X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
Odpowiedz

BLADZIOCHY CZY ZWIDY???

Oceń ten wątek:
  • Eminemi Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2021, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro lecę na betę! Tak się cieszę nadal nie wierzę w to

• Eminemi Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2021, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuduarineczka u ciebie też widać mega! Jejku dziewczyny dziękuję za wsparcie sama bym szyba oszalała a mąż jeszcze w pracy

• Ika83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuduarineczka wrote:
    Marienn piękna kreseczka! Gratulacje! A jaka różnica na teście z allegro i teście aptecznym szok. Na aptecznym już taka konkretna krecha.

Eminemi ale super! Widać kreseczkę. Kiedy na betę idziesz?

U mnie dzisiaj tak:

https://zapodaj.net/7b0fdf8902862.jpg.html

https://zapodaj.net/184196955a419.jpg.html

Jak to ciąża to chyba nie uwierze bo lekarz w tym cyklu szans nie dawał.
    Czemu nie dawał szans ? Może właśnie z tego powodu odpuściłaś i się udało?

mkwia
  • Zuduarineczka Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2021, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ika bo w ogóle nie było pęcherzyków.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2021, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2021, 13:57

Wysłany: 10 lutego 2021, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuśka ja nigdy więcej tych testów nie kupie. Wczoraj normalnie ładna super krecha. Dużo ciemniejsza niż wcześniej, a dzisiaj rano ledwo co. Masakra. Czekam do soboty i pójdę chyba na betę jak okres nie przyjdzie bo testom już nie wierze.

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2021, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuduarineczka wrote:
    Martuśka ja nigdy więcej tych testów nie kupie. Wczoraj normalnie ładna super krecha. Dużo ciemniejsza niż wcześniej, a dzisiaj rano ledwo co. Masakra. Czekam do soboty i pójdę chyba na betę jak okres nie przyjdzie bo testom już nie wierze.

Idź najlepiej kup jakiś test z apteki.. albo beta....
    No chyba że przytrafiła ci się biochemiczna...

Miasa lubi tę wiadomość

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Eminemi Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2021, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie wczoraj super kreski a dziś ledwo widoczna też i beta tylko 10 więc myślę że już spada... Dycha to bardzo mało jak na ok 13 dpo prawda?

Wysłany: 10 lutego 2021, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eminemi wrote:
    No u mnie wczoraj super kreski a dziś ledwo widoczna też i beta tylko 10 więc myślę że już spada... Dycha to bardzo mało jak na ok 13 dpo prawda?
    Może to zależy od testu? Robiłaś ten sam ? Ja poszłam w ostatnim cyklu za szybko i miałam wynik 2. Poszłam za dwa dni i było już 10 (14dpo) a za dwa dni już 84. Niestety doszło do 300 i zaczęło spadać.

Eminemi lubi tę wiadomość

• Eminemi Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2021, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ten sam. Ten bez kreski po prawej to z wczoraj i jest widocznie mocniejszy. Dobrze że tak mówisz może jest jeszcze mikro nadzieja. Lekarz kazał iść w piątek na powtórkę ale pójdę jutro bo nie wytrzymam...

https://zapodaj.net/d1c16fd88d352.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2021, 14:37

• Eminemi Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2021, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ty kiedy nie chcesz pójść na badanie?

Wysłany: 10 lutego 2021, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eminemi nie idź jutro bo lekarz po 48 godzinach chce sprawdzić jaki jest przyrost, żeby zobaczyć czy wszystko jest ok. A tak dwa dni z rzędu będziesz musiała robić.
    Ja po ostatniej mojej przygodzie, która ciągnęła się od października to dałam sobie spokój. Na badania bety wydałam 1000zł łącznie a ciąża stracona. Wychodzę z założenia, że jak ma coś być to będzie.
    Ja pamiętam jak zobaczyłam w pracy wynik 10 bety to normalnie nie mogłam się skupić i myśleć normalnie bo myślałam, że u nas nigdy się nie uda, a tu wynik pierwszy raz w życiu pozytywny. Także bądź w dobrej myśli i się nie stresuj bo to najgorsze co możesz teraz robić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2021, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2021, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Eminemi Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2021, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuduarineczka wrote:
    Eminemi nie idź jutro bo lekarz po 48 godzinach chce sprawdzić jaki jest przyrost, żeby zobaczyć czy wszystko jest ok. A tak dwa dni z rzędu będziesz musiała robić.
    Ja po ostatniej mojej przygodzie, która ciągnęła się od października to dałam sobie spokój. Na badania bety wydałam 1000zł łącznie a ciąża stracona. Wychodzę z założenia, że jak ma coś być to będzie.
    Ja pamiętam jak zobaczyłam w pracy wynik 10 bety to normalnie nie mogłam się skupić i myśleć normalnie bo myślałam, że u nas nigdy się nie uda, a tu wynik pierwszy raz w życiu pozytywny. Także bądź w dobrej myśli i się nie stresuj bo to najgorsze co możesz teraz robić.

Zuduarineczka straszne przeżycia miałaś, bardzo ci współczuję, to musi być coś strasznego kiedy już się nastawiasz i już niby wszystko potwierdzone a tu jednak się nie udaje... Ciężkie jest to wszystko.

Dzięki, macie rację, nie ma co się stresować i będzie co ma być. I tak się cieszę że jest jakikolwiek progres że w ogóle zaskoczyło cokolwiek po ponad roku.

Martuska potwierdzam, testy facelle mi się mega sprawdziły tak samo pink strumieniowy, on właściwie wykrył u mnie betę najwcześniej bo cień cienia miałam już w poniedziałek a dziś beta dopiero 10 więc musiało tego być bardzo malutko.

Martuśka82 lubi tę wiadomość

• Paulini Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2021, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem 6 dni przed miesiączka ale nie czując w ogóle objawów zbliżającej się miesiączki postanowiłam zrobić test. No i wyszedł blady ale widoczny cień. Czy mogę mieć jakakolwiek nadzieje ze faktycznie jestem w ciąży ?

• Marienn Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2021, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak mialam... 6 dni przed malpa bladzioch , dzis jestem 2 dni przed @ i juz lepiej widac... ale jeszcze nie jest mocny.

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2021, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Paulini Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2021, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nastawiam się za bardzo. Test robiłam po południu, jutro powtórzę rano. I jeszcze kilka dni do miesiączki...

• malwaxxx28 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2021, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulini wrote:
    Witam. Jestem 6 dni przed miesiączka ale nie czując w ogóle objawów zbliżającej się miesiączki postanowiłam zrobić test. No i wyszedł blady ale widoczny cień. Czy mogę mieć jakakolwiek nadzieje ze faktycznie jestem w ciąży ?

Paulini, a z ciekawości zapytam iludniowe masz cykle?

uwo9s65glp7vwet1.png

25.10.2020 poronienie zatrzymane (9 tydz)
    3.03.2021 ⏸ 😍
    5.03 beta 75 -> 9.03 670 -> 19.03 31 890
    24.03 0,82cm szczęścia, FHR+ 🍀
    28.04 prenatalne 6 cm szczęścia, FHR 156 ♥️
‹‹ 150 151 152 153 154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ