam brać progesteron, czyli jakby dzisiaj taka "sztuczna owulacja". Ciekawe do ilu mm podrośnie do wtorkowego transferu 🤔 W sumie ostatnio mi nie powiedzieli jakie było endo jak podawali kropka. Miałam innego lekarza w zastępstwie, może zapomniał :P
    mnie też przy podawaniu kropka nie mowili jakie endo a usg miałam dwa razy wtedy i tylko przez powłoki brzuszne.

    Obdnp2.png

    TQckp1.png

    Starania od czerwca 2018
    niskie AMH 😢 (POF)
    ON:
    Morfologia 5%,

    Marzec - CLO - BYŁY OWULACJE 😊
    Leczenie start
    04.04.2019 - Artvimed Kraków
    28.05. Decyzja o AZ
    Maj - lipiec kompletowanie badań
    29.10 przygotowaniem do transferu ☺
    15.11.2019 transfer ❄ 4.1.1. 7dpt i 10 dpt <0,1😢
    03.01.2020 histeroskopia diagnostyczna - mikropolipy w macicy, biopsja endometrium - brak stanu zapalnego. 🎉
    10.02.2020. FET ❄4.1.1
    6dpt II
    7dpt beta 32,77mIU/ml
    10dpt 154,20 mIU/ml
    14 dpt 1153,00 mIU/ml
    25dpt MAMY ❤️


    Zostań ze mną... ❤️🙏

    Zostały nam ❄❄

    ⚠️MTHFR_677-T i MTHFR_1298A-C heterozygotyczne
    ⚠️hiperinsulinemia
    💊acard 75, metyle, metforimina
  • Daniela Autorytet
    Postów: 1389 1611

    Wysłany: 26 lutego, 19:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Nie wiem jaka jest idealna grubość endometrium. U mnie dzisiaj 9mm w 11dc i od jutra zaczynam brać progesteron, czyli jakby dzisiaj taka "sztuczna owulacja". Ciekawe do ilu mm podrośnie do wtorkowego transferu 🤔 W sumie ostatnio mi nie powiedzieli jakie było endo jak podawali kropka. Miałam innego lekarza w zastępstwie, może zapomniał :P

    Monika, w okolicach owulacji około 8-10 mm, więc u Ciebie super.

    Elfia, dzięki, bardzo bym chciała, by zarodek wtulil się w to moje grube endo bez przeszkód...

    No nic, będę działać - pecherzyk dziś 21 mm.

    cd9b90bv6jvl2h1u.png
  • Ochmanka Autorytet
    Postów: 1430 3730

    Wysłany: 26 lutego, 22:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daniela oby to endometrium wróżyło same dobre rzeczy😉✊

    Ja się wyrobiłam z 🍷przed testem, będzie na później. Szkoda tylko że znów bezlitośnie akurat na turniej tą franca przyszła..

    Judit mam nadzieję że usłyszysz same dobre słowa w klinice. Jesteś świeżo po laparo, może dopiero w tym cyklu wszystko się unormuje i będzie dzidzi z zaskoczenia 😉

    starania od 09.2018
    **************
    ona: długie cykle, hashimoto, niedoczynność, pai homo
    -euthyrox75, bromergon
    **************
    on: asthenoteratozoospermia> 92% nieruchomych, morfo 3%, żpn II st.
    **************
    10.2019 - 7tc [*]
  • Syllwia91 Autorytet
    Postów: 293 401

    Wysłany: 27 lutego, 02:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 13:10 przyszedł na świat mój skarb, 3450 g i 54cm,ja czuję się bardzo dobrze, niestety problemy z karmieniem i strasznie mi zwraca więc siedzę i patrzę na niego... Mówią że to wody płodowe ale ja już mam stres, zamknęli szpital na odwiedziny wieirc jesteśmy od wieczora zdani na siebie az do wypisu.

    agge, moni05, moyeu, Ewelina29, Maria87, ElfiaKsiężniczka, Anka 37, MonikA_89!, szona, Lusi35, Sasanka55., Izape_91, Mildred, kittinka, frezyjciada, Magddullina2, Fiore, Misiaa, Pati96, Taśka22, Ochmanka, aeiouy, Daniela, Suszarka, Gosiek1993, Madziandzia, Iseko, 5ylwian, Mlodamezatka, Malinowa91, GrubAsia, Ania_85_ lubią tę wiadomość

    atdcwn15943478a8.png

    Szczęśliwy cykl po laparo 26.05❤️ synuś 💙

    -2x ciąża pozamaciczna - brak lewego jajowodu
    - usunięta tarczyca - guz

    PAI, mthfr, IO, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 6374 8236

    Wysłany: 27 lutego, 06:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syllwia91 wrote:
    O 13:10 przyszedł na świat mój skarb, 3450 g i 54cm,ja czuję się bardzo dobrze, niestety problemy z karmieniem i strasznie mi zwraca więc siedzę i patrzę na niego... Mówią że to wody płodowe ale ja już mam stres, zamknęli szpital na odwiedziny wieirc jesteśmy od wieczora zdani na siebie az do wypisu.
    Gratulacje 😘♥️ Szkoda, że nie ma odwiedzin. Na pewno z mężem byłoby ci raźniej, ale wiem, że dasz radę. Od czego są video chaty 😉 Kiedy możesz się spodziewać wypisu?
    Ostatnio coś często słyszę o zamykaniu szpitali i zakazach odwiedzin 🤔

    Sasanka55. lubi tę wiadomość

    5,5 roku starań o kropka
    _____________________
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Mildred Autorytet
    Postów: 1112 2434

    Wysłany: 27 lutego, 07:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia jak cudownie ! Jak sobie pomyślę o Twoim ślicznym bobasku to łzy mi leca. Doczekalas się. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


    Mam dziś wizytę wieczorem proszę o modlitwę i dobre myśli 🙏❤️

    kittinka, MamaStasia :), Sasanka55., aeiouy, Madziandzia, agge, Iseko lubią tę wiadomość

    9ewns65g91m712a5.png
  • kittinka Przyjaciółka
    Postów: 91 232

    Wysłany: 27 lutego, 07:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia :D wielkie gratulacje!!! Zdrówka dla Was <3

    Mildred ✊🙏
    😘 i czekamy na wiadomości od Ciebie!!

    Wiadomość wyedytowana przez autora 27 lutego, 07:41

    37l
    2012 <3
    2014 <3
    2019 💔9tc*

    34cs
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 4751 11008

    Wysłany: 27 lutego, 07:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia gratuluje z calego serca ♥️ musisz byc nakszczesliwsza na swiecie. Do kogo jest podobny maluszek?? Kurcze, szkoda ze nie ma odwiedzin :(
    ale to dla Waszego bezpieczenstwa. Ostatnio frez pisala o ospie, a u mnie na watku czerwcowym wlasnke dziewczyna pisala, ze jej kolezanka w ciazy przed porodem mowila w szpitalu ze mogla zarazic sie ospa i po porodzie faktycznie zaczela wychodzic wysypka, wiec caly oddzial zamkniety, a wszystkie maluchy na kroplowkach.... A mogli zareagowac od razu jak powiedziala i ich wyizolowac.. U mnie jeszcze 3 miesiace czekania. Wzielam się za pranie ubranek co by nie czuc sie taka nieprzygotowana... Jeszcze teoche rzeczy mam do ogarnięcia, ale do kwietnia chcialabym, zebu wszystko juz tylko czekało 🤯

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
    ubDdp2.png
    16.09 - II;❤️ czekamy na Zosię 💕
    29.01-535 g szczęścia 💕
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 1795 2383

    Wysłany: 27 lutego, 08:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia jeszcze raz wielkie gratulacje.✊😘

    Mildred trzymam bardzo,bardzo mocno kciuki.✊

    Ja też proszę o kciuki za moja wizytę dzisiaj. Jeszcze 3 h i zobaczę co u małego słychać..😊

    Izape ja też jeszcze nic nie mam kompletnie. Kilka ciuszków tylko.. Ale już mówiłam mężowi, że ma w marcu wziąć zaległy urlop i pojedziemy do innego miasta oglądać wszystko i jak coś to kupować. 😊

    Wiadomość wyedytowana przez autora 27 lutego, 08:19

    Magddullina2, Fiore, Izape_91, aeiouy, Mildred, Madziandzia lubią tę wiadomość

    Dvfbp1.png
    Starania o pierwsze maleństwo od 12.2018
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]

    Niedoczynność tarczycy,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G hetero

    14.10 II kreski
    30.10 - Jest ❤
    19.03 - 1020 g 😍
    09.04 - następną wizyta
    Euthyrox 100, acard 150
  • Fiore Autorytet
    Postów: 370 607

    Wysłany: 27 lutego, 08:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia jak wspaniale, gratulacje!!! Judit, Mildred kciuki za wasze dzisiejsze wizyty ✊🏻✊🏻

    Judit lubi tę wiadomość

    Starania od 04.2018.
    Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
    AMH 4,4.
    03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
    07.2019- HyCosy- oba drożne.
    1 ICSI krótki 02.2020- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji.
    Mamy ❄️❄️❄️❄️
    03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻
  • aedd Debiutantka
    Postów: 10 20

    Wysłany: 27 lutego, 08:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

    jestem tu nowa - od 5 miesięcy staramy się z mężem o ciążę. W tym miesiącu chyba się udało - temperatura cały czas w górze, test ciążowy pokazał cienką kreskę, ale widoczną gołym okiem, bolą piersi bardzo.

    Cykle mam 32-33 dni. Jestem 13 dpo i zrobiłam wczoraj betę: 56,6 mlu/ml.

    normy lab:
    0-1 tydzien: 5-50
    1-2 tydzien 50-500
    2-3 tydzień 100-5000

    No niby ciąża, a już się naczytałam, że niska beta... Jutro idę znów sprawdzić jak wzrasta, ale w stresie żyję, a to nie sprzyja radości...

    Jak sądzicie? Jest ok?

  • Magddullina2 Autorytet
    Postów: 260 180

    Wysłany: 27 lutego, 08:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aedd wrote:
    Cześć,

    jestem tu nowa - od 5 miesięcy staramy się z mężem o ciążę. W tym miesiącu chyba się udało - temperatura cały czas w górze, test ciążowy pokazał cienką kreskę, ale widoczną gołym okiem, bolą piersi bardzo.

    Cykle mam 32-33 dni. Jestem 13 dpo i zrobiłam wczoraj betę: 56,6 mlu/ml.

    normy lab:
    0-1 tydzien: 5-50
    1-2 tydzien 50-500
    2-3 tydzień 100-5000

    No niby ciąża, a już się naczytałam, że niska beta... Jutro idę znów sprawdzić jak wzrasta, ale w stresie żyję, a to nie sprzyja radości...

    Jak sądzicie? Jest ok?
    Hej jak najbardziej jest ok !
    Zobaczysz wzrost po 48h ale trzymam kciuki! Nie zamartwiaj sie na zapas!!!

    aedd lubi tę wiadomość

    👩‍👦‍👦
    👣2014
    👣2016
    2020?-🙏🐣✊⁉❓
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 4751 11008

    Wysłany: 27 lutego, 08:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati my niby bylismy raz czy dwa szukac rzeczy dla malej, ale praktycznie wrocilismy z niczym... 😂

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
    ubDdp2.png
    16.09 - II;❤️ czekamy na Zosię 💕
    29.01-535 g szczęścia 💕
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • aedd Debiutantka
    Postów: 10 20

    Wysłany: 27 lutego, 08:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magddullina2 wrote:
    Hej jak najbardziej jest ok !
    Zobaczysz wzrost po 48h ale trzymam kciuki! Nie zamartwiaj sie na zapas!!!

    Super! Do lekarza dopiero 23 marca - czy do tego czasu mam robić betę, czy starczy jak zrobię teraz w piątek? Bo lekarz na urlopie, nawet nie miałam się z nim jak skonsultować... :(

  • Magddullina2 Autorytet
    Postów: 260 180

    Wysłany: 27 lutego, 09:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aedd wrote:
    Super! Do lekarza dopiero 23 marca - czy do tego czasu mam robić betę, czy starczy jak zrobię teraz w piątek? Bo lekarz na urlopie, nawet nie miałam się z nim jak skonsultować... :(
    Mysle ze jezeli przyrost bedzie dobry to nie ma sensu sie stresowac bardziej 😘🙃 zaprwne jeszcze dziewczyny zaraz Ci doradza co i jak 😚😉

    👩‍👦‍👦
    👣2014
    👣2016
    2020?-🙏🐣✊⁉❓
  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 2333 3782

    Wysłany: 27 lutego, 09:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aedd wrote:
    Cześć,

    jestem tu nowa - od 5 miesięcy staramy się z mężem o ciążę. W tym miesiącu chyba się udało - temperatura cały czas w górze, test ciążowy pokazał cienką kreskę, ale widoczną gołym okiem, bolą piersi bardzo.

    Cykle mam 32-33 dni. Jestem 13 dpo i zrobiłam wczoraj betę: 56,6 mlu/ml.

    normy lab:
    0-1 tydzien: 5-50
    1-2 tydzien 50-500
    2-3 tydzień 100-5000

    No niby ciąża, a już się naczytałam, że niska beta... Jutro idę znów sprawdzić jak wzrasta, ale w stresie żyję, a to nie sprzyja radości...

    Jak sądzicie? Jest ok?

    wcale nie masz niskiej bety! Będzie dobrze! Jutro powtórz betę dla spokoju ducha i sprawdź przyrost.
    Gratulacje 😊

    Ps. Zobacz w mojej stopce 7 dnia po transferze miałam 32,77 , to jest tak jakbym była 12 dpo!

    Wiadomość wyedytowana przez autora 27 lutego, 09:13

    Obdnp2.png

    TQckp1.png

    Starania od czerwca 2018
    niskie AMH 😢 (POF)
    ON:
    Morfologia 5%,

    Marzec - CLO - BYŁY OWULACJE 😊
    Leczenie start
    04.04.2019 - Artvimed Kraków
    28.05. Decyzja o AZ
    Maj - lipiec kompletowanie badań
    29.10 przygotowaniem do transferu ☺
    15.11.2019 transfer ❄ 4.1.1. 7dpt i 10 dpt <0,1😢
    03.01.2020 histeroskopia diagnostyczna - mikropolipy w macicy, biopsja endometrium - brak stanu zapalnego. 🎉
    10.02.2020. FET ❄4.1.1
    6dpt II
    7dpt beta 32,77mIU/ml
    10dpt 154,20 mIU/ml
    14 dpt 1153,00 mIU/ml
    25dpt MAMY ❤️


    Zostań ze mną... ❤️🙏

    Zostały nam ❄❄

    ⚠️MTHFR_677-T i MTHFR_1298A-C heterozygotyczne
    ⚠️hiperinsulinemia
    💊acard 75, metyle, metforimina
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 1795 2383

    Wysłany: 27 lutego, 09:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aeed beta jak najbardziej ok. Moja pierwsza beta też dokładnie tyle wynosiła.😊✊

    Dvfbp1.png
    Starania o pierwsze maleństwo od 12.2018
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]

    Niedoczynność tarczycy,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G hetero

    14.10 II kreski
    30.10 - Jest ❤
    19.03 - 1020 g 😍
    09.04 - następną wizyta
    Euthyrox 100, acard 150
‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

„Nie mogę zajść w ciążę!” – najczęstsze problemy z płodnością u kobiet

Czy zastanawiałaś się kiedy powinnaś zacząć martwić się, jeśli pomimo waszych starań nie możesz zajść w ciążę? Czy lepiej cierpliwie czekać, czy może gdy nadejdą pierwsze obawy, od razu skonsultować się z lekarzem? Przeczytaj jakie są niepokojące objawy, których nie powinnaś ignorować i jakie są potencjalne rozwiązania zwiększające szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)