X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Brak @, test negatywny..
Odpowiedz

Brak @, test negatywny..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Równie dobrze mogą też to byc cykle bezowulacyjne, wtedy też się wszystko przedłuża.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Mona894 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2021, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa u mnie chyba tak było robilam testy owu ani razu nie wyszła ładna druga kreska i okres opóźnił się o 6 dni, czemu tak się dzieje? Czemu zdarzaja się cykle bezowulacyjne?

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona894 wrote:
    Księgowa u mnie chyba tak było robilam testy owu ani razu nie wyszła ładna druga kreska i okres opóźnił się o 6 dni, czemu tak się dzieje? Czemu zdarzaja się cykle bezowulacyjne?

Każda kobieta raz lub dwa razy do roku może przechodzić taki cykl i nie świadczy to o niczym poważnym. To zupełnie normalne 😊 ja mam właśnie dwa razy w roku takie cykle i cóż.. Trzeba się z tym pogodzić, nie ma wyjaśnienia.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Md1610 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2021, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1302 wrote:
    Cześć dziewczyny :) Sytuacja wygląda tak mam zazwyczaj cykle 34 dniowe. Według parametrów na ovufriend i aplikacji mój kalendarzyk (i moich obserwacji śluzu i libido) owulacja była między 30.01-01.02. Stosunek z mężem był 29.01 i 31.01. Dzisiaj wypada 37 dzień cyklu, okresu nadal nie ma ale test clearblue ten który pokazuje tydzień ciąży negatywny. Nie mam możliwości iść na Betę. Co o tym sądzicie?

Miałam tak w poprzednim cyklu i okazało się ze to przez torbiel, cykle mam raczej 28-30 dni a ostatnio trwał 40 dni

preg.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ