BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuduarineczka wrote:Mała jak na tym teście taka ładna kreska to zdecydowanie ciąża! Gratulacje!
U mnie dziewczyna ani kreski, ani okresu. Cykl zaczął się 12 stycznia i tak się ciągnie. Zobaczymy co przyniesie.👩 26l
Cynk, olej z wiesiołka (I faza cyklu), siemię lniane, magnez, kwas foliowy, witamina d
👨 29l
Magnez,cynk
3 cs 💔 (cb)
obecnie 4 cs -
nick nieaktualny
-
zzzosia wrote:Cześć Dziewczyny 😊
Co sądzicie o tym teście: https://zapodaj.net/bb147d196c0e2.jpg.html ? Może któraś z Was miała podobny przypadek.
Do @ jeszcze 4 dni ale niestety do cierpliwych nie należę i zrobiłam test dzisiaj 😅
Hmmm... Nie jestem pewna co do tego testu, bo kreskę widać ale biała.......
Jutro kup innej firmy najlepiej facelle z rossmana u powtórz test.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martuśka82 wrote:Dużo ci TSH podskoczyło?
Od razu zwróciłam się do Endo, pierwsze jegonpytanie brzmiało 'a Pani nie jest może w ciąży?', odpowiedziałam, że nie wiem bo jeszcze jest za szybko na test. Więc kazał mi w niedzielę zrobić test jak coś wyjdzie to w poniedziałek betę, więc dziś już jestem po pobraniu krwi. Czekam na wyniki. Zrobiłam betę i TSH jeszcze raz. Dam znakaMartuśka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martuśka82 wrote:A jakie normy ma twoje laboratorium? Bo u mnie jest do 4.20, więc według mnie znanych norm masz TSH ok. Ale to prawda, w ciąży skacze trochę w górę, bo zapotrzebowanie dziecka na hormon sprawia, że kobieta ma niedobory.
Co najważniejsze dam Wam znać jak wygląda dziś beta. Trzymajcie kciuki !!! -
Martuśka82 wrote:Coś tam przebija, na żywo pewnie lepiej widać. Poczekaj ze dwa dni i znów zrób test. Który to dzien cyklu i jak długie masz cykle?
Cykle zazwyczaj około 26dni, więc jeszcze wcześnie ale nie umiałam się powstrzymać ☺️ -
Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki. Wczoraj test negatywny, ale dzisiaj @ nie przyszedł, a zawsze budzę się zalana od rana 😆 dzisiaj rano nie zatestowałam, bo stwierdziłam, że czekam cały dzień. Jak nie przyjdzie @ dziś i jutro rano to jutro testuję 😊 mam cichą nadzieję, bo wieczorami od piątku mam twarde i napięte podbrzusze (tak samo miałam w 1 ciąży jako pierwszy objaw, niestety poroniłam w październiku).
Mała_mm, LenaMi, Martuśka82 lubią tę wiadomość
-
Klaudia10047 wrote:Cześć dziewczyny ☺️☺️
Staramy się z mężem dopiero o dwóch miesięcy, ale myślę że ten cykl będzie nasz ☺️
Co o tym myślicie?
https://zapodaj.net/07667e1ee2f1d.jpg.html
Mi ten test od ponad tygodnia pokazuje cień. Nigdy więcej ich nie kupię. Widać coś na zdjęciu, ale niestety te testy mają coś takiego, że zaraz się odbarwiają. U mnie dzisiaj znowu cień, ale gdyby coś było to powinna być już ładna krecha. Dzisiaj 35 dc.
-
nick nieaktualny
-
Martuśka82 wrote:Mi lekarze mówili zawsze że do 2.5 TSH powinno być w ciąży, poza ciąża do tych 4.2 jest ok.
Martuśka82 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
U mnie dzisiaj tak:
https://zapodaj.net/aa4f46713a288.jpg.html
Jutro beta, w czwartek gin. Wczoraj pojawiło się kilka kropel krwi, dzisiaj malutkie brązowe plamienie. Staram się zachować spokój i nie myśleć, ale ciężko. Bogu dzięki za ho, gdybym miała jeszcze teraz kulac się do biura chyba bym umarła 😂 do męża zaczyna powoli docierać, jest zabawnie 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2021, 17:54
Ala_d lubi tę wiadomość
👩 26l
Cynk, olej z wiesiołka (I faza cyklu), siemię lniane, magnez, kwas foliowy, witamina d
👨 29l
Magnez,cynk
3 cs 💔 (cb)
obecnie 4 cs -
Martuśka82 wrote:Mi lekarze mówili zawsze że do 2.5 TSH powinno być w ciąży, poza ciąża do tych 4.2 jest ok.
Poza gm dziewczyny robiłam betę. Tak jak wspominałam, wczoraj otrzymałam dodatni wynik, dziś mocniejszy.
Beta wyszła 50,1 U/l w 10tym dniu po owulacji.
Czy wyniki są ok ? Nie są za małe? -
https://zapodaj.net/4731b6c31b7c2.jpg.html
Przedostatni test z rana dzisiaj, ostatni robiony po południu. Owulacja podejrzewam, ze była 13-14 dni temu. Temperatura dalej się utrzymuje, a cykl już ma 35 dni. No ciekawa jestem co to będzie. Jutro zrobie test clear blue rano i zobaczymy co on pokaże