BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulini wrote:Ja miałam podobną sytuacje w tym cyklu, zaczęłam testować za wcześnie i wyszedł mi jakiś cień cienia na aptecznym teście ale to na pewno był błąd bo robiłam testy nawet tego samego dnia i nic już nie pokazywały, poza tym to była taka biała kreska. A tydzień później niespodzianka i widoczny bladzioch.
Trzymam mocno za Ciebie kciuki, żeby to jednak zwiastowało coś dobrego ✊😘
Tylko że Ja na prawdę robiłam test zeby sprawdzić czy jest wiarygodny, a teraz mam mętlik w głowie bo kreskę było widać gołym okiem, od razu po zrobieniu, to nie jest takis po czasie.... I to mnie wkurwia najbardziej 😂😂 -
Alutka128 wrote:Tylko że Ja na prawdę robiłam test zeby sprawdzić czy jest wiarygodny, a teraz mam mętlik w głowie bo kreskę było widać gołym okiem, od razu po zrobieniu, to nie jest takis po czasie.... I to mnie wkurwia najbardziej 😂😂
Alutka wiem co czujesz🤣 i wiesz ze mi samej brak cierpliwości wiec nie jestem może najlepszym przykładem 🤣 uważam ze testować powinno się po terminie @, ale ja widać mi to nie wyszło😜 powinnam Ci powiedzieć żebyś jeszcze poczekała z testowaniem ale Ci tego nie powiem. Dlatego testuj jutro i zobaczymy jak się sprawa rozwinie. Wierze w to, ze znowu będzie kreska. Owulacja mogła Ci się przysunąć.
-
Paulini wrote:Alutka wiem co czujesz🤣 i wiesz ze mi samej brak cierpliwości wiec nie jestem może najlepszym przykładem 🤣 uważam ze testować powinno się po terminie @, ale ja widać mi to nie wyszło😜 powinnam Ci powiedzieć żebyś jeszcze poczekała z testowaniem ale Ci tego nie powiem. Dlatego testuj jutro i zobaczymy jak się sprawa rozwinie. Wierze w to, ze znowu będzie kreska. Owulacja mogła Ci się przysunąć.
Wczoraj i przedwczoraj strasznie bolalo mnie podbrzusze, jak na okres, myślałam "aha czyli jednak teraz owulka", a teraz już, się sama pogubiłamMisiaczeka lubi tę wiadomość
-
Alutka128 wrote:Na początku miałam wrażenie że owulacja była w 8 DC, dużo płodnego śluzu, ból jajnika, później śluz zmienil się w biały bezpłodny, 4 dni później znowu niby płodny niby biały, więc od samego początku myślałam że owy w 8dc,
Wczoraj i przedwczoraj strasznie bolalo mnie podbrzusze, jak na okres, myślałam "aha czyli jednak teraz owulka", a teraz już, się sama pogubiłam
Ja tez się u siebie pogubiłam w tym miesiącu. Dlatego uważam ze najważniejsze są częste przytulanki, ważniejsze niż wyznaczanie owulki bo ta może się przesunąć w jedną i drugą stronę.
Alutka nie pozostaje Ci nic innego jak testować znowu, jeśli masz trochę cierpliwości to poczekaj ze dwa dni, a jeśli nie to testuj jutro 😀 i oczywiście informuj jak się rozwija sytuacja ✊😘 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alutka128 wrote:Kurcze dziewczyny cały czas myślę o tym teście.... Niby miałam go zrobić tylko ot tak żeby sprawdzić czy jest on w porządku ale teraz nie mogę przestać o tym myśleć ... I cycki bolą mnie coraz bardziej...
Alutka powtórz test, jeśli nawet wyjdzie negatywny to nie oznacza ze nie się nie udało skoro jest jeszcze sporo dni do spodziewanej @. -
Soonka wrote:
Ewidentnie widać kreseczkę test można oczywiście dla pewności powtórzyć Np za dwa dni kreseczka powinna ciemniec -
nick nieaktualny
-
Martuśka82 wrote:Ładnie ciemnieje i to tak szybko po owulacji wyszło. Bądź dobrej myśli. Idziesz sprawdzic betę i przyrost czy czekasz?