Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiastaxo wrote:Dziękuje dziewczyny 😍
Od dziś włączyłam duphaston i liczę, ze przyrost będzie dobry i wszystko rozwinie się tak jak powinno ❤️kasiastaxo lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Avonid wrote:Co tam u was? w których dc jestescie? 😊 troche zniknęłam, potrzebowałam odetchnąć od wszystkiego co przypomina mi o cyklu, staraniach i wszystkim do okoła z tym związanymOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Avonid wrote:Co tam u was? w których dc jestescie? 😊 troche zniknęłam, potrzebowałam odetchnąć od wszystkiego co przypomina mi o cyklu, staraniach i wszystkim do okoła z tym związanym
-
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, nie miałam czasu, ogólnie cykl spisalam na straty ale mam takie pytanie odnośnie waszej opinii . Otóż w poniedziałek 5.06 byłam na monitoringu cyklu i pęcherzyk miał 20 mm , we wtorek nad ranem pęcherzyk peknal, miałam okropny ból i naciagalo mnie na wymioty. We środę 7.06 byłam na monitoringu i pan doktor powiedział ze pęcherzyk peknal , płyn nadal był. Mój mąż był dopiero o 3 nad ranem ze środy na czwartek. Moje pytanie jak sądzicie jakie są szanse ? Niby mój lekarz mówił żeby się przytulać ale nie wiem oszaleje 😅
-
Evvee27 wrote:Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, nie miałam czasu, ogólnie cykl spisalam na straty ale mam takie pytanie odnośnie waszej opinii . Otóż w poniedziałek 5.06 byłam na monitoringu cyklu i pęcherzyk miał 20 mm , we wtorek nad ranem pęcherzyk peknal, miałam okropny ból i naciagalo mnie na wymioty. We środę 7.06 byłam na monitoringu i pan doktor powiedział ze pęcherzyk peknal , płyn nadal był. Mój mąż był dopiero o 3 nad ranem ze środy na czwartek. Moje pytanie jak sądzicie jakie są szanse ? Niby mój lekarz mówił żeby się przytulać ale nie wiem oszaleje 😅
Ja teraz też mam intensywny tydzień. Przeprowadzka,ogarnięcie domu a w przyszłym tygodniu szpital. Dopiero teraz jak weszłam na aplikację to ogarnęłam że już mi się dni płodne zaczęły 😂 w tym miesiącu całkowicie wyłączona ze starań jako takich jestem. Co będzie to będzie 😁Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Komórką jajowa po uwolnieniu może być zapłodniona przez 24 godziny,u niektórych kobiet nawet 48 chociaż rzadko ale zdarzają się takie ciąże także myślę że szanse są. Może niewielkie ale są 😁 nawet lekarz powiedział żeby działać także sam widział szansę
Ja teraz też mam intensywny tydzień. Przeprowadzka,ogarnięcie domu a w przyszłym tygodniu szpital. Dopiero teraz jak weszłam na aplikację to ogarnęłam że już mi się dni płodne zaczęły 😂 w tym miesiącu całkowicie wyłączona ze starań jako takich jestem. Co będzie to będzie 😁
No właśnie ja tez żyje swoim życiem i nawet objawow żadnych nie mam poza bolesnoscia piersi i nawet nie puchne 😂😂😂
Jeszcze synuś miał szkarlatynę przez tydzień to ja pomiędzy praca budowa musiałam się nim zajmować 🥺 -
Evvee27 wrote:Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, nie miałam czasu, ogólnie cykl spisalam na straty ale mam takie pytanie odnośnie waszej opinii . Otóż w poniedziałek 5.06 byłam na monitoringu cyklu i pęcherzyk miał 20 mm , we wtorek nad ranem pęcherzyk peknal, miałam okropny ból i naciagalo mnie na wymioty. We środę 7.06 byłam na monitoringu i pan doktor powiedział ze pęcherzyk peknal , płyn nadal był. Mój mąż był dopiero o 3 nad ranem ze środy na czwartek. Moje pytanie jak sądzicie jakie są szanse ? Niby mój lekarz mówił żeby się przytulać ale nie wiem oszaleje 😅
-
Agata98 wrote:Komórką jajowa po uwolnieniu może być zapłodniona przez 24 godziny,u niektórych kobiet nawet 48 chociaż rzadko ale zdarzają się takie ciąże także myślę że szanse są. Może niewielkie ale są 😁 nawet lekarz powiedział żeby działać także sam widział szansę
Ja teraz też mam intensywny tydzień. Przeprowadzka,ogarnięcie domu a w przyszłym tygodniu szpital. Dopiero teraz jak weszłam na aplikację to ogarnęłam że już mi się dni płodne zaczęły 😂 w tym miesiącu całkowicie wyłączona ze starań jako takich jestem. Co będzie to będzie 😁 -
W sumie ja już dawno zluzowałam bo w planach właśnie była przeprowadzka,nowa praca,remont i jeszcze pełno imprez rodzinnych po drodze więc żyje od miesiączki do miesiączki 😁Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Joan31 wrote:Ja też jakoś wyluzowałam w tym miesiącu i nawet nie ogarniam sama jaki mam dzień cyklu musiałam sprawdzić 😊 Zawsze powinnyśmy mieć takie podejście 😊
Byliśmy na badaniach, teraz czeka na wizytę.
Jak u mnie się unormowało, to u niego takie zawiłości
Bez tego dziecka nie będzie -
NowaG wrote:Ja też trochę wyluzowałam. Zapomniałam o dniach płodnych. Próbowaliśmy... Ale martwi mnie brak wytrysku u męża od jakiegoś czasu
Byliśmy na badaniach, teraz czeka na wizytę.
Jak u mnie się unormowało, to u niego takie zawiłości
Bez tego dziecka nie będzieMikusek lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Dawno mnie też nie było. Dzisiaj mam 23dc. Zrobiłam test owulacyjny I pozytywny w mgnieniu oka.
https://zapodaj.net/d0789dc2e32ab.jpg.html
Mam nadzieję,że jutro mąż wróci z delegacji i zdążyły podziałać 🤣
A jak narazie zabieram się za robienie dżemu truskawkowego 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2023, 14:26
-
https://zapodaj.net/6b81efec4c05c.jpg.html
Dziewczyny czy tu coś jest czy biel? Test to facelle, rozłożony z plastiku 😅12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10