BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mlina oby dwa? z tego samego moczu? ja słyszałam że pinki nie są dobre właśnie 🤔 ale na drugim super bladzioch 🙂
ja wstałam dzisiaj z lekkim bólem brzuszka i sobie myślę 'oho witam cię okresie...' a tu nic! przy podtarciu znowu tylko taki lekko różowawy śluz ale dosłownie no nie powiedziałabym że to jest krew tylko taki bladoróżowy na papierze inny odcień taki brązowawy tylko i cisza 🤭
Boże żeby się nie rozkręciło w pracy bo nie zdarze przed pracą pójść kupić i zrobić test bo oczywiście wysikalam wszystkie wtedy kiedy nie trzeba było😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hanna_ha wrote:Witajcie,
jestem 7dpo kiedy najwcześniej możne coś wyjść? -
nick nieaktualny
-
hanna_ha wrote:Hania007 -mam silę i dużo testów
-
Monia84& wrote:Witam, podpinam się pod temat, dzisiaj zrobiłam test facelle z rosmana. Wyszedł mi pozytywny, jestem dwa dni przed miesiączką. Myślicie że jest wiarygodny? Nie robiłam nigdy testów facelle.
-
Monia84& wrote:Witam, podpinam się pod temat, dzisiaj zrobiłam test facelle z rosmana. Wyszedł mi pozytywny, jestem dwa dni przed miesiączką. Myślicie że jest wiarygodny? Nie robiłam nigdy testów facelle.
-
Żelka1990 wrote:Facelle paskowy czy strumieniowy? Paskowe pokazały mi ciaze 9 dpo przy becie 54, a strumieniowy wyszedł mi pozytywny przy staraniu o drugie dziecko w cyklu bezowulacyjnym🙈
-
Monia tez mi się wydaje że nie ma wątpliwości:) ja oczywiście dalej bez testu bo w nocy kończę pracę i dopiero po południu może zrobię o ile mi się nie rozkręci nic ... żadnych skurczy brzucha jak na okres tylko pobolewa trochę bardziej bym to dyskomfortem nazwała.wczoraj przez cały dzień na wkładce plamka tylko ze śluzu takiego brązowego dzisiaj rano nic i przy podcieraniu znowu tylko różowe z większą ilością jakby ciemniejszej krwi. ale wkładka przez całą noc czysta. jak mi nie wyjdzie dzisiaj żaden test to chyba odpuszczam i niech przychodzi na małpa bo już mna takie emocje niepewności targają raz myślę że się udało potem że a odpuszczam. zresztą jak nie wyjdzie to odpuszczamy starania i musimy chatę wykończyć na spokojnie przynajmniej żeby dziecko między kartonami nie spało🤭🙈