Forum W oczekiwaniu na testowanie BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
Odpowiedz

BLADZIOCHY CZY ZWIDY???

Oceń ten wątek:
  • Anika Przyjaciółka
    Postów: 120 168

    Wysłany: 8 stycznia, 08:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenia wrote:
    Gratulacje!
    Kochana, jeszcze nie ma czego gratulować ❤️ ale o kciuki bardzo proszę 😘😘😘
    Zrobię dziś betę i proga 👌

    szona lubi tę wiadomość

    10/04 - ❤️🙏
    13/03 - BPD 22mm FHR 151 NT 1,2
    21/02 - CRL 2,79cm
    08/02 - Prog 27,43
    31/01 - CRL 0,9cm, jest ❤️ 6t6d
    20/01 - BhCG 15471 Prog 20,01
    14/01 - BhCG 1061 Prog 25,52
    10/01 - BhCG 161,3 Prog 35,760
    08/01 - BhCG 39,24 Prog 23,520
  • Anika Przyjaciółka
    Postów: 120 168

    Wysłany: 8 stycznia, 14:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgłaszam się z wynikami

    bHcg 39,24 mIU/ml

    Przed menopauzą <=1,0
    Ciąża 3 tyg 5,8 – 71,2
    Ciąża 4 tyg 9,50 - 750
    Ciąża 5 tyg 217 - 7138

    Prog 23,520 ng/ml

    kobiety: f. folikularna 0,20 - 1,50 f.lutealna 1,70 - 27,0 owulacja 0,8 - 3,0 menopauza 0,1 - 0,80

    szona lubi tę wiadomość

    10/04 - ❤️🙏
    13/03 - BPD 22mm FHR 151 NT 1,2
    21/02 - CRL 2,79cm
    08/02 - Prog 27,43
    31/01 - CRL 0,9cm, jest ❤️ 6t6d
    20/01 - BhCG 15471 Prog 20,01
    14/01 - BhCG 1061 Prog 25,52
    10/01 - BhCG 161,3 Prog 35,760
    08/01 - BhCG 39,24 Prog 23,520
  • szona Autorytet
    Postów: 4348 10127

    Wysłany: 8 stycznia, 14:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, gratulacje! Długo się staraliście?

    8 cs po cb.

    ▪️Lh, Fsh, Estradiol, Prolaktyna, Progesteron, Testosteron ✔️
    ▪️Mycoplasma, Chlamydia, Ureaplasma ✔️
    ▪️HBs, antyHCV, różyczka, toxo, VDRL, antyHBc, cytomegalia - ✔️
    ▪️P/c p. kardiolipinie IgG/IgM - ✔️
    ▪️P/c p. beta-2 glikoproteinie-1 IgG/IgM - ✔️
    ▪️Antykoagulant toczniowy - ✔️
    ▪️Kariotypy - ✔️
    ▪️białko C i S - ✔️
    ▪️sonoHSG - 10.2019r. - oba jajowody drożne - ✔️

    🔺Homocysteina: ok. 7
    🔺AMH - 2,83
    🔺TSH: 1,3
    🔺ft4: 1,07 (0,7-1,48)
    🔺aTPO: 5,16 (0,00-5,61)
    🔺aTG 1,58 (0,00-4,11)
    🔺żelazo 137 (50-170)
    🔺glukoza 88, insulina 3,7, homa IR - 0,8

    ✖️MTHFR C677T - homo
    ✖️PAI-1 4G/5G - hetero
    ✖️Torbiel 14 mm - endometrioza?
    ➖dieta
    ➖26.03 - początek fizjoterapii uroginekologicznej

    🚀 morfologia - 4%->11%->28%
    /ruch/ilość/koncentracja - ok

    Plan na marzec: ANA1, ASA, AOA
    Plan na kwiecień: komórki NK, znów Lametta
  • Anika Przyjaciółka
    Postów: 120 168

    Wysłany: 8 stycznia, 17:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Super, gratulacje! Długo się staraliście?
    Starania od styczeń/luty 2017... Od marca 2018 z monitoringiem, badanie nasiena (ok), w maju na pierwszej stymulacji Letrozolem zaskoczyło, pierwsza wizyta ok, prog wysoki, przyrosty bety. Druga wizyta 9tc, zamiast usłyszenia serduszka, dostałam skierowanie do szpitala -poronienie zatrzymane. 2 dni i...do domu. Pierwszy prawdziwy @ dostałam po 76 dniach, od września regularnie, sex jak była ochota (rzadko).
    Wczoraj się obudziłam i coś mnie tknęło... Byłam, jestem zaskoczona i trochę sie boje, ale wierzę że w końcu szczęście sie do mnie uśmiechnęło.

    Myślałam, że nie można odpuścić jak się pragnie dziecka, ale rzeczywiście trzy miesiące miałam spokojniejszą głowę, dałam sobie na luz.
    ❤️

    Niki345 lubi tę wiadomość

    10/04 - ❤️🙏
    13/03 - BPD 22mm FHR 151 NT 1,2
    21/02 - CRL 2,79cm
    08/02 - Prog 27,43
    31/01 - CRL 0,9cm, jest ❤️ 6t6d
    20/01 - BhCG 15471 Prog 20,01
    14/01 - BhCG 1061 Prog 25,52
    10/01 - BhCG 161,3 Prog 35,760
    08/01 - BhCG 39,24 Prog 23,520
  • DirtySugar16 Nowa
    Postów: 2 0

    Wysłany: 20 stycznia, 09:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ok 10dpo na facelle wyszla mi baldziutka kreska (cien) niby do 30 min po zrobieniu testu, wiem ze wg instrukcji jest nieważny jednak w poprzednich cyklach tych testów zrobilam multum i na zadnym cienia nawet na nastepny dzien nie bylo, dalo mi to nadzieje. Dzis rano pink strumieniowy nie pokazal nic, zastanawiam sie czy ktoras miala podobnie? Jest jeszcze nadzieja? Okres mam dostać za okolo 2 dni 🙄

  • Róża 1 Ekspertka
    Postów: 258 64

    Wysłany: 23 stycznia, 06:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    DirtySugar16 wrote:
    Dziewczyny ok 10dpo na facelle wyszla mi baldziutka kreska (cien) niby do 30 min po zrobieniu testu, wiem ze wg instrukcji jest nieważny jednak w poprzednich cyklach tych testów zrobilam multum i na zadnym cienia nawet na nastepny dzien nie bylo, dalo mi to nadzieje. Dzis rano pink strumieniowy nie pokazal nic, zastanawiam sie czy ktoras miala podobnie? Jest jeszcze nadzieja? Okres mam dostać za okolo 2 dni 🙄

    Nadzieja jest zawsze trzymam kciuki! Chociaż te testy czasem oszukują! Jeżeli kreska testowa jest RÓŻOWA TO JEST DOBRZE 👍 powodzenia ✊ 🙂

  • Nowastaraczka Koleżanka
    Postów: 57 60

    Wysłany: 23 stycznia, 08:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... jest czy to zwidy? 🤔🤔https://zapodaj.net/829a112f53760.jpg.html

    4 cs cb
    5cs 🍀

    Beta 09.03 1067
    11.03 2392.21

    25.03 jest ❤
    💚💚💚💚💚💚💚

    f2w39jcgly6khcne.png
  • szona Autorytet
    Postów: 4348 10127

    Wysłany: 23 stycznia, 10:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowastaraczka wrote:
    Dziewczyny... jest czy to zwidy? 🤔🤔https://zapodaj.net/829a112f53760.jpg.html

    Serio pytasz? ;p

    8 cs po cb.

    ▪️Lh, Fsh, Estradiol, Prolaktyna, Progesteron, Testosteron ✔️
    ▪️Mycoplasma, Chlamydia, Ureaplasma ✔️
    ▪️HBs, antyHCV, różyczka, toxo, VDRL, antyHBc, cytomegalia - ✔️
    ▪️P/c p. kardiolipinie IgG/IgM - ✔️
    ▪️P/c p. beta-2 glikoproteinie-1 IgG/IgM - ✔️
    ▪️Antykoagulant toczniowy - ✔️
    ▪️Kariotypy - ✔️
    ▪️białko C i S - ✔️
    ▪️sonoHSG - 10.2019r. - oba jajowody drożne - ✔️

    🔺Homocysteina: ok. 7
    🔺AMH - 2,83
    🔺TSH: 1,3
    🔺ft4: 1,07 (0,7-1,48)
    🔺aTPO: 5,16 (0,00-5,61)
    🔺aTG 1,58 (0,00-4,11)
    🔺żelazo 137 (50-170)
    🔺glukoza 88, insulina 3,7, homa IR - 0,8

    ✖️MTHFR C677T - homo
    ✖️PAI-1 4G/5G - hetero
    ✖️Torbiel 14 mm - endometrioza?
    ➖dieta
    ➖26.03 - początek fizjoterapii uroginekologicznej

    🚀 morfologia - 4%->11%->28%
    /ruch/ilość/koncentracja - ok

    Plan na marzec: ANA1, ASA, AOA
    Plan na kwiecień: komórki NK, znów Lametta
  • Nowastaraczka Koleżanka
    Postów: 57 60

    Wysłany: 23 stycznia, 10:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio.. wydawalo mi sie ze musi byc taka ciemna jak ta pierwsza zeby bylo wiadome 🙈 a taka jasna to wzbudzila tylko konsternacje

    Anika lubi tę wiadomość

    4 cs cb
    5cs 🍀

    Beta 09.03 1067
    11.03 2392.21

    25.03 jest ❤
    💚💚💚💚💚💚💚

    f2w39jcgly6khcne.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 lutego, 22:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz ja. Dziś 10 dpo i mnie się wydaje że coś widzę, ale tylko ja to widzę. Po dłuższym czasie oglądania testu z każdej strony. Porownalan z testem tej samej firmy z ciąży z synem również robiony 10 dpo w 2015 r. Ciemno jest i zdjęcia nie wychodzą, ale przyciemnilam je mocno i wyostrzylam. I bach, coś tam się przebija. Myślicie, że to ma szansę się rozwinac w piekna kreseczke za 2 dni?

    cb64c7cc0f2d.jpg

    Wiadomość wyedytowana przez autora 8 lutego, 22:18

  • Dip88 Autorytet
    Postów: 1228 879

    Wysłany: 8 lutego, 23:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:
    To teraz ja. Dziś 10 dpo i mnie się wydaje że coś widzę, ale tylko ja to widzę. Po dłuższym czasie oglądania testu z każdej strony. Porownalan z testem tej samej firmy z ciąży z synem również robiony 10 dpo w 2015 r. Ciemno jest i zdjęcia nie wychodzą, ale przyciemnilam je mocno i wyostrzylam. I bach, coś tam się przebija. Myślicie, że to ma szansę się rozwinac w piekna kreseczke za 2 dni?

    cb64c7cc0f2d.jpg

    Mimo, że mam już zmęczone oczy i prawie zasypiam to widzę bladziocha 😀 Trzymam kciuki żeby kreska ciemniała ✊

    19.03.2008 Nikodem <3
    20.12.2018 Alexander <3
    16.12.2019 [*] 6tc <3 Aniołek <3
  • Róża 1 Ekspertka
    Postów: 258 64

    Wysłany: 9 lutego, 18:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:
    To teraz ja. Dziś 10 dpo i mnie się wydaje że coś widzę, ale tylko ja to widzę. Po dłuższym czasie oglądania testu z każdej strony. Porownalan z testem tej samej firmy z ciąży z synem również robiony 10 dpo w 2015 r. Ciemno jest i zdjęcia nie wychodzą, ale przyciemnilam je mocno i wyostrzylam. I bach, coś tam się przebija. Myślicie, że to ma szansę się rozwinac w piekna kreseczke za 2 dni?

    cb64c7cc0f2d.jpg

    Ja też widzę trzymam kciuki ✊ ❤️ 🌹

  • VR Koleżanka
    Postów: 165 12

    Wysłany: 9 lutego, 21:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać :)

    52f668246f.png

    [*] 8tc 10.2016 łyżeczkowanie
    [*] 5tc 08.2017 cp
    Kraków

    MTHFR C6ttC-T hetero
    PAI-1 4G/5G homo
    hiperprolaktynemia czynnościowa
  • MałaMi24 Autorytet
    Postów: 442 311

    Wysłany: 11 lutego, 17:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/c0a217da00e5d.jpg.html

    Widzicie tam coś ? Robiony teraz.

    Marudaruda lubi tę wiadomość

    PCOS
    Niski progesteron
    Duphaston 2x1
    Folik 1x1
    11.02 - pozytywny test ❤️😍💪
    12.02 - 12 dpo beta HCG 31,84
    14.02 - 14 dpo beta HCG 77,98 ❤️
    Progesteron 21,20
    20.02 - 20 dpo beta HCG 1003,00 💪❤


    gann3e3knjx9bwx4.png
  • Róża 1 Ekspertka
    Postów: 258 64

    Wysłany: 12 lutego, 12:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi24 wrote:
    https://zapodaj.net/c0a217da00e5d.jpg.html

    Widzicie tam coś ? Robiony teraz.

    Piękne kreseczki ❤️

  • Ika83 Ekspertka
    Postów: 286 94

    Wysłany: 15 lutego, 12:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super. Cieszę się waszym szczęściem. Mnie nigdy się już chyba nie uda.

    Ika83
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 17 lutego, 18:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora 18 lutego, 15:40

  • szona Autorytet
    Postów: 4348 10127

    Wysłany: 17 lutego, 21:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gruszka wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/2d5e9b71644e.jpg.html

    Co myślicie?

    Jeśli to bobotest 25, to takie kreski są na nim bardzo częste niestety :( Ba! Nawet dużo wyraźniejsze i rozowe - a beta negatywna. Oby u Ciebie było inaczej ✊

    Gruszka, Marudaruda lubią tę wiadomość

    8 cs po cb.

    ▪️Lh, Fsh, Estradiol, Prolaktyna, Progesteron, Testosteron ✔️
    ▪️Mycoplasma, Chlamydia, Ureaplasma ✔️
    ▪️HBs, antyHCV, różyczka, toxo, VDRL, antyHBc, cytomegalia - ✔️
    ▪️P/c p. kardiolipinie IgG/IgM - ✔️
    ▪️P/c p. beta-2 glikoproteinie-1 IgG/IgM - ✔️
    ▪️Antykoagulant toczniowy - ✔️
    ▪️Kariotypy - ✔️
    ▪️białko C i S - ✔️
    ▪️sonoHSG - 10.2019r. - oba jajowody drożne - ✔️

    🔺Homocysteina: ok. 7
    🔺AMH - 2,83
    🔺TSH: 1,3
    🔺ft4: 1,07 (0,7-1,48)
    🔺aTPO: 5,16 (0,00-5,61)
    🔺aTG 1,58 (0,00-4,11)
    🔺żelazo 137 (50-170)
    🔺glukoza 88, insulina 3,7, homa IR - 0,8

    ✖️MTHFR C677T - homo
    ✖️PAI-1 4G/5G - hetero
    ✖️Torbiel 14 mm - endometrioza?
    ➖dieta
    ➖26.03 - początek fizjoterapii uroginekologicznej

    🚀 morfologia - 4%->11%->28%
    /ruch/ilość/koncentracja - ok

    Plan na marzec: ANA1, ASA, AOA
    Plan na kwiecień: komórki NK, znów Lametta
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 18 lutego, 13:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora 18 lutego, 15:40

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 lutego, 11:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój bladzioch a właściwie cień

    5e68f61f22d2.jpg

‹‹ 104 105 106 107 108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)