Beta po ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie jeden zastrzyk ovitrelle w dniu transferu i 6dpt beta 8,1 ml
wiec raczej ciązy z tego nie bedzie:( ale sprawdzam przyrost 20.01 zgodnie z tym co klinika wymaga, chyba tak pro forma dla ich statystyk
jesli 6 dni po zastrzyku beta byla tylko 8,1 to mysliscie ze warto zrobic test z moczu jutro? to bedzie 8dpt wiec poziom otrivelle powinien jeszcze spaść
albo nie bedzie nic widac juz albo kreska bedzie grubsza jesli cudem cos sie udalo
mam facelle paskoweWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia, 13:29
2017-endometrioza
2018-POF/POI
2018-decycja o KD , uzyskane 3 zarodki
2019-udany drugi criotransfer 3 dniowego zarodka z KD invimed ( intralipid, encorton, neoparin, acard, estrofem, luteina, progesterone besins)
porod w 38 t, ciąża zagrożona ( krwiak, skrócona szyjka)
2025-decyzja o KD invicta, kwalifikacja do refundacji z MZ -
Olson222 wrote:Aj już tracę nadzieja , 9 miesiąc starań pierwsza stymulacja i nic z tego a czuje dziś się jak na okres ... Szkoda że już raczej nie ma szans
Ja o pierwsze dziecko starałam się z mężem 1,5 roku
Teraz o drugie to samo i wciąż nie tracę nadziei, że się uda, teraz mam obiecujący cykl właściwie w przyszłym tygodniu się okaże czy owocny 🤞🤞
Ty też nie trać nadziei, ale wiem, że walka z niepłodnością jest straszna, nie życzę najgorszemu wrogowi 😏 -
Bardzo wam dziękuję za słowa wsparcia! To naprawdę dużo i naprawdę lepiej się czuję ❤️ najgorsze są rady że jak się odpuści to się uda a ja chyba nie potrafię . Myślałam że grupy nic nie dają ale im bardziej siedzę załamana i z kimś popisze tym lepiej! Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i żeby ten cykl był owocny!!
-
Olson222 wrote:Bardzo wam dziękuję za słowa wsparcia! To naprawdę dużo i naprawdę lepiej się czuję ❤️ najgorsze są rady że jak się odpuści to się uda a ja chyba nie potrafię . Myślałam że grupy nic nie dają ale im bardziej siedzę załamana i z kimś popisze tym lepiej! Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i żeby ten cykl był owocny!!
Ja też chyba najbardziej nie lubię tekstu "musicie trochę odpuścić" 😏 niestety jak się tak bardzo czegoś chce to nie da się tak po prostu o tym nie myśleć...przynajmniej ja nie potrafię, ale fakt, że jak przychodzi czas do robienia testów to głupieję i się nakręcam po prostu nie potrafię inaczej 🤷♀️ nie dziękuję, zobaczymy co z tego wyjdzie 🙈 -