Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byłam u lekarza. Pani Doktor Stwierdziła że nie ma żadnej torbieli. Nie potrafiła wytłumaczyć dlaczego ta beta tak wysoka, być może była ciąża biochemiczna. Teraz mam ok.13 mm endometrium i powinnam dostać @ jeśli do pt nie dostane @, mam ponowić betę i zobaczymy, stwierdziła że nie sądzi aby w tym cyklu coś się tam "wyklulo ". Poza tym dostałam tabletki na zmniejszenie tsh bo ciut za wysokie. Niestety czeka mnie juz ostatni cykl z clostilbegytem i jestem załamana tym wszystkim
-
Nonka nie zamartwiaj się proszę, bo to niczemu nie służy.. jeśli nic z tego musisz wierzyć w następny cykl!Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElf wrote:Mi dzisiaj temp spadła do 36,6 i pojawiła się @.
Cóż, przynajmniej nie będzie mi już na pewno widać brzuszka na ślubie. -
Elf wrote:Mi dzisiaj temp spadła do 36,6 i pojawiła się @.
Cóż, przynajmniej nie będzie mi już na pewno widać brzuszka na ślubie.
O, pamiętam że też się tak pocieszalam. W każdym kolejnym cyklu obczajałam zdjęcia ciężarnych w tych tygodniach ciąży, w których bym była w trakcie swojego ślubu gdyby się udało w tym cyklu. Zawsze to jakiś pozytyw nieudanego cyklu...
Kiedy ślub? -
nick nieaktualny
-
Haha, nasz był 26 kwietnia i też w jednnym cyklu wypadało tak, że by był 20tc xd
Niestety (stety?) nie udawało się jeszcze ponad pół roku po ślubie...Sadalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy zdecydowaliśmy ponowić starania w czasie 3tyg. podróży poślubnej - będzie bez stresu biurowego, wszystkie dni płodne dla nas:).
Do tego czasu poobserwuję sobie cykl, wyczuję ciało, połykam kolejnych kilka miesięcy kwas foliowy.
To jest dobry plan. -
nick nieaktualnyHey dziewczyny,dziś jest mój 40 dzień cyklu(cykle normalnie 31-33) .@ miałam 29 listopada. 12 i 13 grudnia baraszkowalam z mężulkiem i miałam nadzieję że coś z tego wyjdzie. 13 grudnia czułam lekkie kłucia w podbrzuszu (odczytała m to jako dni płodne). Test owulacyjny robiony w poniedziałek(14.12) ujemny. Około 18.12 miałam dość mocne bóle brzucha (takie mi się nie zdarzają).dziś jest 40 dzień cyklu, @ brak, a beta zrobiona dziś rano wynosi 0.1.
Dodam że mam przebarwienia brodawek,bardzo nabrzmiale piersi,mega widoczne żyły na całym ciele w tym bardzo widoczne na brzuchu a szczególnie na piersiach idące do skutków, które były twarde i wrażliwe ale nieco przeszlogo. No i oczywiście biały sluz oraz od 12.12 temperatura waha się między 36.8 ale głównie 37.2. Dodatkowo wzdęcia, ostatnio mdłości i ciągłe odbijanie się.
Po dzisiejszych wynikach juz nie wiem co myśleć robiłam wczoraj test ciążowy i tez ujemny.
Proszę podpowiedzcie coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 18:40
-
Hej dziewczyny, jutro bedzie 12dpo, przedwczoraj i wczoraj dwa testy z kreska bardzo blada, dzis troche ciemniejsza o taka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e4ed119da9ac3c99.html czy isc jutro na bete czy wsrtrzymac soe do poniedzialku?
okres powinnam miec za dwa dni -
kochana okresu już nie dostaniesz ja na Twoim miejscu już bym nie wytrzymała i leciała na betę jutro GRATULUJĘ ♥Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."