Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja co miesiąc to inne objawy dlatego nie zwrac uwagi i podejrzewam że jak zajde w ciążę to dowiem się też o tym dopiero po zrobieniu testu czy bety 😁 ale mówię nie ma co się nakręcać bo później boli a niestety jak widać starania mogą być długie więc można się zajechać psychicznieOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Cześć dziewczyn,
Czy widzicie tu cień cienia?
https://zapodaj.net/plik-rg6MqD2UmD
Po dwóch latach starań pierwszy raz test coś pokazał. Robiłam też dwa innej firmy i też leciutka kreseczka ledwo widoczna. Nie wiem czy się cieszyć czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2023, 21:30
Lani, Agata98 lubią tę wiadomość
-
Paula9119 wrote:Cześć dziewczyn,
Po dwóch latach starań pierwszy raz test coś pokazał. Robiłam też dwa innej firmy i też leciutka kreseczka ledwo widoczna. Nie wiem czy się cieszyć czy nie
Widać krechę -
Po dwóch latach starań pierwszy raz test coś pokazał. Robiłam też dwa innej firmy i też leciutka kreseczka ledwo widoczna. Nie wiem czy się cieszyć czy niePaula9119 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
W ogóle nie wiem co jest ze mną nie tak ale dzisiaj od 3:30 już nie śpię 🙈 niby zmęczona jestem bo w pracy robię średnio po 11-12 kilometrów dziennie plus jakaś aktywność po pracy. Ale dzisiaj przeszłam samą siebie. Środek nocy a ja wstałam i już nie zasnęłam. Nie wiem co ze mną 😂 czy przeżywam tak nową pracę i jeszcze to że jutro mam rocznicę z partnerem ❤️ sesja zdjęciowa na którą go zabieram jest dla niego niespodzianką. Nic o niej nie wie. Po sesji dostaniemy fotoksiążkę z już obrobionymi zdjęciami. No i jeszcze też nie wie że zarezerwowałam miejsce w restauracji do której zawsze chciał pójść. Może się tylko jutro domyślić że coś się szykuje bo będę kazała się ładnie ubrać plus ja będę odstawiona bo nawet idę do fryzjera ściąć trochę włosy i wymodelować i pierwszy raz od roku planuje się pomalować 😂
Paula9119 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:W ogóle nie wiem co jest ze mną nie tak ale dzisiaj od 3:30 już nie śpię 🙈 niby zmęczona jestem bo w pracy robię średnio po 11-12 kilometrów dziennie plus jakaś aktywność po pracy. Ale dzisiaj przeszłam samą siebie. Środek nocy a ja wstałam i już nie zasnęłam. Nie wiem co ze mną 😂 czy przeżywam tak nową pracę i jeszcze to że jutro mam rocznicę z partnerem ❤️ sesja zdjęciowa na którą go zabieram jest dla niego niespodzianką. Nic o niej nie wie. Po sesji dostaniemy fotoksiążkę z już obrobionymi zdjęciami. No i jeszcze też nie wie że zarezerwowałam miejsce w restauracji do której zawsze chciał pójść. Może się tylko jutro domyślić że coś się szykuje bo będę kazała się ładnie ubrać plus ja będę odstawiona bo nawet idę do fryzjera ściąć trochę włosy i wymodelować i pierwszy raz od roku planuje się pomalować 😂
Jeju jak będziesz miała zdjęcia to koniecznie się pochwal!
Mnie od wczoraj coś tak boli w pachwinie ze aż momentami mam trudności w chodzeniu .. mam nadzieje ze to nie od kręgosłupa 😩
-
Po dwóch latach starań pierwszy raz test coś pokazał. Robiłam też dwa innej firmy i też leciutka kreseczka ledwo widoczna. Nie wiem czy się cieszyć czy niePaula9119 lubi tę wiadomość
-
Agata98 wrote:W ogóle nie wiem co jest ze mną nie tak ale dzisiaj od 3:30 już nie śpię 🙈 niby zmęczona jestem bo w pracy robię średnio po 11-12 kilometrów dziennie plus jakaś aktywność po pracy. Ale dzisiaj przeszłam samą siebie. Środek nocy a ja wstałam i już nie zasnęłam. Nie wiem co ze mną 😂 czy przeżywam tak nową pracę i jeszcze to że jutro mam rocznicę z partnerem ❤️ sesja zdjęciowa na którą go zabieram jest dla niego niespodzianką. Nic o niej nie wie. Po sesji dostaniemy fotoksiążkę z już obrobionymi zdjęciami. No i jeszcze też nie wie że zarezerwowałam miejsce w restauracji do której zawsze chciał pójść. Może się tylko jutro domyślić że coś się szykuje bo będę kazała się ładnie ubrać plus ja będę odstawiona bo nawet idę do fryzjera ściąć trochę włosy i wymodelować i pierwszy raz od roku planuje się pomalować 😂
-
Putka2022 lubi tę wiadomość
-
Paula9119 wrote:Pewnie się nie możesz doczekać sesji i rocznicy
Paula9119 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Hej dziewczyny ❤️ jak tam wasz weekend mija? Pogoda dopisuje?🌞 U mnie słonecznie i praży jak nie wiem. Wczoraj się nawet opaliłam przed zdjęciami 😂 wczoraj jak mój chłop jeszcze spał to poszłam do fryzjera i obcięłam włosy 😂 wróciłam do domu to mnie nie poznał. Normalnie w szoku był. Nie dość że ścięłam to od razu wymodelowałam, byłam pomalowana i od razu zaczął pytać co knuje. Powiedziałam tylko,że ma się ubierać i jedziemy na plażę i żeby od razu wizal ubrania na przebranie. Dopiero na miejscu mu powiedziałam,że mamy sejse przy zachodzie słońca a później idziemy do restauracji, którą już od dawna chciał odwiedzić. Cieszył się jak dziecko a ja razem z nim ❤️🥺
A od naszej pani fotograf (moja przyjaciółka) dostaliśmy przedsmak w postaci zdjęcia i już wiemy że warto czekać aż dostaniemy wszystkie ❤️
https://zapodaj.net/plik-HuLkwzMK52Paula9119 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️