Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaryska2112 wrote:Cześć dziewczyny.
Dziś mam małego stracha. Dziś o 17 czeka mnie zabieg na żylaki i już czuje jak wszystko z żołądka podchodzi mi do gardła. Niby lekarz będzie mi kłuć żylaki, ale wiadomo, że przy każdym zabiegu mogą powstać jakieś komplikacje, a mój małż tak daleko jest
Chyba napisze jakiś list i pin do karty w razie wu. Ehhhh świruję -
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Niezwykła to objaw ciąży, mnie pomógł węgiel
no widzisz tego nie wiedzialam ze moze byc taki objaw ja zas stawialam Aguś ze to objaw pozamacicznej ta owa biegunka czuje wstręt do jedzenia nic mi nie smakuuje nie potrafie jeść a jak zjem to zaraz ide do Wc
ale nie mam plamien
Poszlam teraz z dzieckiem na spacer i lekko kuł mnie chwilowo jajnik nie wiem znowu sie wmawiam ze to przez pozamaciczna ..***musi być dobrze.*
__________ -
nick nieaktualnyNiezwykła wrote:no widzisz tego nie wiedzialam ze moze byc taki objaw ja zas stawialam Aguś ze to objaw pozamacicznej ta owa biegunka czuje wstręt do jedzenia nic mi nie smakuuje nie potrafie jeść a jak zjem to zaraz ide do Wc
ale nie mam plamien
Poszlam teraz z dzieckiem na spacer i lekko kuł mnie chwilowo jajnik nie wiem znowu sie wmawiam ze to przez pozamaciczna ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 15:15
Niezwykła lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Spokojnie, wmawiasz sobie wstręt do jedzenia to czuję cały czas. Nie zjem to mi niedobrze, zjem to mi niedobrze. Więc niedogodzisz. Ja na samym początku miałam biegunkę, wzięłam węgiel 2x2 tabletki i przeszło. Kłucie jajników to też normalne jest
Ok mam nadzieje ze jutro pokaze sie moja upragniona fasolka trzymaj kciukiAga9090 lubi tę wiadomość
***musi być dobrze.*
__________ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiezwykła wrote:Tak masz racje bede sie starac z tym pogodzic zycie pisze różne scenariusze ale cięzko czasem z tym zyc Dziekuje za Cierpliwosc i odpowiedzi :*
-
Mimika jak po wizycie?
-
Czesc Moniczko. Z dzisiejszej wiyty tyle sie dowiedzialam ze poprzedni z ostatniej wizyty( zastepstwa) zawyzyl wielkosc pecherzykow. Dzis moj lekarz stw ze jeden ma.17mm drugi 24mm i lada chwila pękną, endometrium troche uroslo do 8mm.W poniedzialek mam kolejna wizyte sprawdzenie czy napewno doszlo do ich pekniecia. A Ty Moni w sobote bierzesz zastrzyk? A potwierdzasz pekniecie jeszcze wizyta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 21:19
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
Widzisz Mimika. Super rozmiary pecherzykow. Kiedy masz nastepna wizyte? Ja juz nie mam zaplanowanej wizytacja tylko progesteron sprawdzic tydzien po zastrzyku.
-
Cześć dziewczyny, jestem po zabiegu i informuje , że żyje.
Powiem wam, że wolałabym drugie cc niż zabieg usuwania żylaka. Podawanie znieczulenia to koszmar. Przy kolanie trafił lekarz na nerw i o mały włos nie kopnęłam go w twarz z bólu. Więc nie polecam. A wczoraj tak mnie zakuł lewy jajnik, że prawie upadłam. Ciekawe czemu. Miałyście tak kiedyś?Glass, Moni** lubią tę wiadomość
-
Moni** wrote:Widzisz Mimika. Super rozmiary pecherzykow. Kiedy masz nastepna wizyte? Ja juz nie mam zaplanowanej wizytacja tylko progesteron sprawdzic tydzien po zastrzyku.
maryska2112 lubi tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Jejku dziewczyny ja wcale nie rozumiem o czym mowicie z tymi zastrzykami i pecherzykami. Jesli o mnie chodzi to od wczoraj dzialam 12 dc a w 15 niby owulka, temp. 36,6 wiec owulacji jeszcze nie ma ale mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda.Modle sie o Michasie
-
Ja jutro 12dc i też Zaczynam dzialac. Oby nasz ostatni cykl staran!
-
Czesc Dziewczyny:* dzis spadek temp z 36.7 na 36.5.. ale czytalam ze jak jutro temperatura sie podbije to owulacja byla. Musze sie przyznac ze odkad mierze temp tak nie mialam. Dziewczyny trzymam.za Was mocno kciuki&&&. Mam nadzieje ze ten cykl bedzie należał do Nas♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 08:52
Moni**, Glass lubią tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Dobrze, że pęcherzyki jednak ładne i endometrium też bardzo ładne . Liczę, że już niedługo będziecie opowiadać o trudach ciąży. Ja dopiero teraz czuję się jak człowiek, a nie balon. 11 kg zgubiłam w tydzień, myślę że połowa z tego to była woda. Od razu ciśnienie mam w normie.
Ja właśnie usłyszałam bąka z kleksem. Śmierdząca sprawa . To już trzeci raz dzisiaj.mimika85 lubi tę wiadomość
-
Czesc Glass. To masz dzis zajecie. Mala pewnie je spi i kupska robi:) caly jej urok. To super ze juz 11kg w dol ile Ci jeszcze zostalo do wagi sprzed ciazy? A Maz jak zachwycony Olivia? Sciskam Was mocno, a ja wedlug zalecen biore sie z Mezem do serduszkowania♡Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Bawicie się dobrze . Lekarz myśli, że oba pęcherzyki pękną czy jeden?
Do wyjścia na 0 został mi 1kg, ale mam nadzieję, że waga wróci do punktu zanim hormony mi się rozregulowały a to już z 10 kilo żebym była zadowolona.
Mój małż wstaje ją przebierać w nocy i budzi mnie na karmienie, ja śpię jak zabita. Staram się żeby był blisko nas obu. Jesteśmy bardzo szczęśliwi