Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiezwykła wrote:Moni** Może Ty mi pomożesz bo nie wyrabiam jakos nie otrzymalam odpowiedzi
bo sie strasznie Martwie z racji tego chcialam zapytac Was czy ktoś Był również W Takiej sytuacji pisze z Nadzieją ze byc moze tak
Miesiaczka 2czerwiec ,,
Wczoraj wizyta u gin nie widac pecherzyka ciążowego ani w jajnikach nic totalna pustka mowil bym sie nie martwila ze to pewnie wczzesna ciąża mam zrobic Bete dzis ja zrobilam Beta wykazala wynik dla mnie zastanawiajacy
3770 ...
Nie wiem czy sie cieszyc czy sie Martwic >? Prosze o pomoc moze znajde tu kogos z takim przypadkiem w piątek jade z rana na szpital na kolejne badania...Niezwykła lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Nie rozumie czym się martwisz, bo beta jest wporzadku.. To nie jest wyznacznik pozamacicznej, tylko usg
kochana ale jak okres 2.06 pokazuje 4tyg ciaze owo a pecherzyka wogole brak?
A bEta przy Tym tygodniu jest okolo 1000 jak nie mniej a ja mam prawie 4tys
dokladnie 3770
nie wydaje CI sie to dziwne?
Sam lekarz mi powiedzial krotko "
tak nie moze byc zapraszam do szpitala"***musi być dobrze.*
__________ -
To raczej nie ciąża pozamaciczna. Jak ja miałam ciążę pozamaciczną to miałam betę 217 a ból już był silny i było widać na usg że to pozamaciczna.
Więc na Twoim miejscu bym się nie martwiła. -
nick nieaktualnyNiezwykła wrote:kochana ale jak okres 2.06 pokazuje 4tyg ciaze owo a pecherzyka wogole brak?
A bEta przy Tym tygodniu jest okolo 1000 jak nie mniej a ja mam prawie 4tys
dokladnie 3770
nie wydaje CI sie to dziwne?
Sam lekarz mi powiedzial krotko "
tak nie moze byc zapraszam do szpitala" -
Moni** wrote:To raczej nie ciąża pozamaciczna. Jak ja miałam ciążę pozamaciczną to miałam betę 217 a ból już był silny i było widać na usg że to pozamaciczna.
Więc na Twoim miejscu bym się nie martwiła.
Ok dziekuje chociaz troszke mnie pocieszylas
ale wiesz co myslę ze jesli beta tak wysoka to powinno dawno widac pecherzyk a jestem czysta nawet przy badaniu nic nie widać bylo-dziwne ?
A beta taka wysoka nie wydaje Ci ze ze powinna byc niższa> ? Nie znam takiego przypadku wlasnie***musi być dobrze.*
__________ -
Aga9090 wrote:U mnie przy becie 3300lekarz nic nie widział, dopiero przy becie ponad 5000 coś zobaczył, powtórz betę czy rośnie i czekaj na następną wizytę. Już na innych watkach ci tłumaczyly dziewczyny, a ty dalej swoje..
No Ok Agus dziekuje ale naprawde sie martwie szczrze wogole nie spalam i rycze ok juz Was nie bede pytac jasli to problem bardzo przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 09:55
***musi być dobrze.*
__________ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiezwykła wrote:Daj spokoj nie przejmuj się no coż może ta panią razi w oczy moj problem trudno byle Ona tak nie miala
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Dziś mam małego stracha. Dziś o 17 czeka mnie zabieg na żylaki i już czuje jak wszystko z żołądka podchodzi mi do gardła. Niby lekarz będzie mi kłuć żylaki, ale wiadomo, że przy każdym zabiegu mogą powstać jakieś komplikacje, a mój małż tak daleko jest
Chyba napisze jakiś list i pin do karty w razie wu. Ehhhh świruję -
nick nieaktualnyNiezwykła wrote:oj tam dziewczyny Po prostu sie martwie moja wysoka Beta
Nie denerwujcie sie przezemnie
przepraszam ze Was moje pytanie razi i boli ale nie potrafie z tym zyc myslalam ze znajde tu jakas pomoc ah -
Aga9090 wrote:Udzieliłam Ci odpowiedzi, i inne dziewczyny na innych wątkach też tłumaczyły, że jest ok. Musisz poczekać do wizyty lub poprostu idź do innego lekarza z lepszym sprzętem
Jutro jade na szpital z rana bo rozmawialam z moim (innym) gin
Ale tak czy owak beta wydaje mi sie za duża nie sadzisz***musi być dobrze.*
__________ -
nick nieaktualny
-
Nizwykła, nie martw się! Powodzenia! Daj znać po wizycie, ale moim zdaniem nie masz się czym martwic!
Niezwykła lubi tę wiadomość
-
maryska2112 wrote:Cześć dziewczyny.
Dziś mam małego stracha. Dziś o 17 czeka mnie zabieg na żylaki i już czuje jak wszystko z żołądka podchodzi mi do gardła. Niby lekarz będzie mi kłuć żylaki, ale wiadomo, że przy każdym zabiegu mogą powstać jakieś komplikacje, a mój małż tak daleko jest
Chyba napisze jakiś list i pin do karty w razie wu. Ehhhh świruję
Oj rozumiem Cię do przed zabiegiem też świrowałam, a miałam nawet narkozę. Ale jak trzeba to trzeba. Powodzenia, trzymaj się! daj znać po!