Blada kreska na teście od 3 dni
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, dzięki za odpowiedzi. Moje cykle są 30-32 dniowe, w poniedziałek powtórzyłam betę, a więc 4 dni po ostatniej i wynosiła już 141, moja ginekolog zadzwoniła i stwierdziła, że jednak wszystko wygląda w porządku, poza tym w poniedziałek kreska na teście była już ciemniejsza, ale stwierdziłam, że nie będę więcej testować, bo to tylko niepotrzebnie stresuje. W poniedziałek mam przyjść na usg 😊
Eedzia11 lubi tę wiadomość
-
Kasia8053 wrote:Dziewczyny zrobiłam test i wyszło mi że kreska C jest widoczna a T bardzo słabo jak zrobiłam nowy test to wychodzi ze nie jestem w ciąży jak mam to interpretowac?
Pójdź na betę lub poczekaj na okres. Fałszywe testy się zdarzają.Kasia8053 lubi tę wiadomość
Córka z 2023
6 miesięcy starań
Kwiecień 2024 druga runda starań 🤱
Czerwiec 2024 ciąża biochemiczna -
Dziewczyny, pomóżcie, bo zwariuję.
Od 3 dni mój test wychodzi pozytywny, ale kreska dość blada i nie ciemnieje. Niestety wczoraj na 5 dni przed miesiączka pojawiła się brązowa wydzielina, która chyba jest niskim progesteronem (biorę duphaston) i jednorazowo krew na papierze. Czuję się całkowicie jak na okres, mam wypryski i ból brzucha.
Co tu może się dziać? Czy to brązowe plamienie może sugerować, że była chwilowo ciąża, ale niski progesteron doprowadził do wczesnego poronienia?
Beta dopiero we wtorek -