BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo Lina wrote:Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam dziś rano 🙈 wyszedł taki sam cień jak wczoraj wieczorem. Ciekawa jestem czy to fabryczna kreska czy rzeczywiście coś jest na rzeczy. No cóż, chyba kolejny test jutro rano, jeśli kreska nie fabryczna to chyba powinien być wyraźniejszy ten cień?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Karo Lina wrote:Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam dziś rano 🙈 wyszedł taki sam cień jak wczoraj wieczorem. Ciekawa jestem czy to fabryczna kreska czy rzeczywiście coś jest na rzeczy. No cóż, chyba kolejny test jutro rano, jeśli kreska nie fabryczna to chyba powinien być wyraźniejszy ten cień?
Dawaj fotkę 😍♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Karo Lina wrote:To ten dzisiejszy poranny
https://zapodaj.net/42e7fab8068cb.jpg.html
Taki sam jak wieczorny... Mam nadzieję, że te testy facelle nie oszukują 😁
Facelle raczej nie oszukają.
Widzę kreskę, blada ale jest ewidentnie.
Który to dpo?♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Karo Lina wrote:11dpo dziś jest. Okres ma być 8stycznia więc niedługo. Zawsze przychodził regularnie zazwyczaj, z różnicą max.3dni
O to idealnie tak jak ja 😅 też 11 dpo, też okres na 8.01 i mi też wychodzą jakieś takie super duper bladziochy na facelkach tylko tych paskowych i nie takie ładne i wyraźne jak Twoje. Jak przyjdą te testy to rób i dawaj znać 💪 kciuki ✊ -
nick nieaktualnyKaro Lina wrote:Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam dziś rano 🙈 wyszedł taki sam cień jak wczoraj wieczorem. Ciekawa jestem czy to fabryczna kreska czy rzeczywiście coś jest na rzeczy. No cóż, chyba kolejny test jutro rano, jeśli kreska nie fabryczna to chyba powinien być wyraźniejszy ten cień?
No wyraźniejszy już będzie. Ja tak co 2 dni powtarzałam testy jak w ciążę zaszłam 🙂Karo Lina lubi tę wiadomość
-
Wjedzma wrote:O to idealnie tak jak ja 😅 też 11 dpo, też okres na 8.01 i mi też wychodzą jakieś takie super duper bladziochy na facelkach tylko tych paskowych i nie takie ładne i wyraźne jak Twoje. Jak przyjdą te testy to rób i dawaj znać 💪 kciuki ✊
-
Karo Lina wrote:Ale synchronizacja😄 pokaż swój test, jestem ciekawa Twoich kreseczek, nawet tej mocno bladej 😍 Trzymam kciuki za nas 👍
U mnie to naprawdę bardzo blade cienie, ledwo na zdjęciu widać
https://naforum.zapodaj.net/891e6bb87510.jpg.html -
nick nieaktualny
-
No jak dla mnie dziewuchy to nie są fabryczne
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Wjedzma wrote:U mnie to naprawdę bardzo blade cienie, ledwo na zdjęciu widać
https://naforum.zapodaj.net/891e6bb87510.jpg.html
Wjedzma, Skorpionka91 lubią tę wiadomość
-
Mój biochem (lub Fabryczna, nie wiem bo dwa dni po dostałam okres) był na tyle blady że nie mogłam uchwycić na teście.. I było po wyschnięciu szare (na świeżo różowe)
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dziewczyny dzisiaj beta 669, a w poniedziałek 234. ☺️ Mam pytanie, byłam dzisiaj u ginekologa, bo wczoraj miałam jednorazowe plamienie. Dostałam duphaston. Lekarz zrobił usg i powiedział, ze na 80% widzi już pęcherzyk w macicy. Jest maleńki ok 2 mm, ale jest. Czy to możliwe przy tak niskiej becie?
-
U mnie przy becie 400 było ciałko żółte tylko 🤔
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak.