BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ok 10dpo na facelle wyszla mi baldziutka kreska (cien) niby do 30 min po zrobieniu testu, wiem ze wg instrukcji jest nieważny jednak w poprzednich cyklach tych testów zrobilam multum i na zadnym cienia nawet na nastepny dzien nie bylo, dalo mi to nadzieje. Dzis rano pink strumieniowy nie pokazal nic, zastanawiam sie czy ktoras miala podobnie? Jest jeszcze nadzieja? Okres mam dostać za okolo 2 dni 🙄
-
DirtySugar16 wrote:Dziewczyny ok 10dpo na facelle wyszla mi baldziutka kreska (cien) niby do 30 min po zrobieniu testu, wiem ze wg instrukcji jest nieważny jednak w poprzednich cyklach tych testów zrobilam multum i na zadnym cienia nawet na nastepny dzien nie bylo, dalo mi to nadzieje. Dzis rano pink strumieniowy nie pokazal nic, zastanawiam sie czy ktoras miala podobnie? Jest jeszcze nadzieja? Okres mam dostać za okolo 2 dni 🙄
Nadzieja jest zawsze trzymam kciuki! Chociaż te testy czasem oszukują! Jeżeli kreska testowa jest RÓŻOWA TO JEST DOBRZE 👍 powodzenia ✊ 🙂 -
Nowastaraczka wrote:Dziewczyny... jest czy to zwidy? 🤔🤔https://zapodaj.net/829a112f53760.jpg.html
Serio pytasz? ;p -
nick nieaktualnyTo teraz ja. Dziś 10 dpo i mnie się wydaje że coś widzę, ale tylko ja to widzę. Po dłuższym czasie oglądania testu z każdej strony. Porownalan z testem tej samej firmy z ciąży z synem również robiony 10 dpo w 2015 r. Ciemno jest i zdjęcia nie wychodzą, ale przyciemnilam je mocno i wyostrzylam. I bach, coś tam się przebija. Myślicie, że to ma szansę się rozwinac w piekna kreseczke za 2 dni?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 22:18
-
motylek1909 wrote:To teraz ja. Dziś 10 dpo i mnie się wydaje że coś widzę, ale tylko ja to widzę. Po dłuższym czasie oglądania testu z każdej strony. Porownalan z testem tej samej firmy z ciąży z synem również robiony 10 dpo w 2015 r. Ciemno jest i zdjęcia nie wychodzą, ale przyciemnilam je mocno i wyostrzylam. I bach, coś tam się przebija. Myślicie, że to ma szansę się rozwinac w piekna kreseczke za 2 dni?
Mimo, że mam już zmęczone oczy i prawie zasypiam to widzę bladziocha 😀 Trzymam kciuki żeby kreska ciemniała ✊ -
motylek1909 wrote:To teraz ja. Dziś 10 dpo i mnie się wydaje że coś widzę, ale tylko ja to widzę. Po dłuższym czasie oglądania testu z każdej strony. Porownalan z testem tej samej firmy z ciąży z synem również robiony 10 dpo w 2015 r. Ciemno jest i zdjęcia nie wychodzą, ale przyciemnilam je mocno i wyostrzylam. I bach, coś tam się przebija. Myślicie, że to ma szansę się rozwinac w piekna kreseczke za 2 dni?
Ja też widzę trzymam kciuki ✊ ❤️ 🌹 -
https://zapodaj.net/c0a217da00e5d.jpg.html
Widzicie tam coś ? Robiony teraz.Marudaruda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gruszka wrote:https://naforum.zapodaj.net/2d5e9b71644e.jpg.html
Co myślicie?
Jeśli to bobotest 25, to takie kreski są na nim bardzo częste niestety Ba! Nawet dużo wyraźniejsze i rozowe - a beta negatywna. Oby u Ciebie było inaczej ✊Gruszka, Marudaruda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny