Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Blada kreska na teście od 3 dni
Odpowiedz

Blada kreska na teście od 3 dni

Oceń ten wątek:
  • Marta.R. Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2025, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wszystko zależy od tego jak wybarwia się test ciążowy. Najlepiej testować w dniu spodziewanej miesiączki wtedy kreska powinna być bardziej widoczna.

🧑 1985 🧒 1980

17.06.2022 Kacperek ❤️
    Kwiecień 2023 7tc Piotruś 😪
    27.09.2024 Nikodem ❤️
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    23.09.2025 dwie kreseczki 😃
    5+2 tc bhcg 5124,20 💪
    14.10. Zarodek 3.3mm jest ❤️
    6+3 tc bhcg 53075,30 nie zwolnila 💪 ❤️155
    04.11.25 9+1 tc 2.44cm ❤️161
    13.11.25 10+4 3.76cm ❤️
    27.11. 6.78cm prawdopodobnie córeczka 😍
    07.01. 18+3 284g ❤️
    21.01. 2 prenatalne 418g
    23+2 tc 637g i 149❤️
    preg.png
    Sanco: czekamy na zdrową księżniczkę ❤️
  • Wiol2322 Nowa

Wysłany: 21 stycznia 2025, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy możecie coś doradzić odnośnie moich testów? Jednego z nich jestem pewna, na drugim widzę cień cienia. Tydzień przed terminem miesiączki miałam plamienia- na początku pomyliłam je z okresem, tydzien po plamieniach był jeden dzień kiedy znów pojawiła się różowa wydzielina, okresu brak, piersi nie bola tak jak co miesiąc. Sama nie wiem czy dalej testować?

https://zapodaj.net/plik-MfPuQEvDeX

‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ