Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexo - koniecznie zbadaj hcg nawet jutro jeśli masz takie lab lub najpóźniej w poniedziałek, jeśli spadek byłby bardzo niewielki lub minimalny wzrost koniecznie skonsultuj to z lekarzem bądź do szpitala. Nadal masz bóle i jeśli tak to czy z jednej strony bardziej? A to krwawienie/plamienie?12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lexo, myślę że watro wybrać sie do lekarza z dobrym USG, niech sprawdzi, czy na pewno wszystko w samo się oczyści czy faktycznie nie ma cp i w ogóle, tak kontrolnie.
Powodzenia, wspieram :*
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Cześć dziewczyny. Przyszłam do was z małym zapytaniem. Moje cykle są 28 dniowe. 21 sierpnia była owulacja. Wczoraj (22dc) robiłam betę i wyszła 0,52 a jestem tydzień przed miesiączką bo ma być 5 września. Czy to oznacza, że jest jakaś szansa na ciążę? Czy nie powinno być tak, że jeśli nie ma ciąży to beta wynosi 0 ? Nie wiem czy mam powtórzyć test z krwi za 2 dni czy sobie darować. Kompletnie się na tym nie znam. Nie za bardzo chcę czekać do miesiączki ponieważ już dwie ciąże straciłam w tym jedną dość wysoko bo w 22 tyg.Czarnaa_90
-
pilik mam PCOS, więc to jest przyczyną poronień. W pierwszej ciąży brałam tylko Duphaston na podtrzymanie a ciąża i tak się nie utrzymała. Potem urodziłam zdrowego syna wspomagając się Castagnusem i później znowu zaszłam również z Castagnusem ale poroniłam w 22 tyg ciąży. Badania genetyczne wyszły ok - miałam robione bo w 20 tyg lekarz wykrył potężną wadę serca nie kwalifikującą się do przeszczepu i od razu powiedział, że dziecko nie przeżyje, to była tylko kwestia czasu. Robiłam również wczoraj test ciążowy w domu i kreska była praktycznie niewidoczna, tylko pod swiatło było ją widać i to też ledwo co. Od owulacji mam non stop bóle jajników i to czasem takie, że promieniuje mi na nogi i kręgosłup przy czym podkreślę, że nigdy nie miałam PMS. Jedyne moje objawy przed @ to rozwolnienie i wzdęcia nic więcej. I mam również pobolewania jak na @. Nie nastawiam się na ciążę bo to mój pierwszy cykl z ovufriend i bez starań ale akurat tak wyszło, że współżyliśmy w czasie dni płodnych i po prostu wariuję bo nie wiem czy to ciąża czy robi mi się jakaś potężniejsza torbiel. Dodam, że szyjkę po dniach płodnych mam cały czas taką samą - nisko i twardą oraz jak się badam to odczuwam lekki ból i czuję, że jestem tam w środku opuchnięta. Do tego kremowy i wodnisty śluz którego jest dużo a zawsze przed miesiączką miałam bardzo sucho.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 19:33
Czarnaa_90 -
U mnie już po sprawie bhcg spadła do 300. Ale nie planuje się starać o dziecko, muszę od tego wszystkiego odpocząć psychicznie. Nikt nie wie gdzie byla.. Ale nic dobrego z tego by nie było.
Na chwilę obecną nie jestem w stanie tego wszystkiego przechodzić... -
noo cóż, wynik podwyższony, wskazuje na ciążę. Na tyle czasu po owulacji teoretycznie powinien być wyższy, jednak wszystko zależy kiedy było zagnieżdżenie, jakby było 6-7 dpo to beta pewnie byłaby już ponad 100, pewnie było gdzieś 10dpo, wtedy taka beta jak najbardziej normalna jest na tym etapie12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016