X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Beta hcg

Oceń ten wątek:
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( :( :(

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf ja też robiłam dzisiaj betę - 10 dpo. Jutro rano wyniki, zobaczymy jak to będzie u mnie.
    Ja mam w Lux Medzie betę za darmo, jedyne co ona psuje człowiekowi to nerwy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 18:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka trzymam kciuki, oby u Ciebie był fajny wynik:) Szkoda, że musisz aż cały dzień czekać.
    Ja robiłam w szpitalu na Polnej (Poznań) za 19 zł, wynik po 15:00 tego samego dnia.

• nonka Debiutantka

Wysłany: 30 grudnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u lekarza. Pani Doktor Stwierdziła że nie ma żadnej torbieli. Nie potrafiła wytłumaczyć dlaczego ta beta tak wysoka, być może była ciąża biochemiczna. Teraz mam ok.13 mm endometrium i powinnam dostać @ jeśli do pt nie dostane @, mam ponowić betę i zobaczymy, stwierdziła że nie sądzi aby w tym cyklu coś się tam "wyklulo ". Poza tym dostałam tabletki na zmniejszenie tsh bo ciut za wysokie. Niestety czeka mnie juz ostatni cykl z clostilbegytem i jestem załamana tym wszystkim :(:(:(:(

• asia-m-b Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nonka nie zamartwiaj się proszę, bo to niczemu nie służy.. jeśli nic z tego musisz wierzyć w następny cykl!

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety wyniki bety to <1,2 :(

• ceska Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka nie przejmuj się nowy rok nwoe starania :)))

oar8skjod4lwslof.png
  • JagodaP Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byle do następnego cyklu ...

YCC3p2.png
    Z PCOS & Prl udało się! 24 miesiące, 19 cykl, 10 owulacyjny, 4 z Clo <3
    mLMjp2.png
    Przypadeczek, 2 cykl po powrocie miesiączek...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzisiaj temp spadła do 36,6 i pojawiła się @.
    Cóż, przynajmniej nie będzie mi już na pewno widać brzuszka na ślubie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf wrote:
    No cóż musisz się nie poddawać i dalej starać :) przynajmniej wiesz na czym stoisz... ja nadal czekam na noworoczny CUD

• JagodaP Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf wrote:

O, pamiętam że też się tak pocieszalam. W każdym kolejnym cyklu obczajałam zdjęcia ciężarnych w tych tygodniach ciąży, w których bym była w trakcie swojego ślubu gdyby się udało w tym cyklu. Zawsze to jakiś pozytyw nieudanego cyklu...
    Kiedy ślub?

YCC3p2.png
    mLMjp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagodaP dokładnie tak robię ;)Założyłam nawet oddzielny folder na awaryjną sukienkę :).

Ślub 25 kwietnia, wiec gdyby się udało byłabym w 20 tyg, a to już dość widoczny moment.

• JagodaP Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, nasz był 26 kwietnia i też w jednnym cyklu wypadało tak, że by był 20tc xd
    Niestety (stety?) nie udawało się jeszcze ponad pół roku po ślubie...

Sadalia lubi tę wiadomość

YCC3p2.png
    mLMjp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zdecydowaliśmy ponowić starania w czasie 3tyg. podróży poślubnej - będzie bez stresu biurowego, wszystkie dni płodne dla nas:).

Do tego czasu poobserwuję sobie cykl, wyczuję ciało, połykam kolejnych kilka miesięcy kwas foliowy.

To jest dobry plan.

• ampoule Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj 14dpo beta 48,74 - mam nadzieje ze będzie dobrze przyrastać :(

[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
    [*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
    [*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
    12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip <3
  • JagodaP Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ampoule, a z jakiego powodu robiłaś betę?

YCC3p2.png
    mLMjp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczyny,dziś jest mój 40 dzień cyklu(cykle normalnie 31-33) .@ miałam 29 listopada. 12 i 13 grudnia baraszkowalam z mężulkiem i miałam nadzieję że coś z tego wyjdzie. 13 grudnia czułam lekkie kłucia w podbrzuszu (odczytała m to jako dni płodne). Test owulacyjny robiony w poniedziałek(14.12) ujemny. Około 18.12 miałam dość mocne bóle brzucha (takie mi się nie zdarzają).dziś jest 40 dzień cyklu, @ brak, a beta zrobiona dziś rano wynosi 0.1.
    Dodam że mam przebarwienia brodawek,bardzo nabrzmiale piersi,mega widoczne żyły na całym ciele w tym bardzo widoczne na brzuchu a szczególnie na piersiach idące do skutków, które były twarde i wrażliwe ale nieco przeszlogo. No i oczywiście biały sluz oraz od 12.12 temperatura waha się między 36.8 ale głównie 37.2. Dodatkowo wzdęcia, ostatnio mdłości i ciągłe odbijanie się.
    Po dzisiejszych wynikach juz nie wiem co myśleć robiłam wczoraj test ciążowy i tez ujemny.

Proszę podpowiedzcie coś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 18:40

• PannaB Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jutro bedzie 12dpo, przedwczoraj i wczoraj dwa testy z kreska bardzo blada, dzis troche ciemniejsza o taka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e4ed119da9ac3c99.html czy isc jutro na bete czy wsrtrzymac soe do poniedzialku?
    okres powinnam miec za dwa dni

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana okresu już nie dostaniesz :D ja na Twoim miejscu już bym nie wytrzymała i leciała na betę jutro :D GRATULUJĘ ♥

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png

‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ