Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
ampoule wrote:Dzisiaj moja beta 5,22 mIU/ml (12 dpo)... Boje sie ze jest za niska trzymajcie kciuki za przyrost w poniedzialek!!
Ampoule moja beta w 13 dpo (tak myślę) wynosiła 44 robiona koło 17 godziny. Wszystko zależy kiedy było zagnieżdżanie Trzymam kciukiFoto_Anna lubi tę wiadomość
-
Pudelek, troszkę wolno rośnie, ale może być to kwestia, że pierwsze badanie było robione wcześnie. Tak naprawdę beta podwaja się w 48H jeśli pierwszą się zrobi 14dpo. Jeśli bardzo chcesz się upewnić to w poniedziałek zrób jeszcze raz i wszystko będzie jasne na zdrowy rozsądek Twoje wyniki są ok dla ciąży czterotygodniowej
Monik, bo testy mają różną czułość i różną skuteczność w zależności też od rozcieńczenia siuśkow. Jak wiadomo negatywny test nie równa się brakowi ciąży. W przeciwieństwie do testu dodatniego, który właściwie zawsze oznacza ciążę. Spróbuj zniknąć jeszcze raz. -
Zajsonek, Ty to chyba tylko proforma idziesz! Widze zielonego grocha z sikańca!!!
Ojjj, będzie dziewczynka jak nic, tyle dni przed owulacją i dzidzia! Niech zostanie z Tobą.JusWik lubi tę wiadomość
-
Ampoule, smutna prawda jest taka, że właśnie dlatego nie powinno się robić bety przed terminem @... Można się sporo nacierpieć
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Ja 11 dpo miałam betę 30 a po 72h przyrosla do 138 a teraz w łóżeczku obok mnie śpi moja 5-tygodniowa córeczka. Stresowalam się czy nie za niska ta beta Ale najważniejszy jest przyrost więc sprawdz sobie za 2 dni najlepiej. Trzymam kciuki żeby się udało.
violączela lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny proszę o pomoc w 14 dc miałam owulacje potwierdzona monitoringiem dziś w 25 dc (cykle okolo 30-31 dniowe) wynik beta hcg 1.6 czy jest jeszcze jakaś szansa? Nie wiem też czy odstawic duphaston bo dziś jest 10 dzień brania i zawsze po tym czasie beta wynosiła 0.1 i odstawialam lek ale wiem ze jeśli była by ciaza to nie mogę odstawić dupka ot tak .Proszę o pomoc o dziecko staramy się 4 lata i juz nie wiem co robićstarania od lutego 2011
6 lekarzy żadnej konkretnej diagnozy
Czerwiec 2015 - naprotechnologia
Grudzień 2015 - laparoskopia (PCO, endo, naprawa źle zbudowanej macicy)
WALCZYMY !! -
Ok dziękuję jutro mam zamiar powtórzyć bete i zobaczyć czy rośnie .Wiem ze jest za mała i najprawdopodobniej to ciaza biochemiczna ale liczę na cud bo to i tak pierwszy raz po 4 latach gdy beta jest inna niż 0.1 a zawsze robie w tym samym labstarania od lutego 2011
6 lekarzy żadnej konkretnej diagnozy
Czerwiec 2015 - naprotechnologia
Grudzień 2015 - laparoskopia (PCO, endo, naprawa źle zbudowanej macicy)
WALCZYMY !!