Chyba nic z tego
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene wrote:i jak sytuacja u Ciebie?7 cykli starań o pierwsze maleństwo ❤
Sukces
Termin porodu : 7 września 2018 z miesiączki, 3 września 2018 z USG
Hashimoto, Letrox 62,5
-
Kasia* wrote:Dziewczyny u mbie tez @ .... ;( a ja glypia tak sie ludzilam....ladna pogoda dzis a ja caly dzien leze pod kocem.... nie mam juz sil jeszcze wczoraj bylismy u znajomych i oczywiscie te pytania, a wy kiedy bedziecie miec dziecko...
-
Noo te pytania sa ciezkie....
Dzis ciezki dzien ..... @ daje sie we znaki ...ledwo zyje do tego kolejne rozczarowanie...od rada dogryzamy sobie na wzajem z mezem....
chyba na jakis czas odpuszcze starania, chcialavym zmienic pprace..moze to dobry moment...
Cala ta sytuacja niestety odvija sie na naszym malzenstwie... -
Kasia* wrote:Noo te pytania sa ciezkie....
Dzis ciezki dzien ..... @ daje sie we znaki ...ledwo zyje do tego kolejne rozczarowanie...od rada dogryzamy sobie na wzajem z mezem....
chyba na jakis czas odpuszcze starania, chcialavym zmienic pprace..moze to dobry moment...
Cala ta sytuacja niestety odvija sie na naszym malzenstwie...
u mnie nadal brak @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia* wrote:Noo te pytania sa ciezkie....
Cala ta sytuacja niestety odvija sie na naszym malzenstwie...
U mnie też nie za ciekawe były te ostatnie dni. Strasznie nerwowa byłam, przez te oczekiwanie
Kiedyś myślałam, że to tak łatwo przyjdzie. Rozczarowałam się, no ale cóż, czekam na kolejną szansę.
7 cykli starań o pierwsze maleństwo ❤
Sukces
Hashimoto, Letrox 62,5
-
Rene wrote:tak przedwczoraj 30dc 11po i wyszła jedna kreseczka:-(
jak jutro @ nie przyjdzie zatestuję jeszcze raz
Trzymam kciuki.
Juciak ktory to cs ?p
Ja juz psychicznie wysiadam ..... Dzis rozplakalam sie bo keczup sie rozlal ... Nerwowa jestem strasznie..... -
Kasia* wrote:Trzymam kciuki.
Juciak ktory to cs ?p
Ja juz psychicznie wysiadam ..... Dzis rozplakalam sie bo keczup sie rozlal ... Nerwowa jestem strasznie.....
Dopiero pierwszy cykl7 cykli starań o pierwsze maleństwo ❤
Sukces
Hashimoto, Letrox 62,5