BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie na ile wynik beta jest pewny ?? Pytam bo chyba zwariowałam ... mam dzisiaj 27 dc testy pink strumieniowe od 3 dni wychodzą mi z bardzo delikatna druga kreska która widać pod katem 🤦🏼♀️ ale widać 😅 a badanie beta z dzisiaj <0,5 🤷🏼♀️ o co tu chodzi ?
Start 2018
Laparoskopia 2019 ✅
Hashimoto ?, PCOS ?
💊Metformax 1500, Omega3, Jod, Nac, Metylowane vit i kw foliowy, i wiele innych…
🔺Mthfr * A1298C Mthfr_1298A>C homo ❌,
🔺Pai-1 ** 4G/5G Pai-1 4G hetero
🔺KIR : Bx
❌NIEWYKRYTE :
2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1var
MĄŻ: Wszystkie badania niby Ok (plemniki szybkie tylko na starcie)
Marzec 2020 -28dc beta 9 - CB🥺
3 cykl - Puregon 75💉—>accofil💉—>encorton—>acard 150 —> neoparin ❌
STARANIA ZAWIESZONE
Od 04.2021
09.21🍀🍀 UDAŁO SIĘ!! 🍀🍀 (Naturalnie bez wspomagaczy )
13.06.22 Synek Marceli 58, 3570🥰 -
Noelle wrote:Nadzieja wynik wskazuję na brak ciąży, a to on jest wiarygodniejszy. 😞
Póki @ nie przyjdzie zawsze jest szansa. 🤞🏻
Ale myślę, że sikaniec Cię oszukał. 😕Start 2018
Laparoskopia 2019 ✅
Hashimoto ?, PCOS ?
❌NIEWYKRYTE :
2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1var
STARANIA ZAWIESZONE
Od 04.2021
Noelle wrote:Nadzieja jeśli były tej samej firmy to mogło tak być. 😕Start 2018
Laparoskopia 2019 ✅
Hashimoto ?, PCOS ?
❌NIEWYKRYTE :
STARANIA ZAWIESZONE
Od 04.2021
Czesc dziewczyny, powracam na ten watek, bo od jutra zaczynam testowac i licze na bladziochy (przynajmniej na poczatku) 😀
Przez ten caly cykl od konca miesiaczki robilam testy owulacyjne (owulacja wyznaczona na 14dc) i od wczoraj wychodza coraz ciemniejsze... a dzisiaj mam 8dpo.
Czy ktoras z Was miala podobna sytuacje?
Przytulam wszystkie u ktorych bladziochy nie zakonczyly sie happy endem, cos o tym wiem, jestem po cb i znioslam to ciezko 😔 -
Za wczesnie napisalam tego posta... wlasnie odebralam wyniki badan z dzisiaj - progesteron 0,13 czyli owulki wcale nie bylo ehh 😩
Czy moge byc jeszcze przed jesli test owu wychodzi bardzo ciemny? Mam do tego rozciagliwy sluz... Aaa zwariuje ...🤯 -
Monia66 wrote:Ja nie wylam, ale cała zaczęłam się trzasc i zaczęłam zastanawiac co teraz zrobić i od czego zacząć? Miałam totalna pustkę w glowie 😂😂😂
Ja za pierwszym razem zareagowałam dokładnie jak Ty, za drugim test był tylko formalnością - jakoś od początku byłam przekonana, że zaskoczyło, a teraz ta 3 ciąża była bardzo wyczekiwana i nie wierzę, że chyba się udało 😌🙈🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2020, 12:47
Monia66 lubi tę wiadomość
-
Drugi test zrobiłam po godzinie, po pierwszym napisalam do kumpeli od razu mimo, że była 6 rano haha. A pamiętam, że wstalam tak wczesnie, bo chcialam jeszcze posprzatac przed pracą, a z emocji o mało się do niej nie spóźniłam 😂😂😂 no i powiedziała mi, żebym biegła do apteki po drugi, a jak kupilam je dzien wcześniej, to w zestawie był strumieniowy i płytkowy. Zrobiłam ten strumieniowy jako drugi i zaczęłam jej panikowac, że są tej samej firmy przecież i czy to ma jakieś znaczenie haha człowiek pod wpływem emocji przestaje logicznie myśleć 😂😂😂😂
Najlepsze było to, że jak szłam do łazienki sikac za pierwszym razem, to powiedziałam sobie, że będzie pozytywny z taką pewnością, jak to, że Ziemia jest okrągła 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2020, 13:34
-
Czy mam zwidy?
Tu test First Response z wczoraj i dzisiaj (13 i 14dpo) , wczoraj nie dało się zauważyć żadnej kreski , dzisiaj po ok. 10 min taka blada kreska. https://zapodaj.net/9c3ea5b4fdb13.jpg.html
I tutaj 2 inne testy no name z dzisiaj , które od po ok.3 min pokazały bladziochy
https://zapodaj.net/ea4174d1adacd.jpg.html
https://zapodaj.net/260259ec7708b.jpg.html
Ogólnie dzisiaj 14dc i temeratura nadal wysoka (37,05) nie czuję się jakby okres miał przyjść, na ciążę też się nie czuje , oprócz porannego krótkotrwałego bólu placów nic mnie nie boli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2020, 14:23
Monia66 lubi tę wiadomość
-
własnie na tym 3 najlepiej widać było w rzeczywistości ale trochę zbladła z czasem... Nie chce się nakręcać ale robię testy już od. ok.8 dni i dopiero wczoraj widoczny był bladzioch no i dzisiaj 2 bladziochy plus ten test FR. Mieszkam w UK i nawet na betę nie mogę soę wybrać, jak tu żyć, zostaje mi tylko czekanie na okres.
Poza tym takie bladziochy na 14dc to chyba jednak zbyt blade są? Ten test FR z pierwszego zdjęcia ma czułość 6,3 więc powinien teoretycznie już wyraźniejszą kreskę pokazać. -
Dziewczyny, pomocy!
Zrobiłam dzisiaj test, ogólnie dziś, lub jutro powinnam dostać @ i wyszedł bladzioch, nad bladziochami. Nie wiem o jakiej czułości jest test (nieznanej mi fimy, gratis dorzucony do testów owu) nie był robiony z pierwszego moczu, z samego rana bardzo się opierałam, ale już nie mogłam wytrzymać kilka h po tym znalazłam jeszcze uchowany PINK super czuły i wyszedł negatyw...
I nie wiem już co mam myśleć.. jak oceniacie PINKowe testy? Powtórzyć test jutro z samego rana/pierwszego moczu? Jaki test jest Waszym zdaniem najlepszy?
Bladzich wyglądał tak:
https://ibb.co/kQrvM03 -
Żelka93 wrote:Dziewczyny, pomocy!
Zrobiłam dzisiaj test, ogólnie dziś, lub jutro powinnam dostać @ i wyszedł bladzioch, nad bladziochami. Nie wiem o jakiej czułości jest test (nieznanej mi fimy, gratis dorzucony do testów owu) nie był robiony z pierwszego moczu, z samego rana bardzo się opierałam, ale już nie mogłam wytrzymać kilka h po tym znalazłam jeszcze uchowany PINK super czuły i wyszedł negatyw...
I nie wiem już co mam myśleć.. jak oceniacie PINKowe testy? Powtórzyć test jutro z samego rana/pierwszego moczu? Jaki test jest Waszym zdaniem najlepszy?
Bladzich wyglądał tak:
https://ibb.co/kQrvM03
bladzioch jest, ale kiedyś miałam podobną sytuację z Bobo testem, radość sięgła zenitu a następny dzień
test sprowadził mnie na zimie...Osobiscie mam wrażenie że pink testy dość późno pokazują kreskę, na niektórych sytuacja już bez wątpienia a na pinku nie do końca