X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Brak @, test negatywny..
Odpowiedz

Brak @, test negatywny..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Równie dobrze mogą też to byc cykle bezowulacyjne, wtedy też się wszystko przedłuża.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Mona894 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2021, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa u mnie chyba tak było robilam testy owu ani razu nie wyszła ładna druga kreska i okres opóźnił się o 6 dni, czemu tak się dzieje? Czemu zdarzaja się cykle bezowulacyjne?

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona894 wrote:
    Księgowa u mnie chyba tak było robilam testy owu ani razu nie wyszła ładna druga kreska i okres opóźnił się o 6 dni, czemu tak się dzieje? Czemu zdarzaja się cykle bezowulacyjne?

Każda kobieta raz lub dwa razy do roku może przechodzić taki cykl i nie świadczy to o niczym poważnym. To zupełnie normalne 😊 ja mam właśnie dwa razy w roku takie cykle i cóż.. Trzeba się z tym pogodzić, nie ma wyjaśnienia.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Md1610 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1302 wrote:
    Cześć dziewczyny :) Sytuacja wygląda tak mam zazwyczaj cykle 34 dniowe. Według parametrów na ovufriend i aplikacji mój kalendarzyk (i moich obserwacji śluzu i libido) owulacja była między 30.01-01.02. Stosunek z mężem był 29.01 i 31.01. Dzisiaj wypada 37 dzień cyklu, okresu nadal nie ma ale test clearblue ten który pokazuje tydzień ciąży negatywny. Nie mam możliwości iść na Betę. Co o tym sądzicie?

Miałam tak w poprzednim cyklu i okazało się ze to przez torbiel, cykle mam raczej 28-30 dni a ostatnio trwał 40 dni

preg.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ