X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Blada kreska na teście od 3 dni
Odpowiedz

Blada kreska na teście od 3 dni

Oceń ten wątek:
  • Luna_ Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2024, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dzięki za odpowiedzi. Moje cykle są 30-32 dniowe, w poniedziałek powtórzyłam betę, a więc 4 dni po ostatniej i wynosiła już 141, moja ginekolog zadzwoniła i stwierdziła, że jednak wszystko wygląda w porządku, poza tym w poniedziałek kreska na teście była już ciemniejsza, ale stwierdziłam, że nie będę więcej testować, bo to tylko niepotrzebnie stresuje. W poniedziałek mam przyjść na usg 😊

Eedzia11 lubi tę wiadomość

Starania od 08.2023 🫶

👱‍♀️34.
    ❌️Endometrioza
    ❌️Adenomioza
    ✅️Jajowody drożne
    ✅️Tarczyca
    ✅️AMH 6.34

🧑35.
    ✅️Badanie nasienia (morfologia 5%, 74 mln/ml, pH 7.9)

💔01.2023 biochem. 5 tc
    💔09.2023 biochem. 5 tc

⏸️28.11.24
    16.12.24 jest ❤️ (6+1)

preg.png
  • Kasia8053 Nowa

Wysłany: 30 grudnia 2024, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zrobiłam test i wyszło mi że kreska C jest widoczna a T bardzo słabo jak zrobiłam nowy test to wychodzi ze nie jestem w ciąży jak mam to interpretowac?

• Natt Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2024, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia8053 wrote:
    Dziewczyny zrobiłam test i wyszło mi że kreska C jest widoczna a T bardzo słabo jak zrobiłam nowy test to wychodzi ze nie jestem w ciąży jak mam to interpretowac?

Pójdź na betę lub poczekaj na okres. Fałszywe testy się zdarzają.

Kasia8053 lubi tę wiadomość

Córka z 2023
    6 miesięcy starań

Kwiecień 2024 druga runda starań 🤱
    Czerwiec 2024 ciąża biochemiczna
  • Karinaaa& Debiutantka

Wysłany: 5 stycznia, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pomóżcie, bo zwariuję.
    Od 3 dni mój test wychodzi pozytywny, ale kreska dość blada i nie ciemnieje. Niestety wczoraj na 5 dni przed miesiączka pojawiła się brązowa wydzielina, która chyba jest niskim progesteronem (biorę duphaston) i jednorazowo krew na papierze. Czuję się całkowicie jak na okres, mam wypryski i ból brzucha.
    Co tu może się dziać? Czy to brązowe plamienie może sugerować, że była chwilowo ciąża, ale niski progesteron doprowadził do wczesnego poronienia?
    Beta dopiero we wtorek :(

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ