X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Beta hcg

Oceń ten wątek:
  • Balbiemi0222 Nowa

Wysłany: 16 lutego, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam zrobiłam betę z krwi i wyniosła
    25.01 - 630
    27.01 - 1175
    Z miesiączki wychodzi 8 tydzień a puste jajo płodowe wizyta za dwa tygodnie lekarz podejrzewa wcześniejszą ciąże lub puste jajo płodowe . Zrobiłam znowu betę co prawda prawie 3 tygodnie od poprzedniej i wynosi
    15.02 - 5811
    Czy nie powinna ona być większa po takim czasie ?
    Jutro zrobię następną betę po 48h

• Madks10 Nowa

Wysłany: 27 lutego, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! 2 dni temu blada druga krecha na teście, wczoraj i dzisiaj mocniejsza.
    Dzisiaj wykonałam badanie beta HCG. 27 dzień cyklu (cykle zwykle od 28 do 32 dni). Nie wiem kiedy była owulacja. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 01.02.2025. Kolejna miesiączka wypada w sobotę.
    Dzisiaj beta z krwi 21. Co myślicie?

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 27 lutego, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madks10 wrote:
    Hej dziewczyny! 2 dni temu blada druga krecha na teście, wczoraj i dzisiaj mocniejsza.
    Dzisiaj wykonałam badanie beta HCG. 27 dzień cyklu (cykle zwykle od 28 do 32 dni). Nie wiem kiedy była owulacja. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 01.02.2025. Kolejna miesiączka wypada w sobotę.
    Dzisiaj beta z krwi 21. Co myślicie?
    Super :) gratuluję! Powtórz przyrost po 48h

• shaniqa10 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

tak jak większość z nas tutaj mam pytanie o to czy jeszcze powinnam mieć nadzieje...
    1 dzień ostatniej miesiączki 8.02 , cykle zwykle 28-29 dni, owulacja 22.02
    Betę zrobiłam 28.02 ( pewnie za wcześnie...) - wynik 0,20 mIU/ml. Jako, że stwierdziłam, że beta może za wcześnie to zrobiłam wczoraj 02.03 test, niestety 1 kreska. Czy jeszcze mam szanse? :((

👩🏻30
    👨🏻35
    Starania od sierpnia 2024
    Cykle co 28 dni
    AMH 2,3
    Tarczyca w normie
  • Aga.f Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaniqa10 wrote:
    Cześć dziewczyny!

tak jak większość z nas tutaj mam pytanie o to czy jeszcze powinnam mieć nadzieje...
    1 dzień ostatniej miesiączki 8.02 , cykle zwykle 28-29 dni, owulacja 22.02
    Betę zrobiłam 28.02 ( pewnie za wcześnie...) - wynik 0,20 mIU/ml. Jako, że stwierdziłam, że beta może za wcześnie to zrobiłam wczoraj 02.03 test, niestety 1 kreska. Czy jeszcze mam szanse? :((
    Kiedy masz planowo termin miesiączki?

• shaniqa10 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.f wrote:
    Kiedy masz planowo termin miesiączki?

Według kalendarzyka 9.03 powinnam dostać.

👩🏻30
    👨🏻35
    Starania od sierpnia 2024
    Cykle co 28 dni
    AMH 2,3
    Tarczyca w normie
  • Aga.f Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaniqa10 wrote:
    Według kalendarzyka 9.03 powinnam dostać.
    No to poczekaj z testowaniem do dnia miesiączki. Jeszcze prawie tydzień

‹‹ 233 234 235 236 237
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ