Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
aiwlys wrote:Wydaje mi się, że lekarz ma rację.
eh..i robi się zamieszanie w naszych tęskniących głowachLAURA -
nick nieaktualny
-
zrobiłąm dzis betę znowu i wyszło 6.64. inseminacja byla 02.05 , pęcherzyk pękł 04.05. wyg lekarza 14 dni liczone od dnia inseminacji to 16.05 i wtedy kazal zrobic test gdzie wyszlo 1.64. Jakbym liczyła od płękniecia czyli owulacji która wg mnie i bólu jaki czułam bylo to 04.05 dwa dni pozniej więcj dzis jest 14 dzien po....i beta 6.64
norma- od 5 ciąża. nie chce się jeszczze cieszyć bo juz wypłakałam swoje 3 dni temu i sama nie wiem co myslec. Jezeli jutro i w niedziele nie dostanę @ to w poniedziałek znowu chyba betaLAURA -
nick nieaktualnyHałasinka powtórz po 48h. Albo jest to bardzo, bardzo, bardzo wczesna ciąża, albo niestety ciąża biochemiczna lub pozamaciczna. (Wtedy beta hcg znacznie wolniej przyrasta i jest niska). Na tak wczesnym etapie ciężko jest po jednym przyroście stwierdzić czy wszystko jest OK. Życzę powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 09:44
-
Cześć Dziewczyny piszę z sprawą beznadziejną ale jednak chyba musze to od kogoś usłyszeć bo tak to ciągle jest nadzieja..Serduszkowałam w okolicach owu. Robiłam testy owu. Teraz spóźnia mi się okres 4 dni. Test dziś robiony -1 krecha , Beta hcg z dzisiaj <0.1. Wszystko wskazuje na to, że nie mam szans na maluszka. Ale może znacie jakieś przypadki, żeby beta wyszła po dłuższym czasie? Dodam jeszcze, że boli mnie krzyż od 2 tyg i jajniki. Kręci mi się w głowie jak wstaje z kanapy. Piersi w normie. No i ważne .. karmie piersią synka. Rzadko.. bo co 6-7h ale jednak.YellowAnn
-
Jeśli jesteś pewna kiedy mogła być domniemana owulacja, to zasadniczo beta wyjaśniła sprawę i nie jesteś w ciąży. Chyba, że błąd laboratorium, co się rzadko zdarza.
Też mi się kiedyś spóźniał okres, testy negatywne, a macicy "coś" było, ale to nie była ciąża tylko zapewne krwiak.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyHej,
Nie wiem czy dobrze trafiłam więc z góry proszę o wyrozumiałość , piszę ponieważ odchodzę od zmysłów, mieszkam w UK więc cieżko mi czegokolwiek sie dowiedzieć.
Mam 36 lat, dwie cesarki za sobą ze względu na podwójną macicę oraz rok starań o 3 Malucha.
19 kwietnia miałam ostatmią miesiączkę , owulację " monitorowalam " testami całe blue digital ( po wykryciu największego stężenia hormonu test blokuje sie na 48 h ) i zablokował sie 30,04.
13.05 wykonałam pierwszy test ciążowy - słaba kreska , 14.04 identycznie.
15.05 R rano zaczęłam mocno krwawić , nie tak jak przy mojej normalnej miesiączce ale dość intensywnie , Gp skierował mnie na betę i to był początek mojego betowania ( niestety informacji o normach nie otrzymałam )
15.05 -beta 7
19.05- beta 12 ( krwawienie ustało )
22.05- beta 29
30.05- beta 210
Test elektroniczny pokazuje 2-3 tydzień od zapłodnienia .
Cykle 26 dniowe , miesiączka Ok 10 dni
Do wtorku muszę czekać na kolejna , czy któraś z was miała tak niska betę ?
Czy jest szansa choćby najmniejsza ze ta ciaza rozwija sie prawidłowo ?
Przerasta mnie ten stres powoli i boje sie bardzo,
Będę wdzięczna za jakakolwiek odpowiedz.
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 14:19
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny 9dni przed miesiaczka mialam owulacje testy zrobilam 15dni od owulacijbyly slabiutkie kreski prawie nie widoczne dlaczego po takim czsie kreski byly takie slabe podejrzewam ze beta mogla po woli wzrastac a wiecie moze ile dni po zagniezdzeniu domowy test powinien juz wyjsc?Ewa123
-
nick nieaktualnyMaggiejak wrote:Hej,
Nie wiem czy dobrze trafiłam więc z góry proszę o wyrozumiałość , piszę ponieważ odchodzę od zmysłów, mieszkam w UK więc cieżko mi czegokolwiek sie dowiedzieć.
Mam 36 lat, dwie cesarki za sobą ze względu na podwójną macicę oraz rok starań o 3 Malucha.
19 kwietnia miałam ostatmią miesiączkę , owulację " monitorowalam " testami całe blue digital ( po wykryciu największego stężenia hormonu test blokuje sie na 48 h ) i zablokował sie 30,04.
13.05 wykonałam pierwszy test ciążowy - słaba kreska , 14.04 identycznie.
15.05 R rano zaczęłam mocno krwawić , nie tak jak przy mojej normalnej miesiączce ale dość intensywnie , Gp skierował mnie na betę i to był początek mojego betowania ( niestety informacji o normach nie otrzymałam )
15.05 -beta 7
19.05- beta 12 ( krwawienie ustało )
22.05- beta 29
30.05- beta 210
Test elektroniczny pokazuje 2-3 tydzień od zapłodnienia .
Cykle 26 dniowe , miesiączka Ok 10 dni
Do wtorku muszę czekać na kolejna , czy któraś z was miała tak niska betę ?
Czy jest szansa choćby najmniejsza ze ta ciaza rozwija sie prawidłowo ?
Przerasta mnie ten stres powoli i boje sie bardzo,
Będę wdzięczna za jakakolwiek odpowiedz.
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyewunia1992 wrote:Hej dziewczyny 9dni przed miesiaczka mialam owulacje testy zrobilam 15dni od owulacijbyly slabiutkie kreski prawie nie widoczne dlaczego po takim czsie kreski byly takie slabe podejrzewam ze beta mogla po woli wzrastac a wiecie moze ile dni po zagniezdzeniu domowy test powinien juz wyjsc?