X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2023, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co miesiąc to inne objawy dlatego nie zwrac uwagi i podejrzewam że jak zajde w ciążę to dowiem się też o tym dopiero po zrobieniu testu czy bety 😁 ale mówię nie ma co się nakręcać bo później boli a niestety jak widać starania mogą być długie więc można się zajechać psychicznie

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Paula9119 Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2023, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyn,
    Czy widzicie tu cień cienia?
    https://zapodaj.net/plik-rg6MqD2UmD

Po dwóch latach starań pierwszy raz test coś pokazał. Robiłam też dwa innej firmy i też leciutka kreseczka ledwo widoczna. Nie wiem czy się cieszyć czy nie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2023, 21:30

Lani, Agata98 lubią tę wiadomość

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2023, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula9119 wrote:
    Cześć dziewczyn,

Po dwóch latach starań pierwszy raz test coś pokazał. Robiłam też dwa innej firmy i też leciutka kreseczka ledwo widoczna. Nie wiem czy się cieszyć czy nie
    Ile dpo jesteś ?
    Widać krechę :)

• Paula9119 Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2023, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    30 dzień cyklu. Owulacje nie wiem kiedy miałam. Odpuściłam testowanie bo czekałam na zabieg laparoskopi zwiadowczej. Jutro idę na betę. Mam nadzieję że się udalo :) i zabieg nie będzie potrzebny :)

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2023, 04:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula9119 wrote:
    Cześć dziewczyn,

To nie jest cień cienia 🙈 to jest ładna kreseczka ❤️ gratulacje 😍

Paula9119 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2023, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle nie wiem co jest ze mną nie tak ale dzisiaj od 3:30 już nie śpię 🙈 niby zmęczona jestem bo w pracy robię średnio po 11-12 kilometrów dziennie plus jakaś aktywność po pracy. Ale dzisiaj przeszłam samą siebie. Środek nocy a ja wstałam i już nie zasnęłam. Nie wiem co ze mną 😂 czy przeżywam tak nową pracę i jeszcze to że jutro mam rocznicę z partnerem ❤️ sesja zdjęciowa na którą go zabieram jest dla niego niespodzianką. Nic o niej nie wie. Po sesji dostaniemy fotoksiążkę z już obrobionymi zdjęciami. No i jeszcze też nie wie że zarezerwowałam miejsce w restauracji do której zawsze chciał pójść. Może się tylko jutro domyślić że coś się szykuje bo będę kazała się ładnie ubrać plus ja będę odstawiona bo nawet idę do fryzjera ściąć trochę włosy i wymodelować i pierwszy raz od roku planuje się pomalować 😂

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2023, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    W ogóle nie wiem co jest ze mną nie tak ale dzisiaj od 3:30 już nie śpię 🙈 niby zmęczona jestem bo w pracy robię średnio po 11-12 kilometrów dziennie plus jakaś aktywność po pracy. Ale dzisiaj przeszłam samą siebie. Środek nocy a ja wstałam i już nie zasnęłam. Nie wiem co ze mną 😂 czy przeżywam tak nową pracę i jeszcze to że jutro mam rocznicę z partnerem ❤️ sesja zdjęciowa na którą go zabieram jest dla niego niespodzianką. Nic o niej nie wie. Po sesji dostaniemy fotoksiążkę z już obrobionymi zdjęciami. No i jeszcze też nie wie że zarezerwowałam miejsce w restauracji do której zawsze chciał pójść. Może się tylko jutro domyślić że coś się szykuje bo będę kazała się ładnie ubrać plus ja będę odstawiona bo nawet idę do fryzjera ściąć trochę włosy i wymodelować i pierwszy raz od roku planuje się pomalować 😂
    Może z przemęczenia nie możesz spać 😍
    Jeju jak będziesz miała zdjęcia to koniecznie się pochwal!

Mnie od wczoraj coś tak boli w pachwinie ze aż momentami mam trudności w chodzeniu .. mam nadzieje ze to nie od kręgosłupa 😩

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2023, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula9119 wrote:
    Cześć dziewczyn,

Piękna kreska 😊 Dawaj znać jak beta 😀

preg.png
    age.png
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2023, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ja miałam wczoraj rocznicę 😊😊 Może za dużo wrażeń i planów i dlatego nie możesz spać 😊

preg.png
    age.png
  • Paula9119 Znajoma

Wysłany: 7 lipca 2023, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Pewnie się nie możesz doczekać sesji i rocznicy :)

Putka2022 lubi tę wiadomość

• Paula9119 Znajoma

Wysłany: 7 lipca 2023, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Piękna kreska 😊 Dawaj znać jak beta 😀
    Czekam na wynik z niecierpliwością :)

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2023, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula9119 wrote:
    Czekam na wynik z niecierpliwością :)
    Cudnie by było 🥰

• Paula9119 Znajoma

Wysłany: 7 lipca 2023, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 117.4 😍

Agata98, Joan31 lubią tę wiadomość

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2023, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula9119 wrote:
    Beta 117.4 😍
    Oooooo 🥹 miałaś jakieś objawy ? 😃

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2023, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula9119 wrote:
    Pewnie się nie możesz doczekać sesji i rocznicy :)
    Ja ostatnio w ogóle mało śpię. Max 5 godzin ale dzisiaj to już przebiłam wszystko i tylko 3 godzinki 😁 a to że mam dużo ma głowie to tylko taki dodatek do tego wszystkiego

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Paula9119 Znajoma

Wysłany: 7 lipca 2023, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Oooooo 🥹 miałaś jakieś objawy ? 😃
    Nie, tylko brak miesiączki i ból piersi ale to zawsze przed okresem więc się nie spodziewałam

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2023, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula9119 wrote:
    Beta 117.4 😍
    Gratuluje!♥️ Dawaj znać oczywiście jak rozwój sytuacji 😊

preg.png
    age.png
  • Paula9119 Znajoma

Wysłany: 7 lipca 2023, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Gratuluje!♥️ Dawaj znać oczywiście jak rozwój sytuacji 😊
    Dziękuję :)

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2023, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula9119 wrote:
    Nie, tylko brak miesiączki i ból piersi ale to zawsze przed okresem więc się nie spodziewałam
    O kurczą Haha potrafi zaskoczyć !

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2023, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ❤️ jak tam wasz weekend mija? Pogoda dopisuje?🌞 U mnie słonecznie i praży jak nie wiem. Wczoraj się nawet opaliłam przed zdjęciami 😂 wczoraj jak mój chłop jeszcze spał to poszłam do fryzjera i obcięłam włosy 😂 wróciłam do domu to mnie nie poznał. Normalnie w szoku był. Nie dość że ścięłam to od razu wymodelowałam, byłam pomalowana i od razu zaczął pytać co knuje. Powiedziałam tylko,że ma się ubierać i jedziemy na plażę i żeby od razu wizal ubrania na przebranie. Dopiero na miejscu mu powiedziałam,że mamy sejse przy zachodzie słońca a później idziemy do restauracji, którą już od dawna chciał odwiedzić. Cieszył się jak dziecko a ja razem z nim ❤️🥺
    A od naszej pani fotograf (moja przyjaciółka) dostaliśmy przedsmak w postaci zdjęcia i już wiemy że warto czekać aż dostaniemy wszystkie ❤️
    https://zapodaj.net/plik-HuLkwzMK52

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ