X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Beta hcg

Oceń ten wątek:
  • Glass Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze jak okres jest obfity :). Ja zawsze miałam skąpe (jeśli w ogóle były) i nie było z tego nic dobrego.
    A ja dziś wkońcu podcięłam włosy i wyglądam jak człowiek. Małża zaciągnęłam, bo już nie mogłam na niego patrzeć, a siebie załatwiłam przy okazji.
    Mała się tylko przerzuca z lewej na prawą i odwrotnie :). Pokopie sobie jak coś uciśnie brzuch, chyba już ma mało miejsca. Ludzie się na mnie patrzą jakbym zaraz miała wybuchnąć :D.

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
  • mimika85 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz niedlugo. Nie jest tak zle poprostu jest Ci ciezko jestes zmeczona i tak Ci sie wydaje;) ale lada dzien i bedziecie tulic Małą w ramionach. Strasznie sie ciesze razem z Wami♡ tylko po narodzinach nie zapomnij o Nas i zajrzyj czasem:*

Starania od 2013
    1cykl z Clo od 03.2018
    04.2018 CB
    12/2018 1 inseminacja:(
    02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
    03/2019 3 inseminacja:(
    Nasienie Męża ok
  • Glass Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno zajrzę jak się macie, liczę na to, że mała nie będzie potworkiem.
    Rodzice jedni i drudzy dzwonią codziennie żeby się zapytać czy to już... a przecież kilkanaście godzin bólu jeszcze przede mną ;). W poniedziałek lekarz powie czy coś się szykuje, przy okazji zapytam o te ciśnienie, bo jednak jest ciut za wysokie.

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
  • dominika.klos88 Koleżanka

Wysłany: 23 czerwca 2018, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, witam Was w sobotę z samego rańca, ponieważ jestem w pracy :) ale dzisiaj taka praca, szefa nie ma to będę ściemniać :D

Mimika, nie smuć się, będziemy razem zaczynać cykl, bo mi dzisiaj temp spadła do 36,5 więc jutro regularnie powinnam dostać @. Nie wiem czy coś w tym cyklu się zadzieje, bo jestem strasznie zla na Małża, a jak zła to niechęć do seksu mam :D

Glass u nas też było chłodno a dzisiaj pada (wreszcie) rośliny tańczą ze szczęścia :) Kobiety u fryzjera i od razu jak boginie się czujemy:D

Modle sie o Michasie
  • Mysiulka2706 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimika i Dominika zobaczycie że w lipcu pochwalony się 2 kreseczkami..
    Ja mialam mieć przerwę od lekarza ale wczoraj dużo myślałam i jednak nie chce czekać. Dzisiaj umowie się na wizytę.. Chciałabym spróbować znów brać duphaston i może steryd ale nie wiem czy go akurat przepisze.. BO zmieniłam lekarza..
    Dominika a ja jeszcze w lozku:) za to uwielbiam weekendy:) nigdziej nie muszę się spieszyć..

Wysłany: 23 czerwca 2018, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiulka ja właśnie ide do toalety, patrzę, czerwień :) w 29 dc. Może to i lepiej bo ostatnio tez sie wzielam za siebie i mam teraz miesiac zeby troszke schudnac, a i biegalam i cwiczylam, ale jakos czulam ze to nie w tym miesiacu... nowe starania, ja tez uwielbiam weekendy i lezenie w wyrku az ktoremus z moich pociech nie zachce sie piciu :)

Modle sie o Michasie
  • Mysiulka2706 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A szkoda że jednak ta @przyszla ale lepiej teraz niz jak miałaby się spóźniac a ciąży by nie było.. A tak to szybko minie i będziecie się już starać o dzidziusia.. Ja jestem 5 dni przed Toba:) a Ty masz już dzieci??? :)
    Dzwoniłam do lekarza a on 2 tyg na urlopie:((i już po mojej wizycie:(to chyba znak żebym sobie odpuściła ten cykl..

Wysłany: 23 czerwca 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiulka mam dwóch chłopców Jasia 6 l i Wojtusia 3,5 l. Teraz wdała mi się niedoczynność i Hashimoto, dodatkowo mamy z męzem konflikt krwi, no i on jest spawaczem, wiec podejrzewam że plemniczki ponagrzewane :D A Wy nie macie jeszcze dzieci?

Modle sie o Michasie
  • Mysiulka2706 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Wy już macie dwa szczęścia :) :*cudownie:**
    My się staramy o pierwsze dziecko.. Nie wiem skąd mi się wzięła taka silna potrzeba Macierzyństwa.. Ale mimo że obiecuję sobie odpuścić to i tak myślę..

Wysłany: 23 czerwca 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile masz lat? Ja mam 30 skończone i zawsze chciałam mieć trójkę dzieci, młodszy dał mi trochę popalić dlatego dopiero teraz czuję potrzebę. Widzisz ja mam dwójkę i czuję potrzebę, co co musisz Ty czuć, gdzie pragniesz pierwszego ...

Modle sie o Michasie
  • Mysiulka2706 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2018, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DominikaKlos88 ja mam 28.. Tylko ja już w wieku 11lat opiekowałam się swoim braciszkiem zaraz po narodzinach:) ja zawsze byłam. Przy nim jak nasza mama:) później w liceum do końca studiow dużo siostrze pomagałam przy dzieciach..i jeszcze szwagierce przy bliźniakach.. To Ci powiem że już się wypalilam i nei chciałam nawet słyszeć o dzieciach!! A od 2 lat ten instynkt wrócił i jest coraz gorzej...

• maryska2112 Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siebstaram teraz o drugiego dzidziusia <3 mam już 5 letnią córkę :)
    Taki mały szogun :P
    Teraz zrobiła sobie popołudniowa drzemkę, więc będzie fikać do późna.
    Glass kochana, jak tak czytam Cię to radość wlewa się do mojego serduszka <
    Mam przyjaciółkę, która jest w ciąży starszej od twojej o tydzień. Więc wyobrażam sobie twój brzuszek jak na nią patrzę :)
    Oj też bym już taki chciała <3

Glass lubi tę wiadomość

• Glass Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że ta chęć posiadania dziecka i instynkt wcale nie słabie przy staraniach o drugie i kolejne dziecko. Instynkt macierzyński to potężna siła. Ja liczę na wpadkę z kolejnym, bo nie sądzę, że nagle z mężem zaczniemy się zabezpieczać. Niepłodność ma swoje plusy i minusy ;).
    Ja mam malutki brzuszek w porównaniu z tym co ostatnio widziałam w szpitalu. Jakbym miała taki jak niektóre kobiety to by mnie chyba rozerwało :p.
    Upiekłam babeczki! Ktoś się skusi? ;)

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
  • Mysiulka2706 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glass ja bym się z chęcią skusila ale od kwietnia nie jestem w stanie nic zjeść slodkiego:/a wcześniej bylam potworem ciasteczkowym:) tak mi się odmieniło:)
    Pokaż nam tutaj swój brzuszek:)

• mimika85 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki. Ja wrocilam z imienin u Teściowej, ale na babaczki Glass ja tez sie chetnie skusze;)

Starania od 2013
    1cykl z Clo od 03.2018
    04.2018 CB
    12/2018 1 inseminacja:(
    02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
    03/2019 3 inseminacja:(
    Nasienie Męża ok
  • Moni** Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2018, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja melduje, że dalej nie mam @ ale caly czas czuje jakbym zaraz miała dostać. I nawet bym juz chciała bo to wtedy nowy cykl,i nowe starania. A tak to dalej muszę czekać na @. Wy juz jestescie do przodu.

♥️córeczka🙏
    f2w3yx8dqn2x2gqa.png
    0,4, acard, pregna plus, actifolin.

09.2021 ciąża biochemiczna 💔
    26.01.2021 poronienie zatrzymane 8tc 💔
    27.10.19. Synek ♥️
    ciąża pozamaciczna 06.2017 💔ciąża biochemiczna 02.2018💔; 10.2018💔
    Mutacje V R2 heterozygota, MTHFR heterozygota, PAI 1 4G homozygota
  • Mysiulka2706 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2018, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni który dzień cyklu masz???

• Moni** Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    30dc Bo już po północy. A Cykle mam raczej dlugie. Wiec @ przede mną.

♥️córeczka🙏
    f2w3yx8dqn2x2gqa.png
    0,4, acard, pregna plus, actifolin.

09.2021 ciąża biochemiczna 💔
    26.01.2021 poronienie zatrzymane 8tc 💔
    27.10.19. Synek ♥️
    ciąża pozamaciczna 06.2017 💔ciąża biochemiczna 02.2018💔; 10.2018💔
    Mutacje V R2 heterozygota, MTHFR heterozygota, PAI 1 4G homozygota
  • Mysiulka2706 Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile dni po owu zrobiłaś betę??

• Glass Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie wiadomo czy @ przyjdzie, już niejedna myślała, że przyjdzie a była w ciąży :). Tego Ci życzę. Może jak cykle długie to potrzeba interwencji lekarza? Moje były długie i były bezowulacyjne.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c95f121cea8e.jpg
    Brzuszek jak widać niezbyt duży :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 19:20

mimika85 lubi tę wiadomość

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
‹‹ 114 115 116 117 118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ