Ciąża urojona?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moim zdaniem test wadliwy, raz mi sie piekna krecha pokazala w ciagu minuty, meza zbudzilam z radoscia, polecialam na bete tego samego dnia i byla >0.100... a krecha byla nawet grubsza ;p ten wyglada na wyschniety, to po czasie sie pojawilo? Lepiej ufac becie, tamta moglas powtorzyc juz po 48h ;p
-
Cień po kilku minutach się pojawił. Później odłożyłam test i zasnęłam. Patrzę na niego a tu takie coś dziwne. Jutro mija 48h od bety jednak pracuję i nie mam jak iść A ten lekarz mówił, żeby poczekać z tydzień.24.09.17 ❤[*]
15.11.17❤[*]
1.06.18 ❤[*] -
Niestety dzisiaj przyszła @. Jednak nie daje mi to spokoju. Może głupie pytanie, ale jestem zielona w tym. Powiedzcie mi jak to jest z tym progesteronem? On powinien być na odpowiednim "poziomie" cały czas ? Czy tylko w okresie ciąży? Być może powinnam wspomagać się czymś aby zafasolkować szczęśliwie.24.09.17 ❤[*]
15.11.17❤[*]
1.06.18 ❤[*] -
On wzrasta i szczyt ma w 7dpo i w ciazy rosnie (powinien) a bez niej spada... potrzebujesz monitoringu i badan tego. Bo od tak brac leki to bezsens...
-
nick nieaktualnyOd @ do owulki progesteron jest bardzo niski...potem po owulacji stopniowo wzrasta 7dpo ma najwyzsza wartość a potem do@ łagodnie spada- jesli dojdzie to zapłodnienia to oczywiscie nie spada Najlepiej go zrobic 7dpo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2018, 12:29
-
Bardzo Wam dziękuję Chyba mam coś pecha do ginekologów... Nie mogąc zafasolkować poszłam do Pani ginekolog od, której na pytanie o luteinę usłyszałam "nie będę się wypowiadać na temat głupot wyczytanych w google czy Facebook, musi iść pani do kliniki leczącej bezpłodność". Jednak wydaje mi się, że płodna jestem skoro dwa razy była ciąża. Problem jest w utrzymaniu...24.09.17 ❤[*]
15.11.17❤[*]
1.06.18 ❤[*] -