Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale sliczny brzusio:) pieknie wygladasz choc pewnie tak sie nie czujesz. Wozeczek juz czeka;) ogladacie Dziewczyny mecz? Ja zerkam jednym okiem:)Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
Bete robiłam w 25dc.dzis już mam plamienia. Wiec czuje że @ już niebawem.
-
Glass nie narzekaj. Nawet ile z naszym by chcialo być na Twoim miejscu
-
Wiem kochane,ale waga niestety to mój kolec w boku. W Holandii przytyłam 13 kilo w rok. Na maleństwo się nie skarżę, bo to grzech. Jedyne co naprawdę mnie boli to rozstępy, może Wam jutro pokażę to się wystraszycie.
Gorąco wierzę, że wkrótce będę słuchać Waszych relacji z bycia brzuchatą .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 21:40
-
Obiecałam że dam znać. Beta wzrosła ale zaraz następnego dnia dostałam krwawienia. Więc raczej wiadomo... Dziś już 4 dzień. Jutro chyba będzie ostatni. Jak to się mówi Nowy cykl nowe nadzieje. Przy okazji zmieniam ginekologa bo ten mój to żadnych działań nie podejmuje. A to już prawie rok starań...05/03/2021 Szymon
13/10/2022 Aniela -
Zawsze będę trzymać, bo każda z Was zasługuje na to żeby tulić maleństwo.
U mnie był problem z pcos, zaczełam tyć a jadłam powietrze no i okres kompletnie się zatrzymał więc nie mogłam zajść w ciążę. Trochę się boję powtórki .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b028483af4a.jpg
Wiedziałam, że będę mieć rozstępy, bo miałam już z samego tycia, ale wiadomo że w młodym wieku każda zmiana wyglądu na gorsze boli.
Maryśka zapodaj.net działa doskonale jeśli chodzi o zdjęcia na forum .
A Mikoshi jesteś pewna, że nic z tego ? Upewnij się za jakiś czas, tak dla własnego spokoju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 22:24
-
No są rozstepy wiadomo ze kazda kobietke to boli. Ale teraz sa takie metody, mozliwosci ze mozna z nimi walczyc. Glowa do gory.Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
mimika85 wrote:No są rozstepy wiadomo ze kazda kobietke to boli. Ale teraz sa takie metody, mozliwosci ze mozna z nimi walczyc. Glowa do gory.
-
No pewnie. Wszystko ladnie zejdzie ale ze swoich doswiadczen moge powiedziec zeby bardzo duzo nawilzac. Kiedys sporo przytylam potrm schudlam i tez mialam problem z rozstepami szczegolnie na udachStarania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Mikoshi wrote:Obiecałam że dam znać. Beta wzrosła ale zaraz następnego dnia dostałam krwawienia. Więc raczej wiadomo... Dziś już 4 dzień. Jutro chyba będzie ostatni. Jak to się mówi Nowy cykl nowe nadzieje. Przy okazji zmieniam ginekologa bo ten mój to żadnych działań nie podejmuje. A to już prawie rok starań...
Glass, mimika85 lubią tę wiadomość
-
Glass wrote:Zawsze będę trzymać, bo każda z Was zasługuje na to żeby tulić maleństwo.
U mnie był problem z pcos, zaczełam tyć a jadłam powietrze no i okres kompletnie się zatrzymał więc nie mogłam zajść w ciążę. Trochę się boję powtórki .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b028483af4a.jpg
Wiedziałam, że będę mieć rozstępy, bo miałam już z samego tycia, ale wiadomo że w młodym wieku każda zmiana wyglądu na gorsze boli.
Maryśka zapodaj.net działa doskonale jeśli chodzi o zdjęcia na forum .
A Mikoshi jesteś pewna, że nic z tego ? Upewnij się za jakiś czas, tak dla własnego spokoju.