BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Odebrałam wyniki:
Beta 640.1 było 246.
Prog 24.14 było 24.26
Przyrost wychodzi mi 158%😱prog praktycznie bez zmian, dobre te wyniki???
Ja już chyba zwariowałam albo jestem bliska🤣 -
Maybe wrote:Odebrałam wyniki:
Beta 640.1 było 246.
Prog 24.14 było 24.26
Ja już chyba zwariowałam albo jestem bliska🤣
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Maybe wrote:Bardzo dziękuję 😘😘😘
Maybe lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaybe wrote:Odebrałam wyniki:
Beta 640.1 było 246.
Prog 24.14 było 24.26
Ja już chyba zwariowałam albo jestem bliska🤣Maybe lubi tę wiadomość
-
Skorpionka91 wrote:Super wyniki ❤️🥰🥰
Czuję euforię i strach ale pozostało mi tylko wierzyć że będzie dobrze🥰
Na wizytę umówię się na początku lutego, wg aplikacji i moich obliczeń będzie wtedy już 6 tc🙂Skorpionka91 lubi tę wiadomość
-
IlonaQ wrote:Maybe, gratulacje!! Opowiesz swoją historię? Widzę w stopce, ze staraliście się od 2019.
W lutym 2021 złpaliśmy covida i w ogóle nie myśleliśmy o staraniach...wtedy mój Nie Mąż😉 się odblokowal i wszystko wróciło do normy. W marcu dostałam dziwnych plamień i bóli 5 dni po okresie...Beta wtedy wyszła 96...niestety ciąża biochemiczna. Później się frystrowałam bo mimo regularnych starań nic nie zaskakiwało. W listopadzie zrobiłam badania hormonalne- wszystko ok. W grudniu kolejny biochem😒i setki pytań w mojej głowie...Zmiana lekarza, powiedział by się nie poddawać i zrobić badania genetyczne w Ostrawie. Miałam się pod koniec stycznia umawiać🙃
Ten cykl - bez spiny , choroba i moja i partnera, Antybiotyk rozpoczęty dwa dni przed owulacją, dosłownie jedno przytulanko w 13 dc i tu taka niespodzianka🥰
Mam nadzieję, że nie będę musiała budzić się z tego snu😍 -
Maybe wrote:Tak, staraliśmy się od 2019 roku, ale to były starania z przerwami, bo miałam zaostrzenie choroby i na kilka miesięcy przerywaliśmy starania. Potem miałam problemy z cyklami, torbiele na jajnikach, ostatecznie sonoHSG wykazało niedrożny jajowód. Do tego dochodziły problemy z wytryskiem, chyba przez Naszą presję, i nie zawsze udawało się "skończyć". Postanowiłam, że na trochę odpuszczamy... bo doszła do tego pandemia i sama nie wiedziałam czy to dobry czas.
W lutym 2021 złpaliśmy covida i w ogóle nie myśleliśmy o staraniach...wtedy mój Nie Mąż😉 się odblokowal i wszystko wróciło do normy. W marcu dostałam dziwnych plamień i bóli 5 dni po okresie...Beta wtedy wyszła 96...niestety ciąża biochemiczna. Później się frystrowałam bo mimo regularnych starań nic nie zaskakiwało. W listopadzie zrobiłam badania hormonalne- wszystko ok. W grudniu kolejny biochem😒i setki pytań w mojej głowie...Zmiana lekarza, powiedział by się nie poddawać i zrobić badania genetyczne w Ostrawie. Miałam się pod koniec stycznia umawiać🙃
Ten cykl - bez spiny , choroba i moja i partnera, Antybiotyk rozpoczęty dwa dni przed owulacją, dosłownie jedno przytulanko w 13 dc i tu taka niespodzianka🥰
Mam nadzieję, że nie będę musiała budzić się z tego snu😍
Niesamowite. Jak widać, na wszystko przychodzi czas to musi być piekne uczucie jak po miesiacach starań wiesz, że jesteś w ciąży.
Czy torbiele mialas usuwane? Czy udalo sie potem jakos udroznic jajowod?
Starania od Września 2018❤️🩹 -
IlonaQ
Co do moich torbieli to one się wchłaniały bez żadnej ingerencjii. Co do drożności, po sonoHSG, zaprzestałam chodzić do lekarza w tej klinice...wtedy ta presja, szczególnie dla mojego partnera była za duża...stwierdziłam, że musimy odpuścić..żeby on się odblokował... -
Maybe wrote:Polepszyło się? To plamienie delikatne, czy bardziej obfite? Może zagnieżdżenie???
-
Jolcia90 wrote:https://zapodaj.net/5102628087bb7.jpg.html
Dziewczyny, co Wasze wprawne oczy tu widzą? Bladzioch czy kreska fabryczna? 😔🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Dziewczyny, co Wasze wprawne oczy tu widzą? Bladzioch czy kreska fabryczna? 😔
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Dziewczyny, co Wasze wprawne oczy tu widzą? Bladzioch czy kreska fabryczna? 😔 -
Dziewczyny, co Wasze wprawne oczy tu widzą? Bladzioch czy kreska fabryczna? 😔
Dokładnie dziś zobaczyłam taka sama kreskę cień cienia 😂 u mnie 7dpt zarodka 3dniowego. Ale to może znaczyć wszystko... Początek czegoś albo zupełnie nic 🤷🏼♀️ życzę spokoju w czekaniu.... Tobie i sobie 😂 -
nick nieaktualny
-
Maybe wrote:Coś tam przebija 🙂trzeba powtórzyć który dpo? Jaka czułość testu?
Pewnie jutro znów zatestuje, dziś po pracy powtórzyłam i wyszło mi coś bardzo podobnego...
Oby, oby, oby 🤞🤞🤞🤞Karola :) lubi tę wiadomość
-
Banelova wrote:Dokładnie dziś zobaczyłam taka sama kreskę cień cienia 😂 u mnie 7dpt zarodka 3dniowego. Ale to może znaczyć wszystko... Początek czegoś albo zupełnie nic 🤷🏼♀️ życzę spokoju w czekaniu.... Tobie i sobie 😂
Ten czas w oczekiwaniu jest dość zwariowany 😅😅😅