Chyba nic z tego
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zerkniecie w mój wykres? Niby temperatura na dobrym poziomie ale jednak powoli spada... Dziś lub jutro powinna zawitać @ i nie wiem czy przestać się łudzić czy może jest jeszcze jakas szansa?Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Rene,Juciak,Ewaewa no to startujemy wszyatkie trzy! Trzymam kciuki !
Testowanie 10.08 a 14.08 pierwsza rocznica slubu... może się uda!
Za 2 tyg mam wizyte u gin czas zaczac robic badania....niestety ;(
Mam,jednak nadzieje ze wszystko dobrze się skończy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 07:19
Rene lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry jestem mamą 2 dzieci pragniemy trzeciego.w czwartek powinnam dostać@ i po ruszamy... jestem ciekawa czy uda się czy raczej dłużej to potrwa.Mam prawie 29 lat,mieszkamy w De.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 08:33
KateHawke, Rene lubią tę wiadomość
-
Pysia89 wrote:Dzień dobry jestem mamą 2 dzieci pragniemy trzeciego.w czwartek powinnam dostać@ i po ruszamy... jestem ciekawa czy uda się czy raczej dłużej to potrwa.Mam prawie 29 lat,mieszkamy w De.
Witam i trzymam kciukiPysia89 lubi tę wiadomość
-
Kasia* wrote:Rene,Juciak,Ewaewa no to startujemy wszyatkie trzy! Trzymam kciuki !
Testowanie 10.08 a 14.08 pierwsza rocznica slubu... może się uda!
Za 2 tyg mam wizyte u gin czas zaczac robic badania....niestety ;(
Mam,jednak nadzieje ze wszystko dobrze się skończy. -
Dominisia883 wrote:Dziewczyny zerkniecie w mój wykres? Niby temperatura na dobrym poziomie ale jednak powoli spada... Dziś lub jutro powinna zawitać @ i nie wiem czy przestać się łudzić czy może jest jeszcze jakas szansa?
Dominisia883 lubi tę wiadomość
-
Rene póki co cisza Nie mam bólu też żadnego który świadczyłby o nadchodzącej @ tylko od czasu do czasu czuję takie ciepło w podbrzuszu. Tyle już było rozczarowań że boję się że nakręcę się teraz i lada chwila przyjdzie @ .
Rene lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia883 wrote:Rene póki co cisza Nie mam bólu też żadnego który świadczyłby o nadchodzącej @ tylko od czasu do czasu czuję takie ciepło w podbrzuszu. Tyle już było rozczarowań że boję się że nakręcę się teraz i lada chwila przyjdzie @ .
-
Jakoś w styczniu miałam monitoring i wtedy było niby wszystko super. Kazała się starać przez kolejne miesiące bez badań. Ostatnio stwierdziła, że nie mam pęcherzyka dominującego i zleciła mi FT3, TSH i prolaktynę, a wcześniej toxoplazmozę, wirus różyczki i cytomegalowirus.
-
Ewaewa wrote:Jakoś w styczniu miałam monitoring i wtedy było niby wszystko super. Kazała się starać przez kolejne miesiące bez badań. Ostatnio stwierdziła, że nie mam pęcherzyka dominującego i zleciła mi FT3, TSH i prolaktynę, a wcześniej toxoplazmozę, wirus różyczki i cytomegalowirus.