Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2023, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.f wrote:
    Chciałam kupić 2 test ale apteki już pozamykane 😆 muszę czekać do pn i to dopiero po 16 po pracy 😭
    To myślę że w poniedziałek to już pojawi na teście konkretna kreseczka. Ja zawsze specjalnie kupuje 2-3 różne testy i jak byłam w ciąży to każdy wybrawił się inaczej. Na jednym bladzioch,na drugim ciemniejsza a na jednym w ogóle gdzie w ciąży byłam i beta już była na poziomie 590 więc wszystkie powinny być ładnie wybarwione

Nie stresuj się❤️ mówię wystarczy że dzidzia się później zagnieździła i dlatego teraz wychodzi bladzioch 🥰

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Aga.f Autorytet

Wysłany: 6 maja 2023, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    To myślę że w poniedziałek to już pojawi na teście konkretna kreseczka. Ja zawsze specjalnie kupuje 2-3 różne testy i jak byłam w ciąży to każdy wybrawił się inaczej. Na jednym bladzioch,na drugim ciemniejsza a na jednym w ogóle gdzie w ciąży byłam i beta już była na poziomie 590 więc wszystkie powinny być ładnie wybarwione

Nie stresuj się❤️ mówię wystarczy że dzidzia się później zagnieździła i dlatego teraz wychodzi bladzioch 🥰
    O ile to nie jest oszukaniec, bo tyle razy już miałam,że się na nic nie nastawiam narazie.. a to jest facelak sikany. Te zo nim słyszałam,że oszukuje. Chociaż na wczorajszym po wysxhnieciu nawet testowej nie widać, nic. A dzisiaj takie coś. Może coś jest na rzeczy. Odpuścilismy teraz 2 miesiac, bez testów, bez spiny. Więc może zatrybilo 😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2023, 17:34

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2023, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.f wrote:
    O ile to nie jest oszukaniec, bo tyle razy już miałam,że się na nic nie nastawiam narazie.. a to jest facelak sikany. Te zo nim słyszałam,że oszukuje. Chociaż na wczorajszym po wysxhnieciu nawet testowej nie widać, nic. A dzisiaj takie coś. Może coś jest na rzeczy. Odpuścilismy teraz 2 miesiac, bez testów, bez spiny. Więc może zatrybilo 😆
    Trzymam kciuki i mam nadzieję że ta druga krecha to nie oszukaniec a mały brzdąc 👶

Aga.f lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2023, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Być może organizm przygotowuje się do owulacji i będzie później albo był gotowy ale jednak stwierdził że nie teraz i może drugi raz zrobi podejście. Testuj dalej bo nic straconego kochana ❤️ a stresu ci teraz nie potrzeba bo dopiero cię zablokuje,ciesz się swoim chłopem i wykorzystuj kiedy tylko macie ochotę 🥰
    W sumie racja , chill najlepszy 🥰

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2023, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    W sumie racja , chill najlepszy 🥰
    Przy staraniach zdecydowanie bo jednak duży wpływ ma to na cały nasz cykl. My kobiety mamy przekichane bo jednak facet mimo stresu to się tak łatwo nie rozreguluje a my wystarczy że więcej nerwów i już okres potrafi się przesunąć albo w ogóle zaniknąć

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2023, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Przy staraniach zdecydowanie bo jednak duży wpływ ma to na cały nasz cykl. My kobiety mamy przekichane bo jednak facet mimo stresu to się tak łatwo nie rozreguluje a my wystarczy że więcej nerwów i już okres potrafi się przesunąć albo w ogóle zaniknąć
    Nooo dokładnie , tylko ze ja jestem z osób które nie potrafią wyluzować chyba 🤪

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 6 maja 2023, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny, ale zgłupiałam teraz 🤣nie mam testu ciazowego więc zrobiłam sobie owulacyjny, ot tak z czapki. Kreska wyszła mi w 5 sekund bordowa! Jeszcze nawet kontrolnej nie było 😆 naczytalam się,że owulacyjne czasami szybciej pokazują ciaze.
    https://zapodaj.net/cd90c5cab5b9c.jpg.html

A co jest też ciekawe, wczoraj albo przedwczoraj też robiłam owulacyjny wieczorem i kreska była minimalnie widoczna, bardzo blada.

Jutro pedze do apteki po testy 😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2023, 23:12

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2023, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.f wrote:
    Kurde dziewczyny, ale zgłupiałam teraz 🤣nie mam testu ciazowego więc zrobiłam sobie owulacyjny, ot tak z czapki. Kreska wyszła mi w 5 sekund bordowa! Jeszcze nawet kontrolnej nie było 😆 naczytalam się,że owulacyjne czasami szybciej pokazują ciaze.

A co jest też ciekawe, wczoraj albo przedwczoraj też robiłam owulacyjny wieczorem i kreska była minimalnie widoczna, bardzo blada.

Czekamy na dobre wieści w poniedziałek ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2023, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga trzymam kciuki żeby to było to ale jak dobrze pamiętam parę miesięcy temu miałaś identyczną sytuację i wyszło że dopiero miałaś owulację. Dlatego w Twoim przypadku najlepiej zrobić betę moim zdaniem kochana ☺️

• Virgo Przyjaciółka

Wysłany: 7 maja 2023, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.f wrote:

O matko, mam nadzieję, że to 🍀❤️ 3mam kciuki!

♂️35
    potwierdzona azoospermia

♀️37
    09.01.2023 wyciągnięcie spirali Mirena
    03.2023 cb
    03.04.2023 anemia mikrocytarna, pęknięcie cysty na lewym jajniku, treść cysty rozlała się na jelito powodując stan zapalny jelita.
    13.04.2023 jajnik wygojony, została tylko blizna
    08.2023 kolejna cb
  • Aga.f Autorytet

Wysłany: 7 maja 2023, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Aga trzymam kciuki żeby to było to ale jak dobrze pamiętam parę miesięcy temu miałaś identyczną sytuację i wyszło że dopiero miałaś owulację. Dlatego w Twoim przypadku najlepiej zrobić betę moim zdaniem kochana ☺️
    Nigdy tak pono owulacji nie miałam. Najpóźniej była 24dnia cyklu. Ale nie 33 😆 dzisiaj powtórzyłam test ale o czułości 25 i biało. Wczoraj robilam o czułości 10 i był ledwo co bladzioch jakiś. Owulacyjne wychodzą cały czas tak samo, w 5 sekund bordowa kreska. Jutro rano jeszcze powtórzę, ale mam ten sam co dzisiaj.
    Dodatkowo bardzo boli mnie lewa piers, że nawet dotknąć nie mogę. Nigdy tak nie mialam 😳

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2023, 17:40

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2023, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mega bolesna owulka ! Niby test nic nie pokazał ale mogłam przegapić

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2023, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Dziewczyny, mega bolesna owulka ! Niby test nic nie pokazał ale mogłam przegapić
    Dlatego mówiłam nie stresuj się bo łatwo na teście przegapić a czasem testy nie wychodzą. Ja po monitoringu i ginekolog powiedział że max 3 dni i owulacja będzie gdzie niby według ovufriend mam 14 maja także trzeba obserwować organizm bo on wie lepiej kiedy jest gotowy 😁

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Jagaja Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2023, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem testy nie wychodzą.... chciałabym w to wierzyć :) Ja robiłam już cztery testy, niby coś bladego, niby nic, zależy pod jakim kątem spojrzeć i jakie światło pada. Jestem już dwa dni po planowanym okresie, a zawsze mam co do dnia... boli mnie trochę lewy jajnik, czasem zakuje brzuch, bolą piersi, a na okres nigdy nic nie odczuwam. Nie wiem co myśleć... Boję się, że to jakaś pozamaciczna czy coś. Rano zrobiłam betę, także ciakwa jestem co to będzie...

28.10.2022 pierwsze II
    3.11 💔
    18.01.2023 ponownie II
    22.01 💔
    kwiecień/maj/czerwiec kolejne starania
    27.06.2023 kolejne II
    28.06 beta 24
    30.06. beta 66
    06.07 beta 1018

Acard+duphaston
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2023, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagaja wrote:
    Czasem testy nie wychodzą.... chciałabym w to wierzyć :) Ja robiłam już cztery testy, niby coś bladego, niby nic, zależy pod jakim kątem spojrzeć i jakie światło pada. Jestem już dwa dni po planowanym okresie, a zawsze mam co do dnia... boli mnie trochę lewy jajnik, czasem zakuje brzuch, bolą piersi, a na okres nigdy nic nie odczuwam. Nie wiem co myśleć... Boję się, że to jakaś pozamaciczna czy coś. Rano zrobiłam betę, także ciakwa jestem co to będzie...
    Trzymam mocno kciuki 🥹

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2023, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś mega mocna krecha z testu owu, grubsza niż druga , nie wiem co jest ale strasznie cierpię , bolą mnie krzyże tak ze chodzić nie mogę 🙁😔

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 9 maja 2023, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Dziś mega mocna krecha z testu owu, grubsza niż druga , nie wiem co jest ale strasznie cierpię , bolą mnie krzyże tak ze chodzić nie mogę 🙁😔
    Moja owulacja tak wyglądała właśnie meeega bolesna aż mnie zginało wpół i się okazało że to szczęśliwy cykl 😉

Evvee27 lubi tę wiadomość

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2023, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Weź sobie nospe żeby ci ulżyło kochana ❤️ i mam nadzieję że mimo bólu wykorzystujesz chłopa a niedługo ujrzysz ⏸️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2023, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Moja owulacja tak wyglądała właśnie meeega bolesna aż mnie zginało wpół i się okazało że to szczęśliwy cykl 😉
    Modlę się 😇

• Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2023, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) dzisiaj testowałam po południu. Pierwszy test to facelle strumieniowy a dolny to paskowy zrobiony przed chwilą. Oczywiście jak to strumieniowy mnie oszukał:) cień wyszedł praktycznie odrazu. Sama nie wiem na co liczyłam ale pierwszy raz wyszedł mi taki "mocny " cień
    https://zapodaj.net/ee68343c92195.jpg.html

‹‹ 105 106 107 108 109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ