X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Aga1995. Debiutantka

Wysłany: 15 czerwca 2023, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    24 dc od 20 dc biorę luteinę ogólnie jestem obstawiona lekami ponieważ jeszcze nadczynność tarczycy a jestem po dwóch stratach gin określił że to ciąże biochemicznej jedna w marcu druga w maju we wtorek gin potwierdził że owu była i stwierdził że widać czarną kropkę w macicy ale nie wiadomo co się z tego rozwinie

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2023, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    To już moje 3 poronienie w ciągu roku tylko ta się utrzymała najdłużej no i tutaj poronienie zatrzymane więc też już sytuacja poważniejsza. Też się zastanawiam czy nie zmienić lekarza właśnie... Teraz mam czekać na wynik badania histopatologicznego i z tym dopiero do lekarza
    Naprawdę mi przykro :( mam nadzieję że w końcu się ułoży i donosisz kolejną ciążę ❤️

Ropuszka lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2023, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga1995. wrote:
    https://zapodaj.net/plik-vkz44cT5Bb
    Dziewczyny czy tu coś widzicie?
    Próbowałam coś wypatrzeć ale niestety albo mam tak słaby wzrok albo ja tam nic nie widzę. Powtórz test w dniu spodziewanej miesiączki jeśli nie przyjdzie albo zrób betę ☺️

Aga1995. lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 15 czerwca 2023, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zdecydowanie za wcześnie moim zdaniem na testowanie w ostatnim dniu brania luteiny najlepiej zrobić betę. Bo test też jeszcze może nie wyjść.

• Aga1995. Debiutantka

Wysłany: 15 czerwca 2023, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję 😊

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2023, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga1995. wrote:
    24 dc od 20 dc biorę luteinę ogólnie jestem obstawiona lekami ponieważ jeszcze nadczynność tarczycy a jestem po dwóch stratach gin określił że to ciąże biochemicznej jedna w marcu druga w maju we wtorek gin potwierdził że owu była i stwierdził że widać czarną kropkę w macicy ale nie wiadomo co się z tego rozwinie
    Chyba trochę za szybko na robienie testów. Zrób w ostatnim dniu brania luteiny :)

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2023, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przyszedł weekend i tak sobie siedziałam i przeglądałam z przyjaciółką tik toki
    Wyskoczył nam filmik gdzie facet włożył test owulacyjny w jedzenie i wyszedł pozytywny.
    Z racji tego że mam zapas testów to też tak zrobiłyśmy 😂
    Jesteśmy w szoku bo nawet test nie zdążył wyschnąć a już była delikatna druga kreska
    Dodaje zdjęcie gdzie macie porównanie z testem wykonanym z moczu. No jestem w szoku że pomidor potrafi pokazać ⏸️ (delikatna ale jednak) 😂
    https://zapodaj.net/plik-LhhCuVw8PD

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2023, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Dziewczyny przyszedł weekend i tak sobie siedziałam i przeglądałam z przyjaciółką tik toki
    Wyskoczył nam filmik gdzie facet włożył test owulacyjny w jedzenie i wyszedł pozytywny.
    Z racji tego że mam zapas testów to też tak zrobiłyśmy 😂
    Jesteśmy w szoku bo nawet test nie zdążył wyschnąć a już była delikatna druga kreska
    Dodaje zdjęcie gdzie macie porównanie z testem wykonanym z moczu. No jestem w szoku że pomidor potrafi pokazać ⏸️ (delikatna ale jednak) 😂
    https://zapodaj.net/plik-LhhCuVw8PD
    Haha ciekawe odkrycie 😊

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2023, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Haha ciekawe odkrycie 😊
    Myślałam że to kolejna ściema dopóki sama tego nie zrobiłam 😂 w tym miesiącu zamiast robić testy owulacyjne sobie to zrobiłam na pomidorze 😂 to już chyba po prostu myśl o szpitalu powoduje że głupieje 😂

Joan31 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2023, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Myślałam że to kolejna ściema dopóki sama tego nie zrobiłam 😂 w tym miesiącu zamiast robić testy owulacyjne sobie to zrobiłam na pomidorze 😂 to już chyba po prostu myśl o szpitalu powoduje że głupieje 😂
    I kiedy idziesz do szpitala ? Wiesz już napewno? Lekarze wrócili ?😊

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ogólnie to chce was przywitać i powiedzieć ze tęskniłam !
    Odpuściłam starania w tym miesiącu mega i troszkę przestałam myśleć by ccos tu przeczytać , bo mimo ze każda kreseczka tutaj cieszy ale jednoczenie łamie serce 🥹

Dziwna sprawa bo .. okres spóźnia mi się jeden dzień 😅

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Hej dziewczyny ogólnie to chce was przywitać i powiedzieć ze tęskniłam !
    Odpuściłam starania w tym miesiącu mega i troszkę przestałam myśleć by ccos tu przeczytać , bo mimo ze każda kreseczka tutaj cieszy ale jednoczenie łamie serce 🥹

Dziwna sprawa bo .. okres spóźnia mi się jeden dzień 😅
    No to moze zadziałało to nie myślenie o zajściu 😊

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    I kiedy idziesz do szpitala ? Wiesz już napewno? Lekarze wrócili ?😊
    Właśnie siedzę na oddziale. Zrobili mi wszystkie badania dzisiaj żebym nie musiała tu zostawać co mnie cieszy. Czekam tylko na wyniki żeby zabrać do swojego lekarza bo tu lekarz powiedział że już też nie chce zmieniać mi leczenia skoro obecna pani ginekolog sobie z tym dobrze radzi. Jestem po owulacji bo zrobili USG więc lekarz od ręki określił, przyjdą mi wyniki i mogę iść do domu. Przyjechałam tu z torbą ale jednak cieszy mnie fakt że nie zostawią mnie tu. Opłacało się tu siedzieć od 7 rano😁 a że w tym miesiącu nie pilnuje się jeśli chodzi o cykl i starania to lekarz powiedział że będę mogła niedługo testować bo owulacja była z kilka dni temu co by się zgadzało bo według ovufriend jestem 6dpo 😁 a gdyby nie to że lekarz potwierdził to bym myślała że mi się owulacja przesunęła bo lewy jajnik tak pracuje że aż momentami boli. Mam nadzieję że wyniki będą okej,wrócę do domu z partnerem i będziemy mogli się dalej sobą cieszyć bo akurat zaczynamy oboje urlop od środy ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Właśnie siedzę na oddziale. Zrobili mi wszystkie badania dzisiaj żebym nie musiała tu zostawać co mnie cieszy. Czekam tylko na wyniki żeby zabrać do swojego lekarza bo tu lekarz powiedział że już też nie chce zmieniać mi leczenia skoro obecna pani ginekolog sobie z tym dobrze radzi. Jestem po owulacji bo zrobili USG więc lekarz od ręki określił, przyjdą mi wyniki i mogę iść do domu. Przyjechałam tu z torbą ale jednak cieszy mnie fakt że nie zostawią mnie tu. Opłacało się tu siedzieć od 7 rano😁 a że w tym miesiącu nie pilnuje się jeśli chodzi o cykl i starania to lekarz powiedział że będę mogła niedługo testować bo owulacja była z kilka dni temu co by się zgadzało bo według ovufriend jestem 6dpo 😁 a gdyby nie to że lekarz potwierdził to bym myślała że mi się owulacja przesunęła bo lewy jajnik tak pracuje że aż momentami boli. Mam nadzieję że wyniki będą okej,wrócę do domu z partnerem i będziemy mogli się dalej sobą cieszyć bo akurat zaczynamy oboje urlop od środy ❤️
    No to super że nie będziesz musiała zostawać tylko wszystko ekspresem poszło 😊 Trzymam kciuki za dobre wyniki i dawaj znać jak poszło 😊

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:

To cudownie ze nie musisz zostawać , trzymam mocno kciuki by wszystko było Ok ❤️

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    No to moze zadziałało to nie myślenie o zajściu 😊
    Alarm odwołany bo @ przyszła 😂

Jednak OvuFriend nie jest takie super z algorytmu , flo pokazuje mi okres na dzisiaj a ovu na wczoraj 😄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 14:04

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam test i w tym samym momencie okres No szlag jasny by trafił 😂

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Zrobiłam test i w tym samym momencie okres No szlag jasny by trafił 😂
    Testy działają lepiej na wywołanie okresu jak nie jedne tabletki 🤣

Evvee27 lubi tę wiadomość

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Alarm odwołany bo @ przyszła 😂

Jednak OvuFriend nie jest takie super z algorytmu , flo pokazuje mi okres na dzisiaj a ovu na wczoraj 😄
    Może przyszły miesiąc będzie szczęśliwy 😊 a co masz za aplikację flo?

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2023, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jadę do domu. Niektóre wyniki będą za parę dni i lekarz będzie dzwonił omówić wyniki ale te które już dostałam to wszystkie w normie jak na dzisiejszy dzień cyklu i fazę lutealną. Progesteron też wystrzelił w górę ładnie co tylko lekarzowi potwierdziło obraz z USG 😁 w każdym bądź razie gdyby była potrzeba stymulacja cyklu to lekarz dał zielone światło bo organizm śmiga jak należy. Ale też powiedział że to moja zasługa i tego że trzymam się diety mając cukrzycę a to też działa pozytywnie na PCOS, powiedział żebym dalej piła sobie inofem jeśli na mnie dobrze działa😁kazał o siebie dbać żeby problemy takie jak kiedyś nie wróciły a wyniki stare które miałam (takie sprzed pół roku) to były tragedia i życzył mi abym już po resztę wyników przyszła z informacją że ten cykl zakończył się szczęśliwie 😁 ogólnie mówił że na rezonansie widać że wszystko drożne,bez żadnych patologicznych zmian ale sono hsg nie mógł zrobić bo jestem po owulacji i jeśli się udało to mogloby być kiepsko (w razie gdybym dostała okres to po okresie od razu mam się stawić na badanie bo rezonans to i tak dla niego za mało)ale opisy ze zdjęciami to będą gotowe za parę dni także mogę spać spokojnie ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2023, 18:25

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

‹‹ 131 132 133 134 135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ