beta HCG 11 dpo
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Marianna, powtórzyłas betę?
U mnie wczoraj (8dpo) <2.3
Właśnie czekam na wynik z dzisiaj
Zawsze robię w tym samym laboratorium i zawsze, gdy nie ma nic, to wychodzi <0.1. A teraz tu nagle taki dziwny wynik...
Ale wracając do Ciebie, myśle, ze póki co wszystko w normie, nie masz się czym niepokoić
Ja w maju poroniłam mając koło 110 bhcg, także to tez nie ma zasady.
Ale u Ciebie na pewno wszystko będzie w porządku, trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
A ja dziewczyny nie wiem co mi odbilo poszlam robic bete wczoraj tzn byla sobota a skok temp w piątek rano tydzień wcześniej ... Ale woadomo jajeczko zyje a jakby mialo do czegos dojsc to też jeszcze chwila omg. Bylo wczoraj 7/8 dpo a ja na bete poszlam eh. Moglam lepiej progesteron sprawdzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2019, 07:15
-
Eeh, moja druga beta identyczna, jak pierwsza. Ponadto wczoraj dostałam @ (5 dni przed terminem, 10 dni po owu). Raczej nici w tym cyklu... jeszcze z początku łudziłam się, ze to może plamienia implantacyjne, ale nie, to zwykły okres.
Także pozostaje próbować w kolejnym cyklu -
Hej, jestem tu nowa . Od 2lat staramy się o dziecko .
Ten cykl miałam pierwszy raz stymulowany lametta i ovitrell .
22.02 miałam podany ovitrell przy pęcherzyku 23mm .
Dzisiaj mija mi 13dzien od zastrzyku, zrobiłam betę wyniosła 2.3 .
Od tygodnia mam obolałe piesi, w ogóle ich dotknąć nie mogę, bol w podbrzuchu tak jak na okres .
Nie wiem czy sama się doszukuje objawów...
Czy przy takiej becie, jest jeszcze szansa, że w tym cyklu się uda? -
Julia20 wrote:Dziewczyny dziś jest 11 dpo, w poniedziałek ma być planowany okresu cykle ok. 28 dni. Byłam dziś na becie 46,77. Co myślicie? Testy ciążowe blade, ale pozytywneJa 31, on 34
marzec 2021 - start starań
wrzesień 2022 - HBA 32%
[suple: astaksantyna, NAC, selen, koenzym Q10, kwasy DHA, EPA, wit. D3, wit. E, wit. C, cynk, kwas foliowy]
3 x cykle stymulowane ❌
styczeń 2023 - HBA 63%
3 x IUI ❌
czerwiec 2023 - HBA ??? są naturalne ⏸️
02.08.2023 r. - 💙 zarodek + serduszko
20.03.2024 r. - chłopak
-