BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, obudźcie mnie
Dziś 7/8 dpo zle się czuje od 2 dni, wczoraj o mało nie zemdlałam, jest mi chwilowo niedobrze i dziś doszło kłucie podbrzusza, sprawdziłam test owu bo zasmialam się ze to może druga owulka. Wyszedł pozytywny ku mojemu zdziwieniu. Zrobiłam sobie tak z niczego ciążowy, bo trochę ich mam i taki oto wynik. Nie spodziewałam się kompletnie tego. Nie nakręcam się bo jestem po dwoch biochemicznych pod rząd. Czy wy tez coś widzicie?
-
Soonka wrote:Dziewczyny, obudźcie mnie
Dziś 7/8 dpo zle się czuje od 2 dni, wczoraj o mało nie zemdlałam, jest mi chwilowo niedobrze i dziś doszło kłucie podbrzusza, sprawdziłam test owu bo zasmialam się ze to może druga owulka. Wyszedł pozytywny ku mojemu zdziwieniu. Zrobiłam sobie tak z niczego ciążowy, bo trochę ich mam i taki oto wynik. Nie spodziewałam się kompletnie tego. Nie nakręcam się bo jestem po dwoch biochemicznych pod rząd. Czy wy tez coś widzicie?
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja w piątek mialam taki bol podbrzusza ze myslalam ze zemdleje. A dwa dni wcześniej spalam bez piżamy bo bylo mi mega gorąco. Teraz czuje od czasu do czasu kłucie .25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Soonka wrote:Dziewczyny, obudźcie mnie
Ja też widzę! A jakiej długości masz cykle?
Ja mam cały czas zgage.. To już chyba zostanie mój pierwszy objaw 🤣
-
nick nieaktualny
-
U mnie długość cykli to jakieś +/- 40 dni
W tym cyklu robiłam fioletowe testy owulacyjne clearblue, włączyłam olej wiesiołka i chcąc niechcąc to nie dało się ominąć owulacji 😂Agamam wrote:Ja też widzę! A jakiej długości masz cykle?
Ja mam cały czas zgage.. To już chyba zostanie mój pierwszy objaw 🤣 -
Dzisiejszy test negatywny. Dwa dni do @ cykle 3225.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Dzieki kochana jesteś. Ale juz nie bede robić testów. Poczekam spokojnie na tą głupią@.
Paulini lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Myślicie ze przy moich cyklach moze wyjść jeszcze? Z moich obserwacji wynika ze 8.03 badz 10.02 miałam owulacje. Kazdy kalendarzyk inaczej pokazuje25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Robiłam test pink z apteki25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Paulini wrote:Alutka ja widzę bladziocha ❤️ Powtórz test jutro bo może bedzie widać więcej. Ile dni do spodziewanej @? Trzymam kciuki ✊✊✊
Ten Bladzioch jest z 17dc 😂😂😂 dzisiaj byłam w.aptece po leki, i zobaczyłam jakiś nowy test ciążowy którego nie znam, myślę "a zrobię zobaczymy czy jest wiarygodny, musi być negatyw bo to dopiero 17dc" 😂😂😂
A tu takie dziwne rzeczy 😂 błąd testu jak nic :p -
Alutka128 wrote:Ten Bladzioch jest z 17dc 😂😂😂 dzisiaj byłam w.aptece po leki, i zobaczyłam jakiś nowy test ciążowy którego nie znam, myślę "a zrobię zobaczymy czy jest wiarygodny, musi być negatyw bo to dopiero 17dc" 😂😂😂
A tu takie dziwne rzeczy 😂 błąd testu jak nic :p
Ja miałam podobną sytuacje w tym cyklu, zaczęłam testować za wcześnie i wyszedł mi jakiś cień cienia na aptecznym teście ale to na pewno był błąd bo robiłam testy nawet tego samego dnia i nic już nie pokazywały, poza tym to była taka biała kreska. A tydzień później niespodzianka i widoczny bladzioch.
Trzymam mocno za Ciebie kciuki, żeby to jednak zwiastowało coś dobrego ✊😘 -
Alutka128 wrote:Poprzednio miałaś 77 tak? To przyrost jest prawidłowy nie masz co się martwic
Tak poprzedni 77, robiony dwa dni temu. Chyba brak mi cierpliwości. Poza tym dużo obawnastępną betę robie w piątek. Mam nadzieje ze wynik będzie już porządny