Beta po ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, mogę się podzielić moimi obserwacjami po zastrzyku Ovitrelle.
Zastrzyk brałam 16 lutego wieczorem
Wczoraj (6 dpt) zrobiłam rano czuły test z moczu i pojawiła się jaśniejsza druga kreska, zrobiłam też betę i wyniosła 21 mlU/ml
Dzisiaj też pokazała się druga reska na teście z moczu, jutro zrobię kolejną betę
Mam nadzieję, że to jednak nie będą pozostałości po zastrzyku -
Ladydixon wrote:Hej, mogę się podzielić moimi obserwacjami po zastrzyku Ovitrelle.
Zastrzyk brałam 16 lutego wieczorem
Wczoraj (6 dpt) zrobiłam rano czuły test z moczu i pojawiła się jaśniejsza druga kreska, zrobiłam też betę i wyniosła 21 mlU/ml
Dzisiaj też pokazała się druga reska na teście z moczu, jutro zrobię kolejną betę
Mam nadzieję, że to jednak nie będą pozostałości po zastrzyku
Pokaz swój test 🙂 ja miala zastrzyk 17 lutego wieczorem i moje testy nadal mają druga blada kreske. Nie za bardzo im wierzę bo czytałam że ovitrelle utzymuje się dość długo.
Wklejam swoje testy.
https://zapodaj.net/plik-WRrXjVLmKuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego, 14:43
-
Hej wszystkim, jestem tu nowa.
Staramy się o ciążę od 6 miesięcy. W środę (26 marca) robiłam
Zastrzyk Ovitrelle. (Pęcherzyk 18 mm, potwierdzone na USG).
Dziś 19 dzień cyklu. Jak myślicie, kiedy najwcześniej powinnam zrobić test tak żeby nie było przekłamania ?
Do dziewczyn, które w cyklu po ovitrelle zobaczyły magiczne 2 kreski. Miałyście jakiekolwiek objawy ciąży?
Szczęśliwych cykli dla wszystkich staraczek! 🤞🏽🥰
🙋🏽♀️30🙋🏽♂️32 +🐶
Starania od 6 miesięcy.
Regularne cykle 29 dni.
👩🏽
Amh 3,84
LH 5,70
FSH 5,45
SHBG 116,6
Tsh 1,53
Ft4 1,09
Prolaktyna 24,29
Progesteron 7dpo 17,90 ( 2.04)
Estradiol 3dc 30,4
Ferrytyna 13,61🔽
Cytologia ✅
👨🏽 wyniki nasienia :
Koncentracja 42 mln
Całkowita liczba plemników 248 mln
Ruch całkowity 57
Morfologia: 3%🔽
Suple: prenacare start, omegaMeprenatal, magnez oraz żelazo (Sorbifer) 😊
Przed badaniem drożności jajowodów, pierwszy cykl stymulowany ovitrelle🤞🏽🙏🏾 -
Dziewczyny, robiłam b hcg 1.kwietnia i wynosiła 3.5mlU/ml. Byłam wtedy 9 dni po owulacji i 10 dpo ovitrelle.
Dziś zrobiłam test ciazowy i wyszło coś takiego.
Jestem 11 dpo owulacji i 12 po ovitrelle.
Czy b hcg tak wolno spada? Przez te 2 dni powinna być już w granicach 0 -
Wisienka95 wrote:Dziewczyny, robiłam b hcg 1.kwietnia i wynosiła 3.5mlU/ml. Byłam wtedy 9 dni po owulacji i 10 dpo ovitrelle.
Dziś zrobiłam test ciazowy i wyszło coś takiego.
Jestem 11 dpo owulacji i 12 po ovitrelle.
Czy b hcg tak wolno spada? Przez te 2 dni powinna być już w granicach 0
Cześć, nie widzę testu ale rozumiem że jest pozytywny. Najlepiej to zrobić kolejną betę i sprawdzić w którą stronę poszła beta. U mnie niestety spadła na 0,1. Mam nadzieję u Ciebie będzie w drugą stronę. -