BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, obudźcie mnie
Dziś 7/8 dpo zle się czuje od 2 dni, wczoraj o mało nie zemdlałam, jest mi chwilowo niedobrze i dziś doszło kłucie podbrzusza, sprawdziłam test owu bo zasmialam się ze to może druga owulka. Wyszedł pozytywny ku mojemu zdziwieniu. Zrobiłam sobie tak z niczego ciążowy, bo trochę ich mam i taki oto wynik. Nie spodziewałam się kompletnie tego. Nie nakręcam się bo jestem po dwoch biochemicznych pod rząd. Czy wy tez coś widzicie?
-
Soonka wrote:Dziewczyny, obudźcie mnie
Dziś 7/8 dpo zle się czuje od 2 dni, wczoraj o mało nie zemdlałam, jest mi chwilowo niedobrze i dziś doszło kłucie podbrzusza, sprawdziłam test owu bo zasmialam się ze to może druga owulka. Wyszedł pozytywny ku mojemu zdziwieniu. Zrobiłam sobie tak z niczego ciążowy, bo trochę ich mam i taki oto wynik. Nie spodziewałam się kompletnie tego. Nie nakręcam się bo jestem po dwoch biochemicznych pod rząd. Czy wy tez coś widzicie?
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja w piątek mialam taki bol podbrzusza ze myslalam ze zemdleje. A dwa dni wcześniej spalam bez piżamy bo bylo mi mega gorąco. Teraz czuje od czasu do czasu kłucie .25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Soonka wrote:Dziewczyny, obudźcie mnie
Ja też widzę! A jakiej długości masz cykle?
Ja mam cały czas zgage.. To już chyba zostanie mój pierwszy objaw 🤣
-
nick nieaktualny
-
U mnie długość cykli to jakieś +/- 40 dni
W tym cyklu robiłam fioletowe testy owulacyjne clearblue, włączyłam olej wiesiołka i chcąc niechcąc to nie dało się ominąć owulacji 😂Agamam wrote:Ja też widzę! A jakiej długości masz cykle?
Ja mam cały czas zgage.. To już chyba zostanie mój pierwszy objaw 🤣 -
Dzisiejszy test negatywny. Dwa dni do @ cykle 3225.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Dzieki kochana jesteś. Ale juz nie bede robić testów. Poczekam spokojnie na tą głupią@.
Paulini lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Myślicie ze przy moich cyklach moze wyjść jeszcze? Z moich obserwacji wynika ze 8.03 badz 10.02 miałam owulacje. Kazdy kalendarzyk inaczej pokazuje25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Robiłam test pink z apteki25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Paulini wrote:Alutka ja widzę bladziocha ❤️ Powtórz test jutro bo może bedzie widać więcej. Ile dni do spodziewanej @? Trzymam kciuki ✊✊✊
Ten Bladzioch jest z 17dc 😂😂😂 dzisiaj byłam w.aptece po leki, i zobaczyłam jakiś nowy test ciążowy którego nie znam, myślę "a zrobię zobaczymy czy jest wiarygodny, musi być negatyw bo to dopiero 17dc" 😂😂😂
A tu takie dziwne rzeczy 😂 błąd testu jak nic :p -
Alutka128 wrote:Ten Bladzioch jest z 17dc 😂😂😂 dzisiaj byłam w.aptece po leki, i zobaczyłam jakiś nowy test ciążowy którego nie znam, myślę "a zrobię zobaczymy czy jest wiarygodny, musi być negatyw bo to dopiero 17dc" 😂😂😂
A tu takie dziwne rzeczy 😂 błąd testu jak nic :p
Ja miałam podobną sytuacje w tym cyklu, zaczęłam testować za wcześnie i wyszedł mi jakiś cień cienia na aptecznym teście ale to na pewno był błąd bo robiłam testy nawet tego samego dnia i nic już nie pokazywały, poza tym to była taka biała kreska. A tydzień później niespodzianka i widoczny bladzioch.
Trzymam mocno za Ciebie kciuki, żeby to jednak zwiastowało coś dobrego ✊😘 -
Alutka128 wrote:Poprzednio miałaś 77 tak? To przyrost jest prawidłowy nie masz co się martwic
Tak poprzedni 77, robiony dwa dni temu. Chyba brak mi cierpliwości. Poza tym dużo obaw następną betę robie w piątek. Mam nadzieje ze wynik będzie już porządny