Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa_Panna wrote:Flowwer a jakoś to się nazywa czy wystaczy, że powiem, że chcę zbadać poziom komórek NK.
Marcela tak mi przykro. Wiem co musisz czuć. U mnie też nie wiadomo co będzie. Do gin idę w poniedziałek.
dostałam plamienia wiec pewnie to początek miesiączki. Makowa_Panna trzymam kciuki. Tobie beta wzrosła wiec jest nadzieja.Marcela15 -
karola_aa wrote:Dziewczyny w czwartek 10dbi po brta 10 dzisiaj 13dbi po beta 79. Myslicie ze jest ok ? Nie za niska? 71h roznicy miedzy pobraniami.
karola_aa lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Makowa_Panna wrote:Flowwer a jakoś to się nazywa czy wystaczy, że powiem, że chcę zbadać poziom komórek NK.
Badanie nazywa się NK - Natural killers, nie wiem czy wszędzie wiedzą co to NK ale w klinikach niepłodności to na pewno
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Bez paniki. Przyrost prawidłowy.
-
Hej dziewczyny, cykle mam 28 dniowe. Ostatnia miesiączka 31.12.2016. 2 lutego tj.34 dzień cyklu zrobiłam test z krwi beta hcg wyszła 1257mlU/ml a 6 lutego tj.38 dzień cyklu wyszła już 5115mlU/ml. Czy to jest prawidłowy przyrost w takiej wczesnej ciąży ? Ps.Kiedy wybrać się do lekarza ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
monbra8 wrote:HEJ DZIECZYNY
ZROBIŁAM DZISIAJ BETĘ WYNIK 82,7 CZY MOŻLIWA CIĄŻA???DODAM ŻE MIESIĄCZKA MA PRZYJŚĆ 14.02https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Romciaa wrote:Hej dziewczyny, cykle mam 28 dniowe. Ostatnia miesiączka 31.12.2016. 2 lutego tj.34 dzień cyklu zrobiłam test z krwi beta hcg wyszła 1257mlU/ml a 6 lutego tj.38 dzień cyklu wyszła już 5115mlU/ml. Czy to jest prawidłowy przyrost w takiej wczesnej ciąży ? Ps.Kiedy wybrać się do lekarza ?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Romciaa wrote:Hej dziewczyny, cykle mam 28 dniowe. Ostatnia miesiączka 31.12.2016. 2 lutego tj.34 dzień cyklu zrobiłam test z krwi beta hcg wyszła 1257mlU/ml a 6 lutego tj.38 dzień cyklu wyszła już 5115mlU/ml. Czy to jest prawidłowy przyrost w takiej wczesnej ciąży ? Ps.Kiedy wybrać się do lekarza ?
wszystko jest w jak najlepszym porządku gratuluję!
u mnie dziś 36dc i bhcg 6485 mlu/ml, także wartość u Ciebie jest dobraAguleczka lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Kobitki, wiem ze test beta hcg 9 dpo ovu to skrajna glupota ;p ale skoro juz to zrobilam to czy uwazacie ze wynik 14,5 to moze byc jeszcze pozostalosc po zastrzyku, ehhLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
nick nieaktualnyKasiak621 wrote:Kobitki, wiem ze test beta hcg 9 dpo ovu to skrajna glupota ;p ale skoro juz to zrobilam to czy uwazacie ze wynik 14,5 to moze byc jeszcze pozostalosc po zastrzyku, ehh
Niestety jest taka możliwość. Do 14dni możliwe jest utrzymanie się po podaniu zastrzyku. Ale to indywidualna sprawa. Ja dziś mam 7dzień po zastrzyku i 5 dpo..
Mam za sobą 5 c. biochem.
Czuje się inaczej ale poprzednimi razy też tak było.
Powtarzałaś betę? Trzymam kciuki
-
Hej dziewczyny! Byłam u lekarza i zlecił mi betę (tylko jedną, bez powtórzenia), ale mam ją dopiero zrobić w poniedziałek. Z tego co się orientuję to należy zrobić badanie 2-krotnie, prawda? Jeśli dzisiaj mam 14 dpo, to mogę zrobić badanie jutro + poniedziałek czy lepiej poniedziałek+środa?14 tc
-
nick nieaktualnyKoliber wrote:Hej dziewczyny! Byłam u lekarza i zlecił mi betę (tylko jedną, bez powtórzenia), ale mam ją dopiero zrobić w poniedziałek. Z tego co się orientuję to należy zrobić badanie 2-krotnie, prawda? Jeśli dzisiaj mam 15 dpo, to mogę zrobić badanie jutro + poniedziałek czy lepiej poniedziałek+środa?
Koliber a brałas jakiś zastrzyk np pregnyl ?
Ja bym zrobiła dziś bo to już 14 dpo.
I zależy od tego co wyjdzie powtórzyła w sob jeżeli masz taką możliwość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 08:47