BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Felinka94 wrote:Mam nadzieję że tym razem Ci się uda, musiałam sobie przypomnieć Twoją historie...
Wiesz ja jak miałam odrazu betę dodatnia zaczęłam na własną rękę brać acard 150. Ktoś mi zalecił ze nie zaszkodzi a może pomóc w zagnieżdżeniu i tak się porzadzilam sama swoją dupą i potem lekarz mnie pochwalił z racji tego że jestem otyla i w takim wypadku acard to wskazanie.. Może pogadaj o tym z lekarzem?
Dzięki za info o tym acardzie jutro postaram się ogarnąć 🙂a bierzesz go rano czy wieczorem?Skorpionka91 lubi tę wiadomość
-
Tynka96 wrote:na facelle mam wrażenie że coś tam widać ale nie ma typowo różowej i nie wiem czy nie świruje 🙈
https://zapodaj.net/bc8e2cf7ec70b.jpg.html -
no właśnie dzisiaj pójdę po kolejny test i będę się dalej łudzić, no do póki nie ma @ gdzieś mam nadzieję. jutro powinna być już ,cykle mam dość krótkie bo 26 dni i mimo że te testy dalej negatywne są to wiem że niektórym wychodziły pozytywne dopiero nawet po terminie miesiączki. z tym zagniezdzaniem też zagwostka bo mówią że trwa od 6 do 12 dni więc jeżeli tak by było to każdej by wychodził przed terminem miesiączki🤔 za dużo chyba analizuje ostatnio i szukam nadzieji😁
-
Na noc a kreska cudna!
Maybe, Sol35 lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Tynka96 wrote:no właśnie dzisiaj pójdę po kolejny test i będę się dalej łudzić, no do póki nie ma @ gdzieś mam nadzieję. jutro powinna być już ,cykle mam dość krótkie bo 26 dni i mimo że te testy dalej negatywne są to wiem że niektórym wychodziły pozytywne dopiero nawet po terminie miesiączki. z tym zagniezdzaniem też zagwostka bo mówią że trwa od 6 do 12 dni więc jeżeli tak by było to każdej by wychodził przed terminem miesiączki🤔 za dużo chyba analizuje ostatnio i szukam nadzieji😁
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Zagnieżdżenie to długi proces, zaczyna się około 6 dni po owulacji, u jednych zagnieździ się szybciej u innej wolniej, beta hcg wzrasta dopiero 48h po zagnieżdżeniu dlatego jeśli trwa 12 dni to dopiero test wykryje 14 dnia po owulacji
-
Tynka96 wrote:dlatego jestem dalej pełna nadziei ,brzuch od wczoraj jak na okres pobolewa i trzymam kciuki że nie przyjdzie,ciągle sprawdzam bo takie uczucie mam jakby już się zaczął. te czekanie strasznie się dłuży ,ile to cierpliwości trzeba 🙈
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualnyCześć 😊
Gratuluje wszystkich pozytywów i trzymam kciuki za te, które się starają i czekają na swój cud🍀🍀
Ja narazie jeszcze nie mam się czym pochwalić alr mam ogromną nadzieje, ze kiedys ja tez wyślę swojego 'bladziocha'.
Obecnie jestem po 2iui i w piątek powinnam zrobić beta. Tylko , że już dzisiaj czuje takie okresowe bóle i zastanawim się czy to oznacza, że już napewno zbliża się miesiączka? Jak to było u Was ? -
Becky123 wrote:Cześć 😊
Gratuluje wszystkich pozytywów i trzymam kciuki za te, które się starają i czekają na swój cud🍀🍀
Ja narazie jeszcze nie mam się czym pochwalić alr mam ogromną nadzieje, ze kiedys ja tez wyślę swojego 'bladziocha'.
Obecnie jestem po 2iui i w piątek powinnam zrobić beta. Tylko , że już dzisiaj czuje takie okresowe bóle i zastanawim się czy to oznacza, że już napewno zbliża się miesiączka? Jak to było u Was ?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualnyFelinka94 wrote:Hej nie, to wcale nie oznacza że nadchodzi miesiączka ja dowiedziałam się o ciąży 10 dni po owulacji, i bóle miałam i mam nadal a jestem już pełnych 8 tygodni oczywiście te bóle teraz są rzadkością i nie są już tak silne jak na początku mało tego miałam pms takie jak zawsze i gdy zobaczyłam dwie kreski to byłam bardzo zdziwiona bo wszystkie znaki na niebie wskazywały na okres 🤔
W takim razie mam jeszcze nadzieje🙏🙏
Felinka94, Maybe lubią tę wiadomość
-
Becky123 wrote:Cześć 😊
Obecnie jestem po 2iui i w piątek powinnam zrobić beta. Tylko , że już dzisiaj czuje takie okresowe bóle i zastanawim się czy to oznacza, że już napewno zbliża się miesiączka? Jak to było u Was ?
Trzymam kciuki✊✊✊Becky123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam wyniki
Beta 248
Prog 24.6
🙏🙏🙏🙏niech wszystko będzie dobrze🙄🙄🙄!Becky123, Felinka94, golonat lubią tę wiadomość
-
Maybe wrote:Dziewczyny mam wyniki
Beta 248
Prog 24.6
🙏🙏🙏🙏niech wszystko będzie dobrze🙄🙄🙄!Maybe lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualny
-
Tynka96 wrote:a ja zaczęłam plamić wczoraj po południu żadnych skurczy ale jest taki dyskomfort i ból, zazwyczaj nie mogę się ruszyć w pierwszych 2 dniach miesiączki teraz jest mi potwornie słabo nie mogę ustać na nogach a do pracy trzeba iść 😔
-
Felinka94 wrote:O rany! ❤️❤️❤️ Trzymam kciuki najmocniej jak się da! ✊🏼✊🏼✊🏼 Uważaj i dbaj o siebie ❤️ za 48h powtórz betę i progesteron, warto sprawdzać czy progesteron nie spada
Skorpionka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maybe daj spokój ja ciągle mam, dziś np kłuję mnie brzuch i w tym samym momencie szyjka 🙈 staram się nie stresować 😅😅
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak.