Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga.f wrote:Chciałam kupić 2 test ale apteki już pozamykane 😆 muszę czekać do pn i to dopiero po 16 po pracy 😭
Nie stresuj się❤️ mówię wystarczy że dzidzia się później zagnieździła i dlatego teraz wychodzi bladzioch 🥰Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:To myślę że w poniedziałek to już pojawi na teście konkretna kreseczka. Ja zawsze specjalnie kupuje 2-3 różne testy i jak byłam w ciąży to każdy wybrawił się inaczej. Na jednym bladzioch,na drugim ciemniejsza a na jednym w ogóle gdzie w ciąży byłam i beta już była na poziomie 590 więc wszystkie powinny być ładnie wybarwione
Nie stresuj się❤️ mówię wystarczy że dzidzia się później zagnieździła i dlatego teraz wychodzi bladzioch 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2023, 17:34
-
Aga.f wrote:O ile to nie jest oszukaniec, bo tyle razy już miałam,że się na nic nie nastawiam narazie.. a to jest facelak sikany. Te zo nim słyszałam,że oszukuje. Chociaż na wczorajszym po wysxhnieciu nawet testowej nie widać, nic. A dzisiaj takie coś. Może coś jest na rzeczy. Odpuścilismy teraz 2 miesiac, bez testów, bez spiny. Więc może zatrybilo 😆
Aga.f lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Być może organizm przygotowuje się do owulacji i będzie później albo był gotowy ale jednak stwierdził że nie teraz i może drugi raz zrobi podejście. Testuj dalej bo nic straconego kochana ❤️ a stresu ci teraz nie potrzeba bo dopiero cię zablokuje,ciesz się swoim chłopem i wykorzystuj kiedy tylko macie ochotę 🥰
-
Evvee27 wrote:W sumie racja , chill najlepszy 🥰Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Przy staraniach zdecydowanie bo jednak duży wpływ ma to na cały nasz cykl. My kobiety mamy przekichane bo jednak facet mimo stresu to się tak łatwo nie rozreguluje a my wystarczy że więcej nerwów i już okres potrafi się przesunąć albo w ogóle zaniknąć
-
Kurde dziewczyny, ale zgłupiałam teraz 🤣nie mam testu ciazowego więc zrobiłam sobie owulacyjny, ot tak z czapki. Kreska wyszła mi w 5 sekund bordowa! Jeszcze nawet kontrolnej nie było 😆 naczytalam się,że owulacyjne czasami szybciej pokazują ciaze.
https://zapodaj.net/cd90c5cab5b9c.jpg.html
A co jest też ciekawe, wczoraj albo przedwczoraj też robiłam owulacyjny wieczorem i kreska była minimalnie widoczna, bardzo blada.
Jutro pedze do apteki po testy 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2023, 23:12
-
Aga.f wrote:Kurde dziewczyny, ale zgłupiałam teraz 🤣nie mam testu ciazowego więc zrobiłam sobie owulacyjny, ot tak z czapki. Kreska wyszła mi w 5 sekund bordowa! Jeszcze nawet kontrolnej nie było 😆 naczytalam się,że owulacyjne czasami szybciej pokazują ciaze.
A co jest też ciekawe, wczoraj albo przedwczoraj też robiłam owulacyjny wieczorem i kreska była minimalnie widoczna, bardzo blada.
Jutro pedze do apteki po testy 😆Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Aga.f wrote:Kurde dziewczyny, ale zgłupiałam teraz 🤣nie mam testu ciazowego więc zrobiłam sobie owulacyjny, ot tak z czapki. Kreska wyszła mi w 5 sekund bordowa! Jeszcze nawet kontrolnej nie było 😆 naczytalam się,że owulacyjne czasami szybciej pokazują ciaze.
Jutro pedze do apteki po testy 😆♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
09.01.2023 wyciągnięcie spirali Mirena
03.2023 cb
03.04.2023 anemia mikrocytarna, pęknięcie cysty na lewym jajniku, treść cysty rozlała się na jelito powodując stan zapalny jelita.
13.04.2023 jajnik wygojony, została tylko blizna
08.2023 kolejna cb -
Ropuszka wrote:Aga trzymam kciuki żeby to było to ale jak dobrze pamiętam parę miesięcy temu miałaś identyczną sytuację i wyszło że dopiero miałaś owulację. Dlatego w Twoim przypadku najlepiej zrobić betę moim zdaniem kochana ☺️
Dodatkowo bardzo boli mnie lewa piers, że nawet dotknąć nie mogę. Nigdy tak nie mialam 😳Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2023, 17:40
-
Evvee27 wrote:Dziewczyny, mega bolesna owulka ! Niby test nic nie pokazał ale mogłam przegapićOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Czasem testy nie wychodzą.... chciałabym w to wierzyć Ja robiłam już cztery testy, niby coś bladego, niby nic, zależy pod jakim kątem spojrzeć i jakie światło pada. Jestem już dwa dni po planowanym okresie, a zawsze mam co do dnia... boli mnie trochę lewy jajnik, czasem zakuje brzuch, bolą piersi, a na okres nigdy nic nie odczuwam. Nie wiem co myśleć... Boję się, że to jakaś pozamaciczna czy coś. Rano zrobiłam betę, także ciakwa jestem co to będzie...28.10.2022 pierwsze II
3.11 💔
18.01.2023 ponownie II
22.01 💔
kwiecień/maj/czerwiec kolejne starania
27.06.2023 kolejne II
28.06 beta 24
30.06. beta 66
06.07 beta 1018
Acard+duphaston -
Jagaja wrote:Czasem testy nie wychodzą.... chciałabym w to wierzyć Ja robiłam już cztery testy, niby coś bladego, niby nic, zależy pod jakim kątem spojrzeć i jakie światło pada. Jestem już dwa dni po planowanym okresie, a zawsze mam co do dnia... boli mnie trochę lewy jajnik, czasem zakuje brzuch, bolą piersi, a na okres nigdy nic nie odczuwam. Nie wiem co myśleć... Boję się, że to jakaś pozamaciczna czy coś. Rano zrobiłam betę, także ciakwa jestem co to będzie...
-
Evvee27 wrote:Dziś mega mocna krecha z testu owu, grubsza niż druga , nie wiem co jest ale strasznie cierpię , bolą mnie krzyże tak ze chodzić nie mogę 🙁😔
Evvee27 lubi tę wiadomość
-
Evvee27 wrote:Dziś mega mocna krecha z testu owu, grubsza niż druga , nie wiem co jest ale strasznie cierpię , bolą mnie krzyże tak ze chodzić nie mogę 🙁😔Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Hej dzisiaj testowałam po południu. Pierwszy test to facelle strumieniowy a dolny to paskowy zrobiony przed chwilą. Oczywiście jak to strumieniowy mnie oszukał cień wyszedł praktycznie odrazu. Sama nie wiem na co liczyłam ale pierwszy raz wyszedł mi taki "mocny " cień
https://zapodaj.net/ee68343c92195.jpg.html