Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Anekk wrote:Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa proszę powiedzcie czy coś się ty dzieje czy mam urojenia 🙈
Na teście innej firmy tez bladzioch
https://zapodaj.net/plik-CZOxwjWLR5 -
Agata98 wrote:Hej dziewczyny ❤️ jak tam wasz weekend mija? Pogoda dopisuje?🌞 U mnie słonecznie i praży jak nie wiem. Wczoraj się nawet opaliłam przed zdjęciami 😂 wczoraj jak mój chłop jeszcze spał to poszłam do fryzjera i obcięłam włosy 😂 wróciłam do domu to mnie nie poznał. Normalnie w szoku był. Nie dość że ścięłam to od razu wymodelowałam, byłam pomalowana i od razu zaczął pytać co knuje. Powiedziałam tylko,że ma się ubierać i jedziemy na plażę i żeby od razu wizal ubrania na przebranie. Dopiero na miejscu mu powiedziałam,że mamy sejse przy zachodzie słońca a później idziemy do restauracji, którą już od dawna chciał odwiedzić. Cieszył się jak dziecko a ja razem z nim ❤️🥺
A od naszej pani fotograf (moja przyjaciółka) dostaliśmy przedsmak w postaci zdjęcia i już wiemy że warto czekać aż dostaniemy wszystkie ❤️
https://zapodaj.net/plik-HuLkwzMK52
Ja odliczam dni do przyjazdu męża , i do testowania Haha
Nadal nie mam praktycznie objawow prócz takich ciezkich piersi i gazów 😂 tempka się utrzymuje 36,8 wiec przypuszczam ze moje ciało robi mi emocjonalny rollercoaster 🥳
Prócz tego to w moim życiu chyba nic ciekawego się nie dzieje jak jestem tutaj sama 🥹
Za dwa tyg odbieramy drugiego psiaka wiec cała nasz trójka jest podekscytowana 🤪 -
Evvee27 wrote:Ale cudowne zdjęcie ! Widać dużo miłości 🥰🥰🥰
Ja odliczam dni do przyjazdu męża , i do testowania Haha
Nadal nie mam praktycznie objawow prócz takich ciezkich piersi i gazów 😂 tempka się utrzymuje 36,8 wiec przypuszczam ze moje ciało robi mi emocjonalny rollercoaster 🥳
Prócz tego to w moim życiu chyba nic ciekawego się nie dzieje jak jestem tutaj sama 🥹
Za dwa tyg odbieramy drugiego psiaka wiec cała nasz trójka jest podekscytowana 🤪
A co do zdjęcia to stary powiedział że za rok będziemy mieli identyczne ale już w trójkę❤️👶 chciałabym żeby się to spełniłoOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:No kurcze będzie nowy członek rodziny ❤️ sama bym była wtedy podekscytowana 😂
A co do zdjęcia to stary powiedział że za rok będziemy mieli identyczne ale już w trójkę❤️👶 chciałabym żeby się to spełniłoAgata98 lubi tę wiadomość
-
Agata98 wrote:No kurcze będzie nowy członek rodziny ❤️ sama bym była wtedy podekscytowana 😂
A co do zdjęcia to stary powiedział że za rok będziemy mieli identyczne ale już w trójkę❤️👶 chciałabym żeby się to spełniło
A stary mówi ze jeszcze dojdzie dwójka dzieci to się zajadę 🤣Agata98 lubi tę wiadomość
-
Hipopotam123 wrote:Dziewczyny, czy ten test ciążowy jest według Was pozytywny?
Kreska pojawiła się po minucie.
https://zapodaj.net/plik-rd89zK2WCl
Idź jutro zrobić badanie z krwi czekam na informacje -
Anekk wrote:Moja druga kreska pare postow wyżej chyba jeszcze jasniejsza a dzis beta 27
Idź jutro zrobić badanie z krwi czekam na informacje
Zrobiłam drugi! Tez jest kreska 😱
https://zapodaj.net/plik-HhKUwX4MFQ
Oczywiście oba testy innych firm, więc chyba oba nie mogą być ferelne -
Hipopotam123 wrote:Zrobiłam drugi! Tez jest kreska 😱
Oczywiście oba testy innych firm, więc chyba oba nie mogą być ferelne
Nie żebym była jakaś chamska niemiła czy coś ale dodawanie zdjęć testów na których ewidentnie jest kreska jak byk , na forum gdzie kobiety starają się po kilka lat widza cień cienia cieni i łudzą się nadzieja ze ten cykl jest szczęśliwym . Wg mnie jest mocno nie na miejscu .. oczywiście gratulacje i dużo zdrówka ale No trZeba się zastanowić czasemJoan31, MalaMiMi lubią tę wiadomość
-
Hipopotam123 wrote:Zrobiłam drugi! Tez jest kreska 😱
Oczywiście oba testy innych firm, więc chyba oba nie mogą być ferelneOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:Nie żebym była jakaś chamska niemiła czy coś ale dodawanie zdjęć testów na których ewidentnie jest kreska jak byk , na forum gdzie kobiety starają się po kilka lat widza cień cienia cieni i łudzą się nadzieja ze ten cykl jest szczęśliwym . Wg mnie jest mocno nie na miejscu .. oczywiście gratulacje i dużo zdrówka ale No trZeba się zastanowić czasem
Muszę zgodzodzic się z powyższym.
Co ma na celu założenie konta tylko po to żeby wrzucić posta że zdjęciem pozytywnego testu na którym ewidentnie są 2 kreski ?
Joan31, 94Magda lubią tę wiadomość
-
MalaMiMi wrote:Muszę zgodzodzic się z powyższym.
Co ma na celu założenie konta tylko po to żeby wrzucić posta że zdjęciem pozytywnego testu na którym ewidentnie są 2 kreski ?
Pamiętam jak weszłam na ten wątek w kwietniu i z niektórymi dziewczynami jesteśmy tu stale w kontakcie,każda się wspiera dobrym słowem ale i otrzeźwia ❤️ wątek na początku miał może z kilka stron a teraz widać ile tu naprodukowałyśmy 😂Joan31, 94Magda lubią tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Właśnie dlatego na wątkach comiesięcznych testowań jest informacja o tym żeby nie liczyć na wielką radość ze strony forumowiczek jeśli ktoś wejdzie tam tylko po to by się pochwalić testem a później zero odzewu.
Pamiętam jak weszłam na ten wątek w kwietniu i z niektórymi dziewczynami jesteśmy tu stale w kontakcie,każda się wspiera dobrym słowem ale i otrzeźwia ❤️ wątek na początku miał może z kilka stron a teraz widać ile tu naprodukowałyśmy 😂
No dla mnie to bardzo chamskie pisząc „czy ktoś coś tu widzi” gdzie są kreski takie ze z polski w Ameryce je widać ..
słowem bym się nie odezwała jeśli to byłaby faktycznie bardzo cieniutka kresunia gdzie ledwo ja widać i dziewczyna potrzebuje by ktoś trzeźwym okiem spojrzałJoan31, Agata98, MalaMiMi lubią tę wiadomość
-
Evvee27 wrote:No dla mnie to bardzo chamskie pisząc „czy ktoś coś tu widzi” gdzie są kreski takie ze z polski w Ameryce je widać ..
słowem bym się nie odezwała jeśli to byłaby faktycznie bardzo cieniutka kresunia gdzie ledwo ja widać i dziewczyna potrzebuje by ktoś trzeźwym okiem spojrzał
Liczę na to że kolejne dziewczyny które będą chciały tylko się pochwalić przeczytają te wypowiedzi i zastanowią się dwa razy czy na pewno chcą tutaj to wrzucać.
Pomimo wszystko bardzo gratuluję i życzę bezproblemowej ciąży i zdrowego dzidziusia😉🥰
-
Joan31 wrote:Niewłaściwe miejsce na taki wpis. Ale mam nadzieję że nie wynikało to ze złych intencji tylko z ekscytacji testem i chęci pochwalenia sie bez większych refleksji że są tutaj dziewczyny bardzo sfrustrowane staraniami i niemogące patrzeć na te cholerne białe testy.
Liczę na to że kolejne dziewczyny które będą chciały tylko się pochwalić przeczytają te wypowiedzi i zastanowią się dwa razy czy na pewno chcą tutaj to wrzucać.
Pomimo wszystko bardzo gratuluję i życzę bezproblemowej ciąży i zdrowego dzidziusia😉🥰 -
Hej dziewczyny. Ja zdjęć nie będę wrzucać 🤣 ale mam inne pytanie.. a raczej prośbę o analizę tego co się dzieje. 28.06 rano ovirtrelle, 30.06 inseminacja.
Nie wytrzymałam, w piątek 7 lipca zrobiłam test. Cień cienia, ale widoczny. Wieczorem drugi. Nieco ciemniejsza krecha wiec pomyślałam że coś tam się dobrego może dziac. Ale cóż. W sobotę beta <2.4. Więc już pogodziłam się że to były pozostałości zastrzyku.
Ok. W niedzielę zrobiłam znów test (ciągle testy tej samej firmy) - znow jasna kreska.
Wczoraj kupiłam inne testy, dziś znów cień cienia widać...
I nie wiem. Czy to nadal może być to ovitrelle? I czemu coś się pokazuje na testach jeśli z krwi wyszło <2.4? czy może to świadczyć o jakimś schorzeniu? Nie wiem co myśleć. -
JessicaAngela wrote:Hej dziewczyny. Ja zdjęć nie będę wrzucać 🤣 ale mam inne pytanie.. a raczej prośbę o analizę tego co się dzieje. 28.06 rano ovirtrelle, 30.06 inseminacja.
Nie wytrzymałam, w piątek 7 lipca zrobiłam test. Cień cienia, ale widoczny. Wieczorem drugi. Nieco ciemniejsza krecha wiec pomyślałam że coś tam się dobrego może dziac. Ale cóż. W sobotę beta <2.4. Więc już pogodziłam się że to były pozostałości zastrzyku.
Ok. W niedzielę zrobiłam znów test (ciągle testy tej samej firmy) - znow jasna kreska.
Wczoraj kupiłam inne testy, dziś znów cień cienia widać...
I nie wiem. Czy to nadal może być to ovitrelle? I czemu coś się pokazuje na testach jeśli z krwi wyszło <2.4? czy może to świadczyć o jakimś schorzeniu? Nie wiem co myśleć. -
Myślałam żeby dziś pójść ale koniec końców zrezygnowałam, bo dla mnie przeżywanie wyników bety jest dużo mocniejsze niz tych zwyklych testów.. może dlatego że jak widzę jasne krechy jak teraz to jeszcze mam nadzieję, a jak wynik czarno na białym <2.4 to już wiem że kolejny miesiąc mamy w plecy...
Inseminacja 30 czerwca, także dziś 11 dzien po. No i nie wiem co myśleć. Czemu te krechy jakieś się pokazują delikatnie a wynik <2.4 miała któraś z Was coś takiego? Zmieniłam firmę testów bo juz myślałam że cos z nimi nie tak