Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Bóle brzucha małpowe a ciążowe
Odpowiedz

Bóle brzucha małpowe a ciążowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • lena7 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...a teraz widze jednak że to jest jednak naprawde indywidualna sprawa...jedne z Was maja takie same bóle a inne kobietki zupełnie inne...ehh ;)

Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
    7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka <3
    8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn <3
  • caro lina Nowa

Wysłany: 19 marca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolało w kilka dni po ovu...uczucie jak na miesiączke...ból nasilał się z każdym dniem i czasami był makabryczny aż zemdlałam...tkliwość brzucha jest cały czas...a ból co jakiś czas

Lina
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, a mnie zastanawia jedno, wiem, że owulację miałam z lewego jajnika, od tego dnia mam ogólnie bóle jak na miesiączkę z przewagą jakby prawej pachwiny i prawego jajnika, jak to możliwe??

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • monisa Nowa

Wysłany: 17 maja 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, mam takie samo pytanie jak Tamka, u mnie owulacja ewidentnie z jajnika prawego a teraz (11dpo) bardzo częste bóle lewego, a czasem zakuje prawy :( miałyście tak?

20090627640117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie cisza...narazie.

• pysia Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przy bólach okresowych zawsze mam tez bóle ud, nóg... czy na ciąże można miec podobnie?

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • MMT Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wynik testu ciążowego +. Do terminu spodziewanej miesiączki jeszcze ok.4 dni ( niech @ nie nadchodzi ! ). Od kilku dni mam bóle podbrzusza, podobne jak na okres może nieco słabsze.

• Blue Jane Koleżanka

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam bóle identyczne jak na miesiączkę dwa dni przed spodziewanym terminem i już myślalam że nadchodzi. Póżniej (kiedy już wiedziałam, że jestem w ciąży) też miałam takie bóle, nie do odróżnienia właściwie. Z tym, że raz był nawet mocniejszy niż zwykle, wtedy chyba się przeforsowałam po prostu.

201811152844.png
  • Annahanna89 Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ból był prawie, ze identyczny - jeśli zna się swój organizm mysle, ze wyczuje się tą subtelna różnice w bólu - co prawda niewielka jednak różnica jest

8p3osek2fbn19b8d.png
    1 cykl starań = ciąża :)
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ