Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Chłodny wrzesień i gwiazdy na niebie 💫 już tak bardzo, maluszku, czekam na Ciebie! 👶
Odpowiedz

Chłodny wrzesień i gwiazdy na niebie 💫 już tak bardzo, maluszku, czekam na Ciebie! 👶

Oceń ten wątek:
  • Insane Autorytet

Wysłany: 4 września, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:
    Insane, czyli wracasz po rodzeństwo? Czuc ogromna radosc z Twojego posta ❤️ ciesze sie, ze tak pięknie sie wszystko ułożyło.

Tak, bardzo bym chciała, ale tak jak pisałam w powitalnym wpisie, jest mi już na starcie bardzo ciężko psychicznie. Powinnam to wszystko pewnie przepracować z psychologiem.
    Marzy mi się, żeby się tak po prostu udało, bez kliniki, bez ponownego studiowania wszystkich możliwych stron o leczeniu niepłodności. Łykam suplementy i czekam na cud 😉
    Tymczasem cieszę się ogromnie, że mogę teraz w kamerce podglądać swoje maleństwo 😉

Księgowa lubi tę wiadomość

40 tc 💔

🩷🌈 Nasze Szczęście jest z nami 🥹
  • Lua Ekspertka

Wysłany: 4 września, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisiku, ja też mam dla Ciebie najcieplejsze myśli na ten cykl 🍀

Lisik lubi tę wiadomość

09.2024 IUI ❌️ (nasienie dawcy)
    10.2024 IUI ❌️
    11.2024 IUI cykl stymulowany❌️
    12.2024 IUI cykl stymulowany 🙏🌟
    01.2025 - jest jedno ❤️ i jedno puste jajo...

09.2025 👶

age.png

06.2026 - ruszamy po rodzeństwo!
    06.2026 - cykl-niespodzianka: brak owulacji mimo stymulacji...
    07.2026 - owulacja na wakacjach w 30 dc😅
    08.2026 - IUI nr 5 - cb💔
  • Liora Autorytet

Wysłany: 4 września, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ciężko jest walczyć o dziecko w małym miasteczku... Mam taki mętlik, że głowa mała. Ivf bez diagnozy i tak się nie powiedzie bo przecież ciąże są tylko problem z utrzymaniem... Totalnie nie wiem co robić, jestem psychicznie w ciemnej du***... Może i dobrze, że ten wrzesień jest bez starań, głowa odpocznie.
    Przykro mi bo liczyłam na to, że ktoś mnie w końcu poprowadzi...

Lisiku ja też dołączam do grona wierzących, że ten cykl jest Twój ! ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września, 21:07

2016- początek.
    2017-❌
    2018-❌
    2019- CB 💔
    2020-CP 💔
    2021-⏸️
    2022- 💙 spełnione marzenie 🤱
    2025-nowy początek i cios w pysk (CB💔?)
    08.2026 II, beta 21 dpo 794, beta 23 dpo 213... 💔
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 4 września, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Instant, trzymam zatem kciuki, zeby los Cie zaskoczyl miła niespodzianka 🥰

Liora, nie wiem co powiedzieć.. wydawac by sie moglo, ze histero w Twojej sytuacji to bez mrugnięcia palcem 🥺

clara lubi tę wiadomość

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • zielona007 Przyjaciółka

Wysłany: 4 września, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć 🙂

U mnie też lekarz nie zalecił ani biopsji ani histeroskopii a jesteśmy w klinice leczenia niepłodności ale u nas wyszły słabe wyniki nasienia więc na razie się tego trzymamy i to poprawiamy no i stymulacja tak jak u Ciebie Liora. Ile masz km to większego miasta? my jeździmy 70 km więc to niedaleko.

Powiększyła się nam tu ekipa 😊

Staram się ale fajnie z tymi studiami, gratulacje 🥳

Mnie można wpisać na testowanie jeszcze we wrześniu bo mam dość krótkie cykle i się załapię jeszcze w tym miesiącu - 28 września 🙂

2021 💙
    09.25 6+0💔
    01.26 cb 💔
    05.26 8+4 💔
  • zielona007 Przyjaciółka

Wysłany: 4 września, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisik wierzymy ✊

2021 💙
    09.25 6+0💔
    01.26 cb 💔
    05.26 8+4 💔
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ