Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKoliber wrote:
Z tymi temperaturami to też jest bardzo różnie..
daj znać co i jak.
Trzymam kciukiKoliber lubi tę wiadomość
-
Witam, jestem tu nowa. Staramy się z mężem już 8 miesiecy, 8 cykli za nami, a teraz własnie 9 cykl trwa. Jestem w 15dc , wizyte u gina miałam 15 lutego gdzie stwierdził, że jajo wynosi 19mm. Trochę mam obawy że owulacji nie było lub się przesunęła...sama nie wiem juz co o tym wszystkim myśleć.
Doradzcie mi moje drogie kiedy mogła bym zrobić Betahcg aby byla w miarę wiarygodna? Dosyć mam juz tego czekania... -
KaroP, ja myślę, że najwcześniej w poniedziałek może nawet środę. Ale nie wiemy jak długie masz cykle, czy mierzysz tempkę, itp. Ja miałam owu 13 lutego i na betę najwcześniej idę we wtorek. Ewentualnie jeśli w tym tygodniu pojawi mi się coś na teście ciążowym to pójdę wcześniej.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Jak widać jestem nowa z mężem staramy się od ponad dwóch lat i póki co nic.. W tej chwili jestem po owulacji 13 dni ( pęcherzyk miał 22mm i w sumie zaraz po jego pęknięciu działaliśmy). @ powinna przyjść 26.03( za 7dni). Jak myślicie, iść jutro na betę czy jeszcze poczekać..?
Jeszcze nigdy czas mi się tak nie dłużył jak teraz
Wcześniej mieliśmy sporo zdrowotnych problemów i W KOŃCU teraz mogliśmy działać bez przeszkód
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
nick nieaktualnyMajciaC wrote:Hej dziewczyny
Jak widać jestem nowa z mężem staramy się od ponad dwóch lat i póki co nic.. W tej chwili jestem po owulacji 13 dni ( pęcherzyk miał 22mm i w sumie zaraz po jego pęknięciu działaliśmy). @ powinna przyjść 26.03( za 7dni). Jak myślicie, iść jutro na betę czy jeszcze poczekać..?
Wcześniej mieliśmy sporo zdrowotnych problemów i W KOŃCU teraz mogliśmy działać bez przeszkód -
nick nieaktualnyMajciaC wrote:Hej dziewczyny
Wcześniej mieliśmy sporo zdrowotnych problemów i W KOŃCU teraz mogliśmy działać bez przeszkód
-
Muszę od nowa napisać post, z telefonu wszystko mi "zjadło"..
Powiem Wam dziewczynki tak- poszłam dziś zrobić betę Stwierdziłam, że muszę, inaczej zwariuję, tym bardziej, że od wczoraj pojawiły się dziwne objawy.. Jest mi niedobrze, mam ślinotok i dziwny metaliczny posmak w buzi..
Pierwszy raz poszłam na pobranie krwi zupełnie sama, strasznie się tego boję i zdarza mi się zemdleć, ale byłam dziś dzielna, pomimo, że był problem w kłuciem. Mam nadzieję, że zrobię Mężowi niespodziankę, bo o niczym nie wie;) O 15ej dostanę wyniki..
Trochę się denerwuję ale wiecie czym? Tym, że to wszystko co się ze mną dzieje siedzi tylko w mojej głowie..
Dziś Pierwszy Dzień Wiosny, dlatego życzę Wam wszystkim Kobietki ( pomimo paskudnej pogody) dużo słoneczka, radości, miłości i ogrom nadziei a sobie życzę przynajmniej podwójnych cyferek na betceWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 09:43
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Hej Dziewczyny. Nie wytrzymalam i poszłam zbadac dziś betę (9dni po owulacji) Wynik wyszedl 27 co oznacza ciąże,ale obawiam sie,ze mogą byc jakies pozostalosci po ostatnim poronieniu, ktore bylo 2 mies temu. Czy jest mozliwe,ze cos zostalo?Hej. W czwartek byłam u lekarza (16tydzień), a on do Nas
"to co dziś sprawdzamy płeć" więc byłam z mężem w szoku,że tak szybko. No i wyszło kto tam mieszka w brzuszku- chłopiec -
nick nieaktualnyPaula :) wrote:Hej Dziewczyny. Nie wytrzymalam i poszłam zbadac dziś betę (9dni po owulacji) Wynik wyszedl 27 co oznacza ciąże,ale obawiam sie,ze mogą byc jakies pozostalosci po ostatnim poronieniu, ktore bylo 2 mies temu. Czy jest mozliwe,ze cos zostalo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 19:00
Ela14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niestety, nawet 1 nie ma.. więc nie wiem co mi jest.. chyba urojenia..
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
aiwlys wrote:Wszystko zalezy w ktorym tygodbiu poronilas. Ja po 1.5 miesiąca od poronienia miałam bete powyżej 50mIu/ml. Poroniłam ok. 10 tygodnia.
Dziękuję za odp
Poroniłam ok 5,6 tygodnia. A wiesz może ile miałaś bety w dniu poronienia?
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobregoHej. W czwartek byłam u lekarza (16tydzień), a on do Nas
"to co dziś sprawdzamy płeć" więc byłam z mężem w szoku,że tak szybko. No i wyszło kto tam mieszka w brzuszku- chłopiec -
MajciaC wrote:Niestety, nawet 1 nie ma.. więc nie wiem co mi jest.. chyba urojenia..
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kurczę.. Mąż mówi, że nie ma tego złego, bo znowu będzie wesoło będziemy biegiem wracać do domu po wizycie i działać.. Ale mnie i tak jest smutno.. Flowwer, nie wiedziałam, że tak krótko to wszystko trwa..
Alfa_Centauri lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle