BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety bialo, znaczy jakaś nitka jest ale po czasie w instrukcji. No nic, spróbuje jeszcze za kilka dni bo to niby 10dpo ale dopiero 24dc.
A z synkiem 10dpo to był dzien przed spodziewana @ takze inaczej owulka wypadla. Ale tak się czuje że mogłabym sobie rękę uciąć że jestem w ciąży....Róża 1 lubi tę wiadomość
-
key_b wrote:Niestety bialo, znaczy jakaś nitka jest ale po czasie w instrukcji. No nic, spróbuje jeszcze za kilka dni bo to niby 10dpo ale dopiero 24dc.
A z synkiem 10dpo to był dzien przed spodziewana @ takze inaczej owulka wypadla. Ale tak się czuje że mogłabym sobie rękę uciąć że jestem w ciąży.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś zatestowalam po 2 dniach od tamtego białego i jest cień cienia.... oczywiście na zdjęciu tego nie widać zaraz wam wrzucę ale ja widze moj maz też i jak sie ppdswietli test to wtedy wyraźnie widać
Boże stare to A głupie.... sobie testy podświetlam zamiast wziąć i poczekać ale no... U mnie taka sytuacja że trenuje od niedawna i mam bardzo intensywne treningi i trener powiedział ze jak zajde to przy takim wysilku nie utrzymam ciazy dlatego tak ciagle testuje i odwlekam treningi bo czuje że jestem...
A dwa mieszkam w hoandii i tu nie można tak sobie iść prywatnie zrobić bety... W ogole do 12 tc nie traktuja ciazy... no i ewentualne poronienia czy krwawienia i plamienia traktuja jak selelcja naturalna... nawet usg nie zrobią -
Po 10 minutach tak wygląda
W ciąży z synkiem taki sam wyszedł 10dpo ale wtedy robilam testy owu i mierzylam temp
Teraz mam teoretycznie 12dpo i 26dc ale tylko po objawach bólu brzucha domyślam sie kiedy była owulacja bo dopiero 2 cykl sie staramy i jeszcze nie podeszłam na poważnie do starań bo się nie spodziewałam 🤩APrzybylska, Olga_89 lubią tę wiadomość
-
Widać gratuluję
key_b lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ogromne gratulacje i dużo zdrówka 😍❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualny