Brak @, test negatywny..
-
WIADOMOŚĆ
-
Równie dobrze mogą też to byc cykle bezowulacyjne, wtedy też się wszystko przedłuża.Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Mona894 wrote:Księgowa u mnie chyba tak było robilam testy owu ani razu nie wyszła ładna druga kreska i okres opóźnił się o 6 dni, czemu tak się dzieje? Czemu zdarzaja się cykle bezowulacyjne?
Każda kobieta raz lub dwa razy do roku może przechodzić taki cykl i nie świadczy to o niczym poważnym. To zupełnie normalne 😊 ja mam właśnie dwa razy w roku takie cykle i cóż.. Trzeba się z tym pogodzić, nie ma wyjaśnienia.Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Marta1302 wrote:Cześć dziewczyny Sytuacja wygląda tak mam zazwyczaj cykle 34 dniowe. Według parametrów na ovufriend i aplikacji mój kalendarzyk (i moich obserwacji śluzu i libido) owulacja była między 30.01-01.02. Stosunek z mężem był 29.01 i 31.01. Dzisiaj wypada 37 dzień cyklu, okresu nadal nie ma ale test clearblue ten który pokazuje tydzień ciąży negatywny. Nie mam możliwości iść na Betę. Co o tym sądzicie?
Miałam tak w poprzednim cyklu i okazało się ze to przez torbiel, cykle mam raczej 28-30 dni a ostatnio trwał 40 dni -