X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Blada kreska na teście od 3 dni
Odpowiedz

Blada kreska na teście od 3 dni

Oceń ten wątek:
  • Luna_ Ekspertka

Wysłany: 29 listopada, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Od 4 dni wychodzą mi słabe kreski na testach, wczoraj beta wynosiła 18 (11 dpo lub 12 dpo). Skonsultowałam się z moją lekarką z kliniki niepłodności i powiedziała, że ciąża się nie utrzyma i prawdopodobnie jest to biochem (mam już 2 za sobą). W poniedziałek znowu idę na betę. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Nie ma już ratunku? 😢

Tu jest link do testów (facelle)

https://zapodaj.net/plik-O83oa1k5Z6

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada, 15:12

Starania od 08.2023 🫶

👱‍♀️34.

❌️Endometrioza
    ❌️Adenomioza

✅️Jajowody drożne
    ✅️Tarczyca
    ✅️AMH 6.34

🧑35.

✅️Badanie nasienia (morfologia 5%, 74 mln/ml, pH 7.9)

💔01.2023 biochem. 5 tc
    💔09.2023 biochem. 5 tc
  • 94Donia12 Koleżanka

Wysłany: 3 grudnia, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna_ wrote:
    Hej dziewczyny
    Od 4 dni wychodzą mi słabe kreski na testach, wczoraj beta wynosiła 18 (11 dpo lub 12 dpo). Skonsultowałam się z moją lekarką z kliniki niepłodności i powiedziała, że ciąża się nie utrzyma i prawdopodobnie jest to biochem (mam już 2 za sobą). W poniedziałek znowu idę na betę. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Nie ma już ratunku? 😢

Ilu dniowe masz cykle ? Czemu od razu założenie że to biochem? Ja robiłam betę w 28 dniu cyklu przy cyklach właśnie 28 dniowych i wynosiła 68, ważny jest przyrost. Badałaś po 48h?

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️
    30.11.2024 hcg 68 ulU/mL
    02.12.2024 hcg 188 ulU/mL
    Oby tym razem się udało 💗
  • Dziewiarka Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna_ wrote:
    Hej dziewczyny

Beta i tylko beta. Mi kreski wychodziły wczoraj i dziś takie same, spanikowałam a wczoraj beta 15,55 dziś już 39,4. Badaj przyrost po 48h.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia, 22:01

'94
    AMH 0,29
    MTHFR A1298 heterozygota
    PAI-1 4G/5G heterozygota
    kariotypy prawidłowe
    niedoczynność tarczycy- pod kontrolą
    18.02 ⏸️ naturalnie
    27.03 poronienie zatrzymane 💔
    👼 Miłosz trisomia 22
    11.09 start stymulacji do procedury IVF w programie MZ
    26.09 ET 4BB nieudany 💔
    11.10 start drugiej stymulacji
    26.10 mamy 1 zarodek 4AB
    W oczekiwaniu na transfer na cyklu naturalnym… 12/24? Chyba trzeba będzie poczekać dłużej!
    2.12 10 dpo beta 15,55 prog 23,44 🥹
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ