beta HCG 11 dpo
-
WIADOMOŚĆ
-
Foto_Anna wrote:wczoraj, w 11dpo robiłam betę, wynik <1,2. Negatywny negatyw.
Lunk_o, to moż eu mnie jeszcze nie wszystko pozamiatane ??
ja miałam betę 25 17 dpo. Może się zle zarodek rozwijał, ale stawiam na bardzo pozne zagniezdzenie. (jakies trzy dni wczesniej).W terminie @ testy ciążowe nawet nie drgnęły.
Kto to wie, kiedy się tą owulację rzeczywiście ma?
Foto_Anna lubi tę wiadomość
letrox 50,polocard, 2x dupek, 2x lut.100mg, clexane 40mg.
Aniołek 6tc 02.2016
Aniołek 5tc 04.2016
-
Cześć dziewczyny,
Chciałabym żeby ktoś mi doradził. Okres spóźnia mi sie 5 dziń testy ciążowe wychodzą negatywne bądż ta druga kreseczka jest bardo mało widoczna. Z wczorajszego badania krwi wyszło mi beta hch 11 mlU/ml. Dzisiaj rano zaczęłam lekko plamić na brązowo. Czy to świadczy o ciąży czy jej braku?
Pozdrawiamczekam.... -
nick nieaktualnyAgatkai27 wrote:Cześć dziewczyny,
Chciałabym żeby ktoś mi doradził. Okres spóźnia mi sie 5 dziń testy ciążowe wychodzą negatywne bądż ta druga kreseczka jest bardo mało widoczna. Z wczorajszego badania krwi wyszło mi beta hch 11 mlU/ml. Dzisiaj rano zaczęłam lekko plamić na brązowo. Czy to świadczy o ciąży czy jej braku?
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
Podzielę sie wiec i moimi doświadczeniami dla powiększenia materiału . Właściwie to wynik beta hcg to dla mnie zagadka i ciezko stwierdzić jakie ma "standardy"... najwyraźniej każda ciaza inna ot po prostu...
1 ciaza - bezzarodkowa, nie pamietam od kiedy wynik dodatni, na początku niby super a potem nagle słabe przyrosty az w koncu kiedy osiągnęła juz cos ok. 13000, zaczela spadać...
2 ciaza - wynik 0,17 w 7dpo który o ciazy niby nie świadczy ale zawsze miałam <0,1 wiec wiedziałam ze cos sie swieci, dwa dni pózniej w 9dpo wynik 28. Słowem bardzo szybko było cos wiadomo i wszystko zakończyło sie dobrze
3 ciaza - długo długo nic az w koncu jak siknelam to cień cienia kreski (lub moja fatamorgana), No ale w ten dzien tj. 19dpo wynik 14 czyli niby ciaza a dwa dni pózniej @
Słowem, przynajmniej u mnie, totalna niewiadoma w zakresie "kiedy robić" i kiedy "zacząć sie cieszyć"
-
taaa no to teraz masz babo placek..... ja obstawiam że Ci się udało.... jak koszt bety masz nieduży i blisko to pewnie będąc na Twoim miejscu zrobiłabym też jutro hihi bo też niecierpliwa jestem. napisz jaka decyzja i jakie wyniki a ja trzymam kciuki.
34 lata Hashimoto, TSH 5,54 - euthyrox 75, prolaktyna 1203! (norma do 493)
25 miesięcy starań -
amb83 wrote:taaa no to teraz masz babo placek..... ja obstawiam że Ci się udało.... jak koszt bety masz nieduży i blisko to pewnie będąc na Twoim miejscu zrobiłabym też jutro hihi bo też niecierpliwa jestem. napisz jaka decyzja i jakie wyniki a ja trzymam kciuki.
Oczywista sprawa , że jutro lecę znowu na betęamb83 lubi tę wiadomość
palyna -
nick nieaktualnypalyna: teoretycznie wynik negatywny, jednak mogło dopiero dojść do zagnieżdżenia. Mi w ostatniej ciąży 11dpo beta wyszła ledwo 14, więc gdybym zrobiła wcześniej to pewnie wynik były negatywny. Trzymam kciuki za piękny przyrost bety Ale najlepiej powtórz pojutrze.