Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Joan31 wrote:Dziewczyny dostałam okres 😊 Umówiłam się dzisiaj na poniedziałek do ginekologa żeby mi wywolala i zadziałało na odległość 😂
Wkraczam w nowy cykl 😊Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
U mnie dziś 27dc 3 dni do spodziewanej miesiączki, rano kolejny bladzioch, temperatura podwyższona na dodatek wydaje mi się ze zaobserwowałam niewielka ilość brązowego śluzu 🙈 w poniedziałek lecę na betę. Liczę ze wszystko będzie dobrze😇 ciagle mam obawy, żeby nie skończyło się biochemem jak 3 cykle temu..
-
kasiastaxo wrote:U mnie dziś 27dc 3 dni do spodziewanej miesiączki, rano kolejny bladzioch, temperatura podwyższona na dodatek wydaje mi się ze zaobserwowałam niewielka ilość brązowego śluzu 🙈 w poniedziałek lecę na betę. Liczę ze wszystko będzie dobrze😇 ciagle mam obawy, żeby nie skończyło się biochemem jak 3 cykle temu..
kasiastaxo lubi tę wiadomość
-
Joan31 wrote:Też mam nadzieję 😊 ale chyba i tak się przejdę do ginekologa po @ żeby zobaczyć czy wszystko w porządku
Joan31 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Ginekolog nic nie zasugerował skoro robił USG? Bo jeśli ginekolog nie ma pewności to zazwyczaj mówi żeby przyjść do niego np za 2 tygodnie bo jeśli ciąża to będzie widział wtedy już coś,nic o endometrium nie mówił?
Powiedział,że jak testy negatywne to one czułe są i ciąży raczej nie ma. Zrobił USG to powiedział, że nie wygląda na ciążę, bardziej na okres. Endometrium 8 mm. Nie mam jeszcze okresu póki co, jajniki trochę bolą. Wyników z krwi dziś się nie dowiedziałam bo czasu nie miał internetować jak dzwoniłam. Tylko,że z posiewu wyszła infekcja i globulki dopochwowe. We wtorek mam przyjechać.Mama KP
Starania od 03.2023
Długie cykle spowodowane KP
06.09.2023 - beta HCG 19 miu prog 9,51 ng/ml
11.09.2023 - beta HCG 438 miu prog 12,7 ng/ml
29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️ -
kasiastaxo wrote:Zastanawia mnie tylko to, ze bladziochy wychodzą mi od 3 dni, a dopiero dziś brązowy śluz 🤔 co myslicie?
-
Margo2023 wrote:Powiedział,że jak testy negatywne to one czułe są i ciąży raczej nie ma. Zrobił USG to powiedział, że nie wygląda na ciążę, bardziej na okres. Endometrium 8 mm. Nie mam jeszcze okresu póki co, jajniki trochę bolą. Wyników z krwi dziś się nie dowiedziałam bo czasu nie miał internetować jak dzwoniłam. Tylko,że z posiewu wyszła infekcja i globulki dopochwowe. We wtorek mam przyjechać.Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
kasiastaxo wrote:Zastanawia mnie tylko to, ze bladziochy wychodzą mi od 3 dni, a dopiero dziś brązowy śluz 🤔 co myslicie?
kasiastaxo lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Poczekaj lepiej na betę. Ja ostatnio taki śluz miałam przed okresem gdzie nigdy tak nie miałam. Lepiej się nie nastawiać i mieć czarno na białym wynik bety. Mam nadzieję że wszystko pójdzie po twojej myśli ☺️
Narazie sluz ustał i dziś ładna różowa cienka kreseczka ☺️Margo2023, Agata98 lubią tę wiadomość
-
kasiastaxo wrote:Narazie sluz ustał i dziś ładna różowa cienka kreseczka ☺️
Super 😊
I na wszystkich testach wychodzi coś ?Mama KP
Starania od 03.2023
29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️ -
Hej hej,
u mnie też już bliżej niż dalej do testowania, pierwszego w życiu planowanego🙈 Mam pytanko, zaczęłam mierzyć temperaturę zaraz po owulacji potwierdzonej testami i objawami szyjki+śluzu (wcześniej miałam zepsuty termometr, czekałam na nowy), w takiej syuacji jest sens mierzyć temperaturę do końca cyklu? Czy wykres temperatury od owulacji do miesiączki różni się w jakiś sposób od tego wykresu z początku ciąży? Jeśli tak to co je różni? -
kasiastaxo wrote:Dziewczyny 🥹 byłam na becie.. 78 mlU/ml 🤩
Teraz niech tylko rośnie 😍.
Wybierasz się do gina?kasiastaxo lubi tę wiadomość
Mama KP
Starania od 03.2023
29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️