BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martuska boje się tej bety po ostatnim poronieniu. Chciałabym poczekać jak kreska będzie bardziej wyraźna. Tych testów już na poważnie nie biore. Zobaczymy co jutro ten inny test pokaże. W poprzedniej ciąży nie miałam z tymi testami takich akcji i jako pierwsze mi ciąże pokazały. Zastanawiam się czy to możliwe żeby test tak późno po owulacji wyszedł tzn taki blady
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martuśka82 wrote:Ewidentnie pozytyw choć wczesny, kiedy masz termin miesiączki?
Martuśka82 lubi tę wiadomość
👩 26l
Cynk, olej z wiesiołka (I faza cyklu), siemię lniane, magnez, kwas foliowy, witamina d
👨 29l
Magnez,cynk
3 cs 💔 (cb)
obecnie 4 cs -
nick nieaktualny
-
Martuśka82 wrote:Może to była ciąża biochemiczna. Inne testy robiłaś tego samego dnia czy później?
No właśnie i tego samego dnia i później. Poza tym wydaje mi się ze zrobiłam ten test za wcześnie bo zle spojrzałam w kalendarz. Byłam aż 7 dni przed terminem @. Ostatni test robiłam wczoraj czyli 4 dni przed @ czyli gdyby była ciąża powinien już coś pokazać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 13:14
-
U mnie wczoraj dzień spodziewanej @, brak okresu, test negatywny. Piersi trochę urosły, kilka dni temu napięcie w podbrzuszu. Chyba @ przyjdzie, więc już nie mam nadziei:( jutro idę do gin, bo po łyżeczkowniu mam bardzo długie i nieregularne cykle i bardzo się martwię, że coś jest nie tak...
-
https://zapodaj.net/e47f67d4b5391.jpg.html
Zrobiłam dzisiaj rano test innej firmy. Jak jutro nas znowu śniegiem nie zasypie to pójdę chyba na tą betę. Dzisiaj jest 16 dzień od ostatnich przytulanek. Trochę blada ta kreska. Zobaczymy co Beta pokaże -
nick nieaktualny
-
Widać kreskę 🙂Ona+On - wszystkie wyniki w normie
02.20 Lewy jajowód niedrożny
19.09.20 - I IUI ☹️🍷
12.11.20 - II IUI 🍷
31.01.20 - III IUI 🍺🍺🍺🍺
02.2021 Spadek jakości nasienia - ruchliwość 0%, morfologia 1%
04.2021 morfologia 11%, ruchliwość A+B 76% 💪💪💪✔️✔️
Oboje - suplementacja plus dieta i ruch✔️✔️
Gameta Gdynia:
04.21 AMH 1,31 ng/ml (duży spadek - 03.20 prawie 4 ng/mol)
TSH, FT3, FT4 ✔️
Plan:
Długi protokół:
Ovulastan ✔️
Gonapeptyl Daily ✔️
Bemfola ✔️
Menopur ✔️
Mensinorm ✔️
21.06.21 punkcja 🍀🍀
Mamy 4 komórki
26.06.21 transfer 4.1.1. 😭
27.07.21 transfer 3.1.1. 😭
30.08.21 transfer 4.2.2. 😭
Mamy ❄️ 2.1.2 ostatnia... Najważniejsza... ❤️
Plan - immunologia i... Znów zacząć wspólnie cieszyć się małymi rzeczami, uśmiechać się do siebie nawzajem...
ANA1 dodatnie
Następnie: ANA3, KIR, HLA-C, CBA, IMK -> Paśnik ?