Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Evvee27 wrote:Ta głowa jest najgorsza , starasz się nie myśleć a ona i tak płata figle 😩
Ja się stresuje czy będę mieć owu w tym Miesiącu i nie mogę przestać myśleć o tym 😂 -
Joan31 wrote:Mi już zaczął prawy jajnik wariować bo boli mnie jak na owulację a mam dzisiaj pierwszy dzień cyklu więc już pewne ze z owulacja będą cyrki 😏
Joan31 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Może i będą cyrki ale może właśnie zakończy się szczęśliwie. Nie jedna już tutaj pisała o przebojach z cyklem a później były zaskoczone jak na teście zobaczyły ⏸️ i tak będę trzymać kciuki ❤️
Agata98 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny jak sądzicie, na tescie Vitam odrazu cień kreseczki na pinku strumieniowym nic
https://zapodaj.net/plik-jMr03reWN7
https://zapodaj.net/plik-ZonUfL8wVD
Jestem 6 dni po, więc mega wcześnie, coś się zaczyna, czy pink jest bardziej wiarygodn? Chyba wieczorem jeszcze nasiusiam ponownie. -
Angelika_1984 wrote:Cześć dziewczyny jak sądzicie, na tescie Vitam odrazu cień kreseczki na pinku strumieniowym nic
https://zapodaj.net/plik-jMr03reWN7
https://zapodaj.net/plik-ZonUfL8wVD
Jestem 6 dni po, więc mega wcześnie, coś się zaczyna, czy pink jest bardziej wiarygodn? Chyba wieczorem jeszcze nasiusiam ponownie. -
Joan31 wrote:Testy powinno się robić z porannego moczu. Myślę że jeszcze powinnaś poczekać kilka dni z testem a jeśli nie możesz wytrzymać to idź na betę 😊
-
Cześć dziewczynki ! Ja dziś owulka prawdopodobnie bo pik był 😁 mąż pojechał ale podzialane było wczoraj i dziś wiec nadzieja 🥳
Pierwszy rax chyba podczas przytulania nie myślałam o ciąży tylko o tym jak było miło, aż normalnie tak fajnie jak już dawno nie było !
A wy jak się czujecie staraczki? 🥰
Angelika_1984 lubi tę wiadomość
-
Evvee27 wrote:Cześć dziewczynki ! Ja dziś owulka prawdopodobnie bo pik był 😁 mąż pojechał ale podzialane było wczoraj i dziś wiec nadzieja 🥳
Pierwszy rax chyba podczas przytulania nie myślałam o ciąży tylko o tym jak było miło, aż normalnie tak fajnie jak już dawno nie było !
A wy jak się czujecie staraczki? 🥰 -
Angelika_1984 wrote:I o to właśnie chodzi o ten fun w czasie sexu, mnie najbardziej frustruje, że po piku, testy lh wychodzą jeszcze przez 3 dni i np 100% pewna nie jestem czy aby na pewno juz po ovu i wtedy taki sex 4 dni po kolei jest stresujący bardziej niż przyjemny, z racji , że należy żeby był, a niekoniecznie chce się dzien po dniu. Co innego gdy miałam 20+ wtedy mogłam kilka razy dziennie.
Dlatego ja robię np do piku testy i wtedy wiem ze te 24-36h dojdzie do owu i później nie robię więcej 😁 ale dziś boli mnie tak jajnik ze ledwo się ruszam
Jezu tez tak miałam ze kiedyś ro na okrągło a teraz .. masakra hahah starość 😁
Pozostaje czekać do 17 lipca 🥹Angelika_1984 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem po pierwszym dniu w nowej pracy i powiem wam że niby było wdrożenie ale jestem bardzo zmęczona był harmider duży jednak nie zniechęciło mnie to pacjenci widzę że są nerwowi nie dziwię się poniekąd tak w końcu przychodzą tam z nie najlepszą diagnozą więc zależy im na czasie jednak myślę że będzie dobrze 😉Co do starań to póki co ja o tym kompletnie nie myślę jestem właśnie skupiona na nowej pracy, nowe mieszkanie ciągle zajmuje mi coś głowę także nie myślę o tym że się staram gdzieś to mam z tyłu głowy. Co ma być to będzie żyję teraz tym że za niecały miesiąc mam wizytę u endokrynologa trzy dni później u ginekologa swojego także myślę że mam tyle na głowie że o staraniach nie mam nawet czasu myśleć😁 jedyne co mogę powiedzieć jeszcze po dzisiejszym dniu że strasznie łeb mnie dzisiaj boli nawet leki mi nie pomagają brałam już po prostu cztery tabletki nic mi nie pomogły. Mam nadzieję że przeżyje do końca dnia bez kolejnej dawki przeciwbólowych ale może być ciężko bo w końcu jest dopiero 17:00 do końca dnia jeszcze trochę zostało a ja ledwo siedzęOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Ja jestem po pierwszym dniu w nowej pracy i powiem wam że niby było wdrożenie ale jestem bardzo zmęczona był harmider duży jednak nie zniechęciło mnie to pacjenci widzę że są nerwowi nie dziwię się poniekąd tak w końcu przychodzą tam z nie najlepszą diagnozą więc zależy im na czasie jednak myślę że będzie dobrze 😉Co do starań to póki co ja o tym kompletnie nie myślę jestem właśnie skupiona na nowej pracy, nowe mieszkanie ciągle zajmuje mi coś głowę także nie myślę o tym że się staram gdzieś to mam z tyłu głowy. Co ma być to będzie żyję teraz tym że za niecały miesiąc mam wizytę u endokrynologa trzy dni później u ginekologa swojego także myślę że mam tyle na głowie że o staraniach nie mam nawet czasu myśleć😁 jedyne co mogę powiedzieć jeszcze po dzisiejszym dniu że strasznie łeb mnie dzisiaj boli nawet leki mi nie pomagają brałam już po prostu cztery tabletki nic mi nie pomogły. Mam nadzieję że przeżyje do końca dnia bez kolejnej dawki przeciwbólowych ale może być ciężko bo w końcu jest dopiero 17:00 do końca dnia jeszcze trochę zostało a ja ledwo siedzę
Ja dziś niby miałam więcej luzu ale kurczę od rana pranie robiłam i nogi mi do d wchodzą .. położyłam się na chwilkę i zaraz idę segregować śmieci 😂
Taka jestem dzis śpiąca ze masakra ! Koleżanka się śmiała ze w ciąży jestem a ja zaczęłam się śmiać ze coś szybko w tym miesiącu 😂 -
Evvee27 wrote:Bidulka 🙁 ale ja lubię takie męczące dni bo szybko lecą cykle hahah 😜
Ja dziś niby miałam więcej luzu ale kurczę od rana pranie robiłam i nogi mi do d wchodzą .. położyłam się na chwilkę i zaraz idę segregować śmieci 😂
Taka jestem dzis śpiąca ze masakra ! Koleżanka się śmiała ze w ciąży jestem a ja zaczęłam się śmiać ze coś szybko w tym miesiącu 😂
A szczerze mówiąc też ci powiem że odkąd nie myślę tak o staraniach to po pierwsze ten cykl leci mi szybciej to po pierwsze po drugie nie robię sobie zbędnych nadziei na to że będę miała te dwie kreski na teście ciążowym także po prostu wrzuciliśmy totalnie na luz i nie ukrywam że gdy zajdę w tą ciążę to teraz na dobrą sprawę będzie ona nam będzie dla mnie jaki dla mojego partnera zaskoczeniem ale oczywiście miłym zaskoczeniem i oczekiwanym jednak mówię mamy tutaj sporo do ogarnięcia jeśli chodzi o mieszkanie bo jednak był remont więc więc jest z tej pracy dużo druga sprawa to że właśnie ogarniam lekarzy także głowa jest ciągle czymś zajęta seks jest z przyjemności a nie tylko dlatego że aplikacja mi przypomina że mam dni płodne😂Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ja też lubię takie właśnie dni i w ogóle ale powiem ci że po prostu dzisiaj ten ból głowy najbardziej mnie chyba wykończył plus jeszcze dostałam jakiegoś uczulenia jestem cała wysypana łącznie z twarzą stopy no dosłownie cała nawet tam gdzie światło nie dociera😂 i teraz też się dodatkowo męczę jednak że jestem szczęśliwa dlatego że zmieniłam otoczenie wiem że tutaj będę miała lepiej dlatego że już też moje znajome kiedyś tutaj pracowały znam pielęgniarki z tego szpitala bo moja babcia się tam leczyła tak że wiem że trafiłam do dobrej pracy chociaż męczącej psychicznie ale jestem na to przygotowana jestem otwarta po prostu na nowe rzeczy mam dobre nastawienie po prostu dzisiaj mam słabszy dzień po prostu każdy może mieć gorszy dzień gorzej się czuć akurat mi dzisiaj taki dzień przypadł nie wiem dlaczego nie pamiętam kiedy mnie głowa bolała i nawet się do swojego chłopa śmiałam że no dzisiaj to nici z seksu bo naprawdę mnie boli głowa i nie nie kłamię jak niektóre dziewczyny to się zaczęliśmy z tego śmiać obróciliśmy sobie to w żart.
A szczerze mówiąc też ci powiem że odkąd nie myślę tak o staraniach to po pierwsze ten cykl leci mi szybciej to po pierwsze po drugie nie robię sobie zbędnych nadziei na to że będę miała te dwie kreski na teście ciążowym także po prostu wrzuciliśmy totalnie na luz i nie ukrywam że gdy zajdę w tą ciążę to teraz na dobrą sprawę będzie ona nam będzie dla mnie jaki dla mojego partnera zaskoczeniem ale oczywiście miłym zaskoczeniem i oczekiwanym jednak mówię mamy tutaj sporo do ogarnięcia jeśli chodzi o mieszkanie bo jednak był remont więc więc jest z tej pracy dużo druga sprawa to że właśnie ogarniam lekarzy także głowa jest ciągle czymś zajęta seks jest z przyjemności a nie tylko dlatego że aplikacja mi przypomina że mam dni płodne😂
Agata to masz naprawdę dużo zmian. Bardzo dobrze lubię mieć taką zajęta głowę pozytywnymi rzeczami😊 Jak już masz tyle zmian to w sumie dobry czas żeby jeszcze ktoś bardziej wam namieszał w życiu 👶
A z innej beczki Czy miewacie różne długości miesiączki ? Bo ja zawsze mam bite 7 dni a teraz miałam 4. I nie wiem czy mam się tym martwić ? Czy to jakieś zaburzenia hormonalne znowu ? czy to się wam zdarzało ? -
Joan31 wrote:Ja też jestem bardzo śpiąca dzisiaj zasypiałam na stojąco w markecie 😅 Chyba coś z pogodą jest nie tak.
Agata to masz naprawdę dużo zmian. Bardzo dobrze lubię mieć taką zajęta głowę pozytywnymi rzeczami😊 Jak już masz tyle zmian to w sumie dobry czas żeby jeszcze ktoś bardziej wam namieszał w życiu 👶
A z innej beczki Czy miewacie różne długości miesiączki ? Bo ja zawsze mam bite 7 dni a teraz miałam 4. I nie wiem czy mam się tym martwić ? Czy to jakieś zaburzenia hormonalne znowu ? czy to się wam zdarzało ?Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:U mnie od zawsze miesiączka trwa 3 Maks 4 dni także nigdy nie miałam dłuższego okresu ani krótszego zawsze mam standardowo jedyne co miałam to opóźnienia właśnie jeśli już przez co mi się wydłużał cykl zanim to wszystko mi lekarz unormował ale długość nigdy mi się nie zmieniała. I szczerze mówiąc współczuję każdej kobiecie która ma dłuższe właśnie krwawienia z tego względu że jest to męczarnia ale jeśli ci się skróciło i cię coś niepokoi bo nigdy wcześniej tak nie miałaś to zawsze możesz skonsultować z lekarzem przy najbliższej wizycie może wykona jakieś badania.
Chyba że z wiekiem mi się zmieniło na krótsze to byłby plus 😊 -
Agata98 wrote:Ja też lubię takie właśnie dni i w ogóle ale powiem ci że po prostu dzisiaj ten ból głowy najbardziej mnie chyba wykończył plus jeszcze dostałam jakiegoś uczulenia jestem cała wysypana łącznie z twarzą stopy no dosłownie cała nawet tam gdzie światło nie dociera😂 i teraz też się dodatkowo męczę jednak że jestem szczęśliwa dlatego że zmieniłam otoczenie wiem że tutaj będę miała lepiej dlatego że już też moje znajome kiedyś tutaj pracowały znam pielęgniarki z tego szpitala bo moja babcia się tam leczyła tak że wiem że trafiłam do dobrej pracy chociaż męczącej psychicznie ale jestem na to przygotowana jestem otwarta po prostu na nowe rzeczy mam dobre nastawienie po prostu dzisiaj mam słabszy dzień po prostu każdy może mieć gorszy dzień gorzej się czuć akurat mi dzisiaj taki dzień przypadł nie wiem dlaczego nie pamiętam kiedy mnie głowa bolała i nawet się do swojego chłopa śmiałam że no dzisiaj to nici z seksu bo naprawdę mnie boli głowa i nie nie kłamię jak niektóre dziewczyny to się zaczęliśmy z tego śmiać obróciliśmy sobie to w żart.
A szczerze mówiąc też ci powiem że odkąd nie myślę tak o staraniach to po pierwsze ten cykl leci mi szybciej to po pierwsze po drugie nie robię sobie zbędnych nadziei na to że będę miała te dwie kreski na teście ciążowym także po prostu wrzuciliśmy totalnie na luz i nie ukrywam że gdy zajdę w tą ciążę to teraz na dobrą sprawę będzie ona nam będzie dla mnie jaki dla mojego partnera zaskoczeniem ale oczywiście miłym zaskoczeniem i oczekiwanym jednak mówię mamy tutaj sporo do ogarnięcia jeśli chodzi o mieszkanie bo jednak był remont więc więc jest z tej pracy dużo druga sprawa to że właśnie ogarniam lekarzy także głowa jest ciągle czymś zajęta seks jest z przyjemności a nie tylko dlatego że aplikacja mi przypomina że mam dni płodne😂
Jeny ! To Szaleństwo kochana widzę ogromne ! Cieszę się ze jesteś zadowolona z nowej pracy , ja w tym tygodniu mam ciut mniej klientek wiec troszkę się zrelaksuje bo gdyby doszło do zapłodnienia to muszę uważać na siebie , przynajmniej do okresu muszę zluzowac hahaha 😂
Ja to tak mam ze z jednej strony mam jakaś nadzieje a z deugiej , w mojej głowie jest takie coś ze pewnie nic z tego ale nie poddaje się 😁
@joan
No sprawdź słońce te miesiączki bo ja mam bite 6/7 dni cykl w cykl .. niby 4 dni to tak idealnie bo te 6-7 dni to ciut długo ..
Weźcie mnie kopnijcie w dupsko bo zaczynam się nakręcać ze w tym cyklu się udało a to nie dobrze ! Bo później ciężko zniosę porażkę 🥺 -
Evvee27 wrote:Jeny ! To Szaleństwo kochana widzę ogromne ! Cieszę się ze jesteś zadowolona z nowej pracy , ja w tym tygodniu mam ciut mniej klientek wiec troszkę się zrelaksuje bo gdyby doszło do zapłodnienia to muszę uważać na siebie , przynajmniej do okresu muszę zluzowac hahaha 😂
Ja to tak mam ze z jednej strony mam jakaś nadzieje a z deugiej , w mojej głowie jest takie coś ze pewnie nic z tego ale nie poddaje się 😁
@joan
No sprawdź słońce te miesiączki bo ja mam bite 6/7 dni cykl w cykl .. niby 4 dni to tak idealnie bo te 6-7 dni to ciut długo ..
Weźcie mnie kopnijcie w dupsko bo zaczynam się nakręcać ze w tym cyklu się udało a to nie dobrze ! Bo później ciężko zniosę porażkę 🥺
Ogólnie fajnie taka krótsza miesiączka mogłaby taka zostac. Ale skoro zawsze miałam 7 dni to jest to trochę dziwne. Nigdy tak nie miałam. 🤔Ale ogólnie ten cykl jakiś dziwny piersi mnie bolały od owulacji chociaż nigdy nie bolą i w trakcie okresu nadal bolaly i teraz skończył się a ból wydaje mi się wiekszy. Kolejna rzecz której nigdy nie mialam. Już się boje co tam się dzieje z tymi moimi hormonami.
A co do nakręcania to ja ostatnio się nie nakrecalam i co i tak to przeżyłam. Wiec chyba zawsze jakiś zawód jest jak się nie uda kolejny raz. Ale nie nakręcaj się ! Kopie cię w dupsko😃 -
Joan31:
Oczywiście skonsultuj to bo skoro nigdy tak nie miałaś to koniecznie potrzebne badania. Zwłaszcza jeśli masz lekarza który wysłucha i zrobi te badania to trzeba korzystać. W końcu w telewizji ciągle mówią że lepiej się badać i zapobiegać niż się leczyć 😁
Evvee27:
Jakbym miała okazję to bym dała kopa 😂 lepiej serio zluzować bo później widok jednej kreski boli bardziej niż kiedykolwiek a jeśli się nie nastawiać a by się udało to będziesz miała super niespodziankę na wakacje ❤️
Ja już gotowa do pracy. Właśnie jadę bo na 7 mam
Dzisiaj to już całkiem głowa pęknie od nadmiaru nowych informacji 😂wzięłam zeszyt jak do szkoły żeby notatki robić 😂Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Joan31:
Oczywiście skonsultuj to bo skoro nigdy tak nie miałaś to koniecznie potrzebne badania. Zwłaszcza jeśli masz lekarza który wysłucha i zrobi te badania to trzeba korzystać. W końcu w telewizji ciągle mówią że lepiej się badać i zapobiegać niż się leczyć 😁
Evvee27:
Jakbym miała okazję to bym dała kopa 😂 lepiej serio zluzować bo później widok jednej kreski boli bardziej niż kiedykolwiek a jeśli się nie nastawiać a by się udało to będziesz miała super niespodziankę na wakacje ❤️
Ja już gotowa do pracy. Właśnie jadę bo na 7 mam
Dzisiaj to już całkiem głowa pęknie od nadmiaru nowych informacji 😂wzięłam zeszyt jak do szkoły żeby notatki robić 😂 -
@joan31
Słuchaj ja w tym miesiącu (jestem 16 dc) nic nie czuje poza lekko bolącymi sutkami co mnie przeraża ! Bo zawsze piersi po owu bolały jak nie wiem , wczoraj bolał mnie jeden jajnik na przemian z drugim ale to pewnie jeszcze resztki po owu , ale temperatura mi się utrzymuje o 0,5 stopnia wyżej wiec super 😄
Ja wgl podstawowa temp ciała mam 35,6 nie wiem czemu tak 😒
@agata98
Dobrze notuj i coś czuje ze będziesz orłem w tej pracy !
Mam zapas testów ciążowych hahaha nawet nie wiem po co mi aż tyle jak coś czuje ze to nie ten cykl 😛
Dawaj znać jak po pracy !
Ja dopiero na 17 idę bo miałam mieć wolne ale klientka mnie dolapala wczoraj w sklepie 😂