Chyba nic z tego
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślę, że nic tym razem z tego nie będzie. Miesiączki co prawda brak, temperatura póki co utrzymuje się, ale dzisiejszy test wyszedł negatywny Jak myślicie? Nie ma już szans w tym cyklu?
7 cykli starań o pierwsze maleństwo ❤
Sukces
Termin porodu : 7 września 2018 z miesiączki, 3 września 2018 z USG
Hashimoto, Letrox 62,5
-
Stres może opóźniać @. Proponuje poczekać jutro zobaczyć czy zawita a jak nie, zrobić test ale z krwi. Pokaże i rozjaśni wszelkie wątpliwości, jest dokładniejszy i szybciej wykrywalna beta niż w testach domowychhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Juciak wrote:
A jakies objawy masz lub mialad cos.co wskazywało by ze sie udalo?
-
Temperatura wciąż się utrzymuje, miesiączki wciąż brak. Wydawało mi się, że coś czułam po owulacji, a to jakieś kłucie, skurcze w okolicy podbrzusza, wrażliwość piersi no ale test wychodzi negatywny. Nie wydaje mi się, żeby było za niego za wcześnie. Chyba muszę albo czekać na @ albo zrobić hcg.7 cykli starań o pierwsze maleństwo ❤
Sukces
Hashimoto, Letrox 62,5
-
nick nieaktualny
-
OvuGrażyna wrote:Jak przez weekend nie przyjdzie @ to poszlabym na bete.. a jakie testy robiłaś? z jakich firm?
Mam też bardzo skąpe, delikatne plamienie - nie wiem co o tym myśleć.7 cykli starań o pierwsze maleństwo ❤
Sukces
Hashimoto, Letrox 62,5
-
A może to skąpe plamienie to plamienie implantacyjne, a test jeszcze nie załapał hcg, bo nie przekroczyło 25mIU/ml. Po cichutku na to liczę.7 cykli starań o pierwsze maleństwo ❤
Sukces
Hashimoto, Letrox 62,5
-
Kasia* wrote:Trzymam kciuki! Tez mam taka nadzieje.... A sluz u Cb jak ? Ja na 2 dni przed @ bialy i rozciągliwy co mnie zastanawia ...7 cykli starań o pierwsze maleństwo ❤
Sukces
Hashimoto, Letrox 62,5
-
Kasia* wrote:Zrobilam teraz test nie wytrzymalam....14dpo 2 przed @ 9 po domniemanym zagnoezdzeniu NEGATYW ...... ;( ;( kolejny cykl....7 cykli starań o pierwsze maleństwo ❤
Sukces
Hashimoto, Letrox 62,5