BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Alexis456 wrote:bladzioch jest, ale kiedyś miałam podobną sytuację z Bobo testem, radość sięgła zenitu a następny dzień
test sprowadził mnie na zimie...Osobiscie mam wrażenie że pink testy dość późno pokazują kreskę, na niektórych sytuacja już bez wątpienia a na pinku nie do końca
No właśnie ja widziałam kilka negatywnych opinii o tej firmie, stąd moje zapytanie.. jutro powtarzam z porannych siuśków ✊🏼
Monia66 wrote:Nie wiem czy to ma znaczenie? Ale po jakim czasie zaczęła się pojawiać ta druga kreska?
U mnie nie było to "książkowe" do 5 minut, ale kilka-kilkanaście i taką kreska już została..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2020, 17:57
-
Trzymam kciuki😘 mojej przyjaciółki szwagierka 10 lat nie mogła zajść w ciążę, miała 3 nieudane próby ivf. Nie poddali się, tylko zmienili lekarza, okazało się, że miała jedynie za niska prolaktyne i już jest w 3 miesiącu ciąży. Tak więc wszystko jest możliwe 😁
-
nick nieaktualnyHej Kobietki !
Miło mi dołączyć do Waszej społeczności Zapytanie dokładnie jak w temacie wątku.. Dopiero rozpoczęliśmy z mężem starania o dziecko - jest to drugi cykl starań i już pierwsze testy wprowadziły mnie w zakłopotanie Wklejam link do zdjęcia - będę wdzięczna jak zerkniecie.. już sama nie wiem czy taki bladzioch może coś oznaczać. Do @ mam jeszcze Ok. 2 dni.
https://zapodaj.net/4086f982166de.jpg.htmlAlexis456 lubi tę wiadomość
-
Chelle wrote:Hej Kobietki !
Miło mi dołączyć do Waszej społeczności Zapytanie dokładnie jak w temacie wątku.. Dopiero rozpoczęliśmy z mężem starania o dziecko - jest to drugi cykl starań i już pierwsze testy wprowadziły mnie w zakłopotanie Wklejam link do zdjęcia - będę wdzięczna jak zerkniecie.. już sama nie wiem czy taki bladzioch może coś oznaczać. Do @ mam jeszcze Ok. 2 dni.
https://zapodaj.net/4086f982166de.jpg.html
Wygląda bardzo dobrze, zrób betę i powtórz ją po 48h 😊Księgowa lubi tę wiadomość
-
Chelle wrote:Hej Kobietki !
https://zapodaj.net/4086f982166de.jpg.html -
Kasiaka wrote:Alexis, ja bym sprobowala za 2 dni czy bedzie jakis progress. Kreseczka powinna juz byc wyrazna jesli jestes w ciazy.
Na zdjeciu jest szara czy w rzeczywistosci widac kolor?
zanim test wyschnął była bardziej w odcieniu różu niż szarości ale to tak niepewnie 😉 -
Czesc dziewczyny, otoz 4.09 mialam ostatnia miesiaczke, moje cykle trwaja zazwyczaj ok. 28-29 dni, w tym miesiacu jednak @ sie nie pojawila, ponad 2 tygodnie, zrobiłam 2 testy, jeden wyszedl negatywny a drugi jakis dziwny, niby widac tam druga kreske ale jest troche rozlana, mam objawy jakby na @ ale to od poczatku kiedy mialam dostac.. powiem tez ze piersi strasznie mnie bola, nie da sie ich dotknac, nigdy tak nie mialam... myslicie ze moge byc w ciazy? Na bete moge isc dopiero w przyszlym tygodniu..
https://zapodaj.net/b17415575775f.jpg.html -
Kasiaka wrote:I jak tam Aguska? Ciemniejszy wychodzi?
Beta wyszła 2,30 dziś robiłam. nie wiem co o tym myśleć ale jakby się głębiej nad tym zastanowić to kochałam się z mężem w tym cyklu tylko 2 razy dzień po @ i 10 dni temu. Więc albo się przesunęła owulacja i się udało albo nie wiem. Niestety nie kontrolowałam cyklu więc nie mam pojęcia kiedy była owulacja.
Doszły wyniki prolaktyny i tsh, tarczyca jest w porządku za to prolaktyna za duża bo aż 57.8. Chyba już wiadomo skąd brak okresu.. Tylko zastanawiam się dlaczego tak skoczyła bo podobno tarczyca ma na to wpływ a skoro u mnie jest ok zaczynam myśleć o najgorszymWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 10:58
-
Witajcie, w tym miesiacu ponownie witam w grupie bladziochow
Mam mieszane uczucia jak nie wiem co.
Dzis 35 dc w teorii 5 dni po czasie. Bylam na becie bo na tescie wyszla blada krecha ale w miare widoczna.
Bhcg 97 i progesteron 100 lekarz na szybko odp tylko ze jest ok i mam powtorzyc we wtorek
W zeszlym miesiacu po 8 dniach spozniania mialm bhc 18 a progesteron 1.3 i zaraz potem przyszla @ i sie oczyscilam (ciaza biochemiczna)
Jednak teraz nie mam zadnych objawow i mieszane uczucia czy sie uda. Dlugo sie staramy i ciagle czekamy na ta nadzieje
Czy ten progesteron faktycznie jest ok bo normy akurat sa do 500 w moim laboratorium? -
Paulina3e wrote:Witajcie, w tym miesiacu ponownie witam w grupie bladziochow
Mam mieszane uczucia jak nie wiem co.
Dzis 35 dc w teorii 5 dni po czasie. Bylam na becie bo na tescie wyszla blada krecha ale w miare widoczna.
Bhcg 97 i progesteron 100 lekarz na szybko odp tylko ze jest ok i mam powtorzyc we wtorek
W zeszlym miesiacu po 8 dniach spozniania mialm bhc 18 a progesteron 1.3 i zaraz potem przyszla @ i sie oczyscilam (ciaza biochemiczna)
Jednak teraz nie mam zadnych objawow i mieszane uczucia czy sie uda. Dlugo sie staramy i ciagle czekamy na ta nadzieje
Czy ten progesteron faktycznie jest ok bo normy akurat sa do 500 w moim laboratorium?
02.12.2022 17:32, 40+2, 3540 g., 55 cm
Tadziu z Nami ❤
01.20 - start starań
05.20, 09.20 - cb
01.21 - poronienie 7tc
06.21 - poronienie ~9tc - T22
pauza do 01.2022
03.22 - (25.03. - II kreski -> 14.04. - CRL 0,8 cm ❤, YS 0,4 cm -> 28.04. - CRL 2,22 cm -> 06.05. - CRL 4,1 cm -> 16.05. - CRL 5,73, FHR 156 -> 15.06. - 147 g. -> 24.06. - 235 g. -> 13.07. - 344 g. -> 1.08. - 522 g. chłopca -> 14.09. - 1278 g. -> 05.10. - 1761 g. -> 30.11. - 3550 g.)
PAI-1 4G homo i MTHFR 1298A>C hetero
Kariotypy ok
Siła🔹️Spokój🔹️Miłość
Bądź dumny z tego co robisz, zwłaszcza, jeśli nikt inny tego nie docenia.