X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dostałam okres 😊 Umówiłam się dzisiaj na poniedziałek do ginekologa żeby mi wywolala i zadziałało na odległość 😂
    Wkraczam w nowy cykl 😊

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Dziewczyny dostałam okres 😊 Umówiłam się dzisiaj na poniedziałek do ginekologa żeby mi wywolala i zadziałało na odległość 😂
    Wkraczam w nowy cykl 😊
    Mam nadzieję że ten cykl będziesz miała już normalny i że zakończy się ⏸️❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Mam nadzieję że ten cykl będziesz miała już normalny i że zakończy się ⏸️❤️
    Też mam nadzieję 😊 ale chyba i tak się przejdę do ginekologa po @ żeby zobaczyć czy wszystko w porządku

preg.png
    age.png
  • kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 3 czerwca 2023, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 27dc 3 dni do spodziewanej miesiączki, rano kolejny bladzioch, temperatura podwyższona na dodatek wydaje mi się ze zaobserwowałam niewielka ilość brązowego śluzu 🙈 w poniedziałek lecę na betę. Liczę ze wszystko będzie dobrze😇 ciagle mam obawy, żeby nie skończyło się biochemem jak 3 cykle temu..

• sara9555 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    U mnie dziś 27dc 3 dni do spodziewanej miesiączki, rano kolejny bladzioch, temperatura podwyższona na dodatek wydaje mi się ze zaobserwowałam niewielka ilość brązowego śluzu 🙈 w poniedziałek lecę na betę. Liczę ze wszystko będzie dobrze😇 ciagle mam obawy, żeby nie skończyło się biochemem jak 3 cykle temu..
    Trzymam kciuki i czekam na info <3

kasiastaxo lubi tę wiadomość

• kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 3 czerwca 2023, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawia mnie tylko to, ze bladziochy wychodzą mi od 3 dni, a dopiero dziś brązowy śluz 🤔 co myslicie?

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Też mam nadzieję 😊 ale chyba i tak się przejdę do ginekologa po @ żeby zobaczyć czy wszystko w porządku
    Nie no koniecznie pójdź i sprawdź ❤️ mam nadzieję że będzie wszystko dobrze

Joan31 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Margo2023 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ginekolog nic nie zasugerował skoro robił USG? Bo jeśli ginekolog nie ma pewności to zazwyczaj mówi żeby przyjść do niego np za 2 tygodnie bo jeśli ciąża to będzie widział wtedy już coś,nic o endometrium nie mówił?

Powiedział,że jak testy negatywne to one czułe są i ciąży raczej nie ma. Zrobił USG to powiedział, że nie wygląda na ciążę, bardziej na okres. Endometrium 8 mm. Nie mam jeszcze okresu póki co, jajniki trochę bolą. Wyników z krwi dziś się nie dowiedziałam bo czasu nie miał internetować jak dzwoniłam. Tylko,że z posiewu wyszła infekcja i globulki dopochwowe. We wtorek mam przyjechać.

Mama KP
    Starania od 03.2023
    Długie cykle spowodowane KP
    06.09.2023 - beta HCG 19 miu prog 9,51 ng/ml
    11.09.2023 - beta HCG 438 miu prog 12,7 ng/ml
    29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Zastanawia mnie tylko to, ze bladziochy wychodzą mi od 3 dni, a dopiero dziś brązowy śluz 🤔 co myslicie?
    Ja taki śluz mam przed okresem czasami. Ale u każdego to inaczej wyglada. Z doświadczenia to śluzem bym się wcale nie sugerowała.

preg.png
    age.png
  • kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 3 czerwca 2023, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Ja taki śluz mam przed okresem czasami. Ale u każdego to inaczej wyglada. Z doświadczenia to śluzem bym się wcale nie sugerowała.

Tez prawda, już chyba wyszukuje wszystkiego. Muszę wytrwać do poniedziałkowej bety ☺️

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2023, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margo2023 wrote:
    Powiedział,że jak testy negatywne to one czułe są i ciąży raczej nie ma. Zrobił USG to powiedział, że nie wygląda na ciążę, bardziej na okres. Endometrium 8 mm. Nie mam jeszcze okresu póki co, jajniki trochę bolą. Wyników z krwi dziś się nie dowiedziałam bo czasu nie miał internetować jak dzwoniłam. Tylko,że z posiewu wyszła infekcja i globulki dopochwowe. We wtorek mam przyjechać.
    No to być może to wszystko przez infekcje a jest to możliwe bo wszystko co się dzieje w naszym organizmie niestety odbija się na naszym cyklu

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2023, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Poczekaj lepiej na betę. Ja ostatnio taki śluz miałam przed okresem gdzie nigdy tak nie miałam. Lepiej się nie nastawiać i mieć czarno na białym wynik bety. Mam nadzieję że wszystko pójdzie po twojej myśli ☺️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2023, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Poczekaj lepiej na betę. Ja ostatnio taki śluz miałam przed okresem gdzie nigdy tak nie miałam. Lepiej się nie nastawiać i mieć czarno na białym wynik bety. Mam nadzieję że wszystko pójdzie po twojej myśli ☺️

Narazie sluz ustał i dziś ładna różowa cienka kreseczka ☺️

Margo2023, Agata98 lubią tę wiadomość

• Margo2023 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2023, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Narazie sluz ustał i dziś ładna różowa cienka kreseczka ☺️

Super 😊
    I na wszystkich testach wychodzi coś ?

Mama KP
    Starania od 03.2023
  • kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2023, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margo2023 wrote:
    Super 😊
    I na wszystkich testach wychodzi coś ?

Tak 😍 od kilku dni

Margo2023 lubi tę wiadomość

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2023, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Tak 😍 od kilku dni
    No to pięknie 😊 To trzymam kciuki i daj znać jak beta 😊

preg.png
    age.png
  • Polaya Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2023, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej,
    u mnie też już bliżej niż dalej do testowania, pierwszego w życiu planowanego🙈 Mam pytanko, zaczęłam mierzyć temperaturę zaraz po owulacji potwierdzonej testami i objawami szyjki+śluzu (wcześniej miałam zepsuty termometr, czekałam na nowy), w takiej syuacji jest sens mierzyć temperaturę do końca cyklu? Czy wykres temperatury od owulacji do miesiączki różni się w jakiś sposób od tego wykresu z początku ciąży? Jeśli tak to co je różni?

• kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 5 czerwca 2023, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 🥹 byłam na becie.. 78 mlU/ml 🤩

Margo2023, sara9555, Agata98 lubią tę wiadomość

• Margo2023 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2023, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Dziewczyny 🥹 byłam na becie.. 78 mlU/ml 🤩
    Super 😍😍😍.
    Teraz niech tylko rośnie 😍.
    Wybierasz się do gina?

Mama KP
    Starania od 03.2023
  • kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 5 czerwca 2023, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margo2023 wrote:
    Super 😍😍😍.
    Teraz niech tylko rośnie 😍.
    Wybierasz się do gina?

Chyba powtórzę betę po 48h i wtedy zadzwonię umówić się na wizytę 😍

‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ