BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuduarineczka wrote:Marienn piękna kreseczka! Gratulacje! A jaka różnica na teście z allegro i teście aptecznym szok. Na aptecznym już taka konkretna krecha.
Eminemi ale super! Widać kreseczkę. Kiedy na betę idziesz?
U mnie dzisiaj tak:
https://zapodaj.net/7b0fdf8902862.jpg.html
https://zapodaj.net/184196955a419.jpg.html
Jak to ciąża to chyba nie uwierze bo lekarz w tym cyklu szans nie dawał.mkwia -
nick nieaktualny
-
Zuduarineczka wrote:Martuśka ja nigdy więcej tych testów nie kupie. Wczoraj normalnie ładna super krecha. Dużo ciemniejsza niż wcześniej, a dzisiaj rano ledwo co. Masakra. Czekam do soboty i pójdę chyba na betę jak okres nie przyjdzie bo testom już nie wierze.
Idź najlepiej kup jakiś test z apteki.. albo beta....
No chyba że przytrafiła ci się biochemiczna...Miasa lubi tę wiadomość
-
Eminemi wrote:No u mnie wczoraj super kreski a dziś ledwo widoczna też i beta tylko 10 więc myślę że już spada... Dycha to bardzo mało jak na ok 13 dpo prawda?
Eminemi lubi tę wiadomość
-
Tak ten sam. Ten bez kreski po prawej to z wczoraj i jest widocznie mocniejszy. Dobrze że tak mówisz może jest jeszcze mikro nadzieja. Lekarz kazał iść w piątek na powtórkę ale pójdę jutro bo nie wytrzymam...
https://zapodaj.net/d1c16fd88d352.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2021, 14:37
-
Eminemi nie idź jutro bo lekarz po 48 godzinach chce sprawdzić jaki jest przyrost, żeby zobaczyć czy wszystko jest ok. A tak dwa dni z rzędu będziesz musiała robić.
Ja po ostatniej mojej przygodzie, która ciągnęła się od października to dałam sobie spokój. Na badania bety wydałam 1000zł łącznie a ciąża stracona. Wychodzę z założenia, że jak ma coś być to będzie.
Ja pamiętam jak zobaczyłam w pracy wynik 10 bety to normalnie nie mogłam się skupić i myśleć normalnie bo myślałam, że u nas nigdy się nie uda, a tu wynik pierwszy raz w życiu pozytywny. Także bądź w dobrej myśli i się nie stresuj bo to najgorsze co możesz teraz robić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuduarineczka wrote:Eminemi nie idź jutro bo lekarz po 48 godzinach chce sprawdzić jaki jest przyrost, żeby zobaczyć czy wszystko jest ok. A tak dwa dni z rzędu będziesz musiała robić.
Ja po ostatniej mojej przygodzie, która ciągnęła się od października to dałam sobie spokój. Na badania bety wydałam 1000zł łącznie a ciąża stracona. Wychodzę z założenia, że jak ma coś być to będzie.
Ja pamiętam jak zobaczyłam w pracy wynik 10 bety to normalnie nie mogłam się skupić i myśleć normalnie bo myślałam, że u nas nigdy się nie uda, a tu wynik pierwszy raz w życiu pozytywny. Także bądź w dobrej myśli i się nie stresuj bo to najgorsze co możesz teraz robić.
Zuduarineczka straszne przeżycia miałaś, bardzo ci współczuję, to musi być coś strasznego kiedy już się nastawiasz i już niby wszystko potwierdzone a tu jednak się nie udaje... Ciężkie jest to wszystko.
Dzięki, macie rację, nie ma co się stresować i będzie co ma być. I tak się cieszę że jest jakikolwiek progres że w ogóle zaskoczyło cokolwiek po ponad roku.
Martuska potwierdzam, testy facelle mi się mega sprawdziły tak samo pink strumieniowy, on właściwie wykrył u mnie betę najwcześniej bo cień cienia miałam już w poniedziałek a dziś beta dopiero 10 więc musiało tego być bardzo malutko.
Martuśka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulini wrote:Witam. Jestem 6 dni przed miesiączka ale nie czując w ogóle objawów zbliżającej się miesiączki postanowiłam zrobić test. No i wyszedł blady ale widoczny cień. Czy mogę mieć jakakolwiek nadzieje ze faktycznie jestem w ciąży ?
Paulini, a z ciekawości zapytam iludniowe masz cykle?