BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana ewidentnie jestes w ciązy jeszcze wczesnej ale jestes! Gratulacje! 2 testy masz potwierdzone ! Teraz lec na betę jesli to mozliwe , i jutro z rana powtorz test bedzie dobrze👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Kochana ewidentnie jestes w ciązy jeszcze wczesnej ale jestes! Gratulacje! 2 testy masz potwierdzone ! Teraz lec na betę jesli to mozliwe , i jutro z rana powtorz test bedzie dobrze
Tak zrobię! dziękuje za wsparcie jestem dobrej myśli ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martuśka82 wrote:Przed terminem miesiączki taka kreska to mega pozytyw. Jestem pewna, że gdybyś zrobiła test trzy dni po terminie miesiączki jak ja zobaczyłabys gruba wyraźna kreskę. Czujesz się jak na miesiączkę, bo takie są objawy wczesnej ciąży.
7 dni przed spodziewanym okresem zrobiłam test i widziałam na nim cień kreski. Później zrobiłam kilka testów, ostatni dwa dani temu i wszystkie były negatywne. I dziś coś mnie podkusiło żeby zrobić kolejny. I szok. Teraz myśle czy te 6 dni temu ten cień coś zwiastował czy to po prostu błąd testu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 15:30
-
nick nieaktualny
-
Klaudia10047 wrote:Cześć dziewczyny
U mnie dzisiaj coś takiego, wydaje mi się że trochę dziwny ten test https://zapodaj.net/18c2e99a0ba15.jpg.html
Dokladnie , ja byym powtorzyla👩 31l. + 👱♂️ 31l.
nick nieaktualny
-
Paulini wrote:Dziewczyny. Zrobiłam betę i mój wynik to 15,9. Czy powinnam powtórzyć badanie ? Wiem ze to wynik pozytywny ale jest jeszcze bardzo niski wiec na pewno wczesna ciąża.
Hmmm... Nie chcę cię straszyć, ale jak mi wychodziły testy pozytywne w 13dpo, po 4 dniach poszłam na bete i wynosiła tylko 16,4.... Okazała się biochemiczna... Powtórz koniecznie za dwa dni.. trzymam kciuki aby było wszystko dobrze ✊✊ -
Alutka128 wrote:Hmmm... Nie chcę cię straszyć, ale jak mi wychodziły testy pozytywne w 13dpo, po 4 dniach poszłam na bete i wynosiła tylko 16,4.... Okazała się biochemiczna... Powtórz koniecznie za dwa dni.. trzymam kciuki aby było wszystko dobrze ✊✊
No właśnie tego się obawiam. Wynik bardzo niski może nie zwiastować niczego dobrego -
Paulini wrote:No właśnie tego się obawiam. Wynik bardzo niski może nie zwiastować niczego dobrego
Beta jest jak najbardziej pozytywna, tylko teraz pytanie czy jest taka niska bo dopiero się zagnieździło czy jest niska bo już spada?... Powtórz za dwa dni będzie wszystko wiadomo.Martuśka82 lubi tę wiadomość
-
Alutka128 wrote:Beta jest jak najbardziej pozytywna, tylko teraz pytanie czy jest taka niska bo dopiero się zagnieździło czy jest niska bo już spada?... Powtórz za dwa dni będzie wszystko wiadomo.
Pierwszy pozytywny wynik wyszedł mi wczoraj, wiec jakaś szansa ze to początek a nie spadek jest. Na pewno dam znać. Dziękuje za wsparcie i rady🥰 -
nick nieaktualny
-
Oczywiście jutro powtórzę badanie z krwi. Dziś zrobiłam sobie kolejny test i kreska jest znacznie wyraźniejsza. Wiem ze to o niczym nie przesadza ale jakiś cień nadziei jeszcze jest strasznie mnie ten cykl starań wykończył i wiem, że już nigdy nie będę testować przed terminem spodziewanej @.
https://naforum.zapodaj.net/e5698b61a40f.jpg.html
Dziękuje Wam za wszystkie rady i dobre słowa 💕 -
nick nieaktualny