X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2023, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Dziewczyny 🥹 byłam na becie.. 78 mlU/ml 🤩
    Gratuluję !!♥️

kasiastaxo lubi tę wiadomość

preg.png
    age.png
  • kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 5 czerwca 2023, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Gratuluję !!♥️

Dziękuje dziewczyny 😍
    Od dziś włączyłam duphaston i liczę, ze przyrost będzie dobry i wszystko rozwinie się tak jak powinno ❤️

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2023, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Dziękuje dziewczyny 😍
    Od dziś włączyłam duphaston i liczę, ze przyrost będzie dobry i wszystko rozwinie się tak jak powinno ❤️
    Trzymam kciuki i mam nadzieję że czasem tu wpadniesz się podzielić informacjami co u ciebie i maluszka ❤️👶

kasiastaxo lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 5 czerwca 2023, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Trzymam kciuki i mam nadzieję że czasem tu wpadniesz się podzielić informacjami co u ciebie i maluszka ❤️👶

Napewno 🥰 trzymam za was mocno kciuki

Agata98 lubi tę wiadomość

• Avonid Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2023, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam u was? w których dc jestescie? 😊 troche zniknęłam, potrzebowałam odetchnąć od wszystkiego co przypomina mi o cyklu, staraniach i wszystkim do okoła z tym związanym

👧🧔🐕🐕

🧘‍♀️ endometrioza, torbiel na jajniku
    TSH 1,61 | FT4 1,22 | FT3 2,70
    Ferrytyna 79

🧔‍♂️ aglutynacja 1 stopnia, obecność granulocytów
    Posiew nasienia ⏳️

Starania od 11.2021 ❤️‍🔥
    • 05.2022 biochem
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2023, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    Co tam u was? w których dc jestescie? 😊 troche zniknęłam, potrzebowałam odetchnąć od wszystkiego co przypomina mi o cyklu, staraniach i wszystkim do okoła z tym związanym
    Ja mam 10dc. Nawet nie wiem kiedy to zleciało bo ciągle coś na głowie jest. Jutro mam przeprowadzkę więc ciągle było intensywnie. W długi weekend będę ogarniać ogród przy nowym domku, basen, rodzinka na grilla wpadnie a po weekendzie w sumie 3 dni dla siebie i szpital także nawet nie mam kiedy myśleć o staraniach 😁

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2023, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    U mnie dzisiaj 4 dc więc narazie jeszcze spokój 😊 w 13 DC jestem umówiona u ginekologa więc może w tym miesiącu będę wiedziała czy jest owulacja czy nie 😊

preg.png
    age.png
  • NowaG Koleżanka

Wysłany: 7 czerwca 2023, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było mnie tu dawno. 14dc. Niby dziś skok Temp

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2023, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, nie miałam czasu, ogólnie cykl spisalam na straty ale mam takie pytanie odnośnie waszej opinii . Otóż w poniedziałek 5.06 byłam na monitoringu cyklu i pęcherzyk miał 20 mm , we wtorek nad ranem pęcherzyk peknal, miałam okropny ból i naciagalo mnie na wymioty. We środę 7.06 byłam na monitoringu i pan doktor powiedział ze pęcherzyk peknal , płyn nadal był. Mój mąż był dopiero o 3 nad ranem ze środy na czwartek. Moje pytanie jak sądzicie jakie są szanse ? Niby mój lekarz mówił żeby się przytulać ale nie wiem oszaleje 😅

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2023, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, nie miałam czasu, ogólnie cykl spisalam na straty ale mam takie pytanie odnośnie waszej opinii . Otóż w poniedziałek 5.06 byłam na monitoringu cyklu i pęcherzyk miał 20 mm , we wtorek nad ranem pęcherzyk peknal, miałam okropny ból i naciagalo mnie na wymioty. We środę 7.06 byłam na monitoringu i pan doktor powiedział ze pęcherzyk peknal , płyn nadal był. Mój mąż był dopiero o 3 nad ranem ze środy na czwartek. Moje pytanie jak sądzicie jakie są szanse ? Niby mój lekarz mówił żeby się przytulać ale nie wiem oszaleje 😅
    Komórką jajowa po uwolnieniu może być zapłodniona przez 24 godziny,u niektórych kobiet nawet 48 chociaż rzadko ale zdarzają się takie ciąże także myślę że szanse są. Może niewielkie ale są 😁 nawet lekarz powiedział żeby działać także sam widział szansę
    Ja teraz też mam intensywny tydzień. Przeprowadzka,ogarnięcie domu a w przyszłym tygodniu szpital. Dopiero teraz jak weszłam na aplikację to ogarnęłam że już mi się dni płodne zaczęły 😂 w tym miesiącu całkowicie wyłączona ze starań jako takich jestem. Co będzie to będzie 😁

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2023, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Komórką jajowa po uwolnieniu może być zapłodniona przez 24 godziny,u niektórych kobiet nawet 48 chociaż rzadko ale zdarzają się takie ciąże także myślę że szanse są. Może niewielkie ale są 😁 nawet lekarz powiedział żeby działać także sam widział szansę
    Ja teraz też mam intensywny tydzień. Przeprowadzka,ogarnięcie domu a w przyszłym tygodniu szpital. Dopiero teraz jak weszłam na aplikację to ogarnęłam że już mi się dni płodne zaczęły 😂 w tym miesiącu całkowicie wyłączona ze starań jako takich jestem. Co będzie to będzie 😁

No właśnie ja tez żyje swoim życiem i nawet objawow żadnych nie mam poza bolesnoscia piersi i nawet nie puchne 😂😂😂
    Jeszcze synuś miał szkarlatynę przez tydzień to ja pomiędzy praca budowa musiałam się nim zajmować 🥺

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2023, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Myślę że szanse są. Nigdy nie wiemy do końca jak to wszystko zadziala😊

preg.png
    age.png
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2023, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ja też jakoś wyluzowałam w tym miesiącu i nawet nie ogarniam sama jaki mam dzień cyklu musiałam sprawdzić 😊 Zawsze powinnyśmy mieć takie podejście 😊

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2023, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie ja już dawno zluzowałam bo w planach właśnie była przeprowadzka,nowa praca,remont i jeszcze pełno imprez rodzinnych po drodze więc żyje od miesiączki do miesiączki 😁

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• NowaG Koleżanka

Wysłany: 9 czerwca 2023, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Ja też jakoś wyluzowałam w tym miesiącu i nawet nie ogarniam sama jaki mam dzień cyklu musiałam sprawdzić 😊 Zawsze powinnyśmy mieć takie podejście 😊
    Ja też trochę wyluzowałam. Zapomniałam o dniach płodnych. Próbowaliśmy... Ale martwi mnie brak wytrysku u męża od jakiegoś czasu
    Byliśmy na badaniach, teraz czeka na wizytę.
    Jak u mnie się unormowało, to u niego takie zawiłości
    Bez tego dziecka nie będzie

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2023, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NowaG wrote:
    Ja też trochę wyluzowałam. Zapomniałam o dniach płodnych. Próbowaliśmy... Ale martwi mnie brak wytrysku u męża od jakiegoś czasu
    Byliśmy na badaniach, teraz czeka na wizytę.
    Jak u mnie się unormowało, to u niego takie zawiłości
    Bez tego dziecka nie będzie
    Może stres ma niego tak wpływa. Facet też przeżywa starania zwłaszcza jeśli pragnie dziecka. Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i wróci do normy

Mikusek lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2023, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno mnie też nie było. Dzisiaj mam 23dc. Zrobiłam test owulacyjny I pozytywny w mgnieniu oka.
    https://zapodaj.net/d0789dc2e32ab.jpg.html
    Mam nadzieję,że jutro mąż wróci z delegacji i zdążyły podziałać 🤣
    A jak narazie zabieram się za robienie dżemu truskawkowego 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2023, 14:26

💃1994
    🕺1991

👶2020

Drugie luźne starania o 👶 od 2023
    06.23 - biochem💔
    08.23 -biochem 💔

Starania na poważnie od 09.2024
    23.06.25 - II kreski 😊
    07.10.25 - 17+4 🪽💔

Cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, monitoringi, podejrzenie PCO,

•Progesteron 8dpo - 14,300ng/ml
    • 03.2025 - AMH 1,63ng/ml
  • Marysiaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2023, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/6b81efec4c05c.jpg.html

Dziewczyny czy tu coś jest czy biel? Test to facelle, rozłożony z plastiku 😅

12.06 ⏸️ (7/8dpo)
    27.06 zarodek w macicy!
    3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
    16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
    14.09 no wygląda na chłopaka 💙

Następna wizyta 19.10
  • NowaG Koleżanka

Wysłany: 12 czerwca 2023, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiaa wrote:

Ja coś widzę

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2023, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiaa wrote:

Test wygląda na zalany. Powtorz jutro

💃1994
    🕺1991

👶2020

Drugie luźne starania o 👶 od 2023
    06.23 - biochem💔
    08.23 -biochem 💔

Starania na poważnie od 09.2024
    23.06.25 - II kreski 😊
    07.10.25 - 17+4 🪽💔

Cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, monitoringi, podejrzenie PCO,

•Progesteron 8dpo - 14,300ng/ml
    • 03.2025 - AMH 1,63ng/ml
‹‹ 129 130 131 132 133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ