Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo Lina wrote:Powtórzyłam test dzisiaj rano i w sumie nic się nie zmieniło.
https://zapodaj.net/plik-OPHcSNEh55
Więc są dwa wyjścia. Albo te testy tak mają, albo to kolejna cp. Poprzednim razem również słabiutko testy mi się odbarwiały...Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Karo Lina wrote:Powtórzyłam test dzisiaj rano i w sumie nic się nie zmieniło.
https://zapodaj.net/plik-OPHcSNEh55
Więc są dwa wyjścia. Albo te testy tak mają, albo to kolejna cp. Poprzednim razem również słabiutko testy mi się odbarwiały... -
Agata98 wrote:A robił mąż jakieś badania? Może stres albo coś z hormonami też u niego?
No nie dziwię ci się. Ja właśnie przez ciągłe zmęczenie psychiczne w pracy zmieniłam ją jak tylko się nadarzyła okazja. Nie dość że pójdę na lepsze warunki to jeszcze część personelu już też znam go jeździłam z babcią tam na chemioterapię. Każdy mi powiedział że dobrze robię odchodząc do nowej pracy bo nawet jak zajde w ciążę to przecież i w nowej pracy mogę się dogadać i pracować do kiedy mi lekarz i maleństwo pozwolą 😁 na początku się bałam tej zmiany ale stwierdziłam że jak dalej będę siedzieć w miejscu które sprawia że rano nie mam ochoty wyjść z łóżka to stres tym bardziej nie ułatwi mi zajścia w ciążę
I tak oto właśnie mam urlop do końca umowy a po urlopie od 3 lipca idę do nowej pracy
Mam nadzieję że u ciebie się wszystko jakoś ułoży zarówno z pracą jak i zdrowiem męża ❤️ może urlop pozwoli wam się tak wyluzować że wszystko się unormuje 🥰 -
NowaG wrote:Ma niski poziom testosteronu. Musimy jeszcze zbadać jakość plemnikówOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:To fakt. Cieszę się że same dobre wieści. Obym miała tak ciągle bo to już jednak zawsze jakieś dodatkowe leczenie i leki odchodzą 😁 a co do lokatora to o niego myślę że w tym miesiącu bardzo się postaraliśmy bo nie pilnowaliśmy się a seks był za każdym razem kiedy była na to ochota więc dosyć często 😁 ale ja tam się na nic nie nastawiam, 26 czerwca mamiec okres ale też teraz o tym nie myślę. Właśnie jedziemy sobie na domki do Mielna,zabraliśmy swoje rowery i chcemy sobie pośmigać po nabrzeżu bo pogoda ma być ❤️
Jak sytuacja kochana ? 😁 -
Evvee27 wrote:Jak sytuacja kochana ? 😁Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Nie testowałam bo nie zabierałam ze sobą testów. Jak nie dostanę dzisiaj okresu to dopiero pomyślę o zrobieniu testu. Jednak czuje się typowo jak na okres wczoraj miałam bóle już takie miesiączkowe,większy apetyt wrażliwość piersi minęła czyli tak jak zawsze przed okresem. Ale mówię w tym miesiącu nawet o tym nie myśleliśmy bo inne rzeczy na głowie były 😁 27.07 mam wizytę u endokrynologa a 1.08 u mojej pani ginekolog więc gdyby nie zaskoczyło teraz to na wizycie będą podejmowane dalsze decyzje co do leczenia zwłaszcza że pójdę ze świeżymi wynikami badań 😁 jedyne co to przed wizytą powtórzę progesteron żeby zobaczyć czy też jest ładny jak w tym miesiącu
Ja czekam na męża żeby go dopaść w piątek bo wraca na weekend po 3 tyg 🥹 -
Evvee27 wrote:Dawaj znać jak coś będziesz już wiedzieć, mocno trzymam kciuki i myśle o Tobie 🥰
Ja czekam na męża żeby go dopaść w piątek bo wraca na weekend po 3 tyg 🥹
A jeśli chodzi o ten cykl to nawet się z partnerem nie staraliśmy,szliśmy po prostu do łóżka kiedy chcieliśmy był totalny luz. Niby był seks co drugi dzień a czasem nawet codziennie ale po prostu mimo owulacji wiem że nie tak łatwo zajść w ciążę. Nawet zdrowe pary mają ileś tam procent w dni płodne żeby zajść😁 jeszcze kilka miesięcy temu bym płakała w toalecie widząc okres ale teraz podchodzę do tego z luzem. Może po prostu dzidzia stwierdziła że przyjdzie do nas jak się już ogarniemy ze wszystkim. Dom praca 😁 także mam dobre nastawienie chociaż boli mnie brzuch 😂 ale biorę za chwilę chłopa na rower bo wtedy mięśnie mi się rozluźniają i o bólu mogę zapomnieć bez tabletek ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2023, 08:27
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ja dostałam właśnie przed chwilą okres. Przyszedł dzień później niż powinien ale przez to że wiem że miałam badania robione i jest okej to się tym nie martwię. Skończy mi się okres to mam się zgłosić na sono hsg jeszcze tylko ☺️ a dzień owulacji w tym cyklu akurat wypada mi w naszą rocznicę 🥰 ciekawa tylko jestem czy będę miała owu. W tym miesiącu nie jestem w stanie pójść na monitoring bo po urlopie idę do nowej pracy i głupio byłoby mi przez cały tydzień się zwalniać szybciej z pracy żeby zdążyć do lekarza. 1 sierpnia mam wizytę u swojej ginekolog także i tak myślę,że będzie stymulacja z tego względu że owulacje 3 razy mam a 10 razy nie. Akurat też będę wtedy już po okresie więc idealnie bo nie stracę cyklu tylko będzie stymulowany już 🥰
A jeśli chodzi o ten cykl to nawet się z partnerem nie staraliśmy,szliśmy po prostu do łóżka kiedy chcieliśmy był totalny luz. Niby był seks co drugi dzień a czasem nawet codziennie ale po prostu mimo owulacji wiem że nie tak łatwo zajść w ciążę. Nawet zdrowe pary mają ileś tam procent w dni płodne żeby zajść😁 jeszcze kilka miesięcy temu bym płakała w toalecie widząc okres ale teraz podchodzę do tego z luzem. Może po prostu dzidzia stwierdziła że przyjdzie do nas jak się już ogarniemy ze wszystkim. Dom praca 😁 także mam dobre nastawienie chociaż boli mnie brzuch 😂 ale biorę za chwilę chłopa na rower bo wtedy mięśnie mi się rozluźniają i o bólu mogę zapomnieć bez tabletek ❤️ -
Joan31 wrote:Najważniejsze że jest ok w badaniach😊 Wszystko idzie w dobrym kierunku 😊Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Dokładnie ❤️ chociaż tyle dobrego bo dzięki temu nic nie muszę regulować przed stymulacją. Aczkolwiek pewnie i tak jeszcze zrobię badania w sierpniu na początku cyklu,później w połowie i na koniec ❤️ a jak tam u was dziewczyny?🥰
-
Joan31 wrote:Ja mam termin @ 30 czerwca ale też nie testuje przed terminem. Dopiero jak będzie spóźnienie to pomyślę o tym 😊 jutro jedziemy w góry więc żyje narazie pakowaniem 😃Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ooo ale fajnie 😁 ostatni raz w górach byłam kilka lat temu. Chyba czas pomyśleć o jakimś wyjeździe ale to chyba raczej po sezonie bo ja tak tłumów nie cierpię😂 nawet nad morze jeżdżę poza sezonem albo w takie miejsca z chłopem gdzie jest mało ludzi ,
-
Hej Dziewczyny!
U mnie dzisiaj tak:
https://zapodaj.net/plik-FlBxQzoG6D
Boję się cieszyć, bo po dwóch poronieniach, każde lekkie ukłucie w brzuchu wydaje mi się identyczne jak w poprzednich przypadkach...
Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej. Zgodnie z zaleceniami właśnie łyknęłam duphaston żeby trochę wspomóc... Jeden lekarz mi powiedział, że nie mam robić bety, bo człowiek jeszcze bardziej się przez to nakręca. I nie wiem co robić28.10.2022 pierwsze II
3.11 💔
18.01.2023 ponownie II
22.01 💔
kwiecień/maj/czerwiec kolejne starania
27.06.2023 kolejne II
28.06 beta 24
30.06. beta 66
06.07 beta 1018
Acard+duphaston -
Jagaja wrote:Hej Dziewczyny!
U mnie dzisiaj tak:
https://zapodaj.net/plik-FlBxQzoG6D
Boję się cieszyć, bo po dwóch poronieniach, każde lekkie ukłucie w brzuchu wydaje mi się identyczne jak w poprzednich przypadkach...
Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej. Zgodnie z zaleceniami właśnie łyknęłam duphaston żeby trochę wspomóc... Jeden lekarz mi powiedział, że nie mam robić bety, bo człowiek jeszcze bardziej się przez to nakręca. I nie wiem co robić -
Agata98 wrote:Ooo ale fajnie 😁 ostatni raz w górach byłam kilka lat temu. Chyba czas pomyśleć o jakimś wyjeździe ale to chyba raczej po sezonie bo ja tak tłumów nie cierpię😂 nawet nad morze jeżdżę poza sezonem albo w takie miejsca z chłopem gdzie jest mało ludzi ,
-
Ja nigdy plamień przed owu nie miałam ale wiele kobiet ponoć ma
Jeśli masz możliwość pójścia do swojego ginekologa w najbliższym czasie to skonsultuj to z nim. Powiedz że starasz się o dziecko i cię to zaniepokoiło bo nigdy nie miałaś wcześniej. Mam nadzieję że nic ci się nie poprzestawia i te plamienie w tym miesiącu to po prostu wybryk twojego organizmu który nic nie namiesza w cyklu.
Daj znać jak się sytuacja rozwinęła🥰Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ja nigdy plamień przed owu nie miałam ale wiele kobiet ponoć ma
Jeśli masz możliwość pójścia do swojego ginekologa w najbliższym czasie to skonsultuj to z nim. Powiedz że starasz się o dziecko i cię to zaniepokoiło bo nigdy nie miałaś wcześniej. Mam nadzieję że nic ci się nie poprzestawia i te plamienie w tym miesiącu to po prostu wybryk twojego organizmu który nic nie namiesza w cyklu.
Daj znać jak się sytuacja rozwinęła🥰
Może sobie podrażniłam podczas badania szyjki 😊
Czuje ze owu się zbliża , już cała spięta bo mąż ma być w piątek 🙁