X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dostałam okres 😊 Umówiłam się dzisiaj na poniedziałek do ginekologa żeby mi wywolala i zadziałało na odległość 😂
    Wkraczam w nowy cykl 😊

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Dziewczyny dostałam okres 😊 Umówiłam się dzisiaj na poniedziałek do ginekologa żeby mi wywolala i zadziałało na odległość 😂
    Wkraczam w nowy cykl 😊
    Mam nadzieję że ten cykl będziesz miała już normalny i że zakończy się ⏸️❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Mam nadzieję że ten cykl będziesz miała już normalny i że zakończy się ⏸️❤️
    Też mam nadzieję 😊 ale chyba i tak się przejdę do ginekologa po @ żeby zobaczyć czy wszystko w porządku

preg.png
    age.png
  • kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 3 czerwca 2023, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 27dc 3 dni do spodziewanej miesiączki, rano kolejny bladzioch, temperatura podwyższona na dodatek wydaje mi się ze zaobserwowałam niewielka ilość brązowego śluzu 🙈 w poniedziałek lecę na betę. Liczę ze wszystko będzie dobrze😇 ciagle mam obawy, żeby nie skończyło się biochemem jak 3 cykle temu..

• sara9555 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    U mnie dziś 27dc 3 dni do spodziewanej miesiączki, rano kolejny bladzioch, temperatura podwyższona na dodatek wydaje mi się ze zaobserwowałam niewielka ilość brązowego śluzu 🙈 w poniedziałek lecę na betę. Liczę ze wszystko będzie dobrze😇 ciagle mam obawy, żeby nie skończyło się biochemem jak 3 cykle temu..
    Trzymam kciuki i czekam na info <3

kasiastaxo lubi tę wiadomość

• kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 3 czerwca 2023, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawia mnie tylko to, ze bladziochy wychodzą mi od 3 dni, a dopiero dziś brązowy śluz 🤔 co myslicie?

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Też mam nadzieję 😊 ale chyba i tak się przejdę do ginekologa po @ żeby zobaczyć czy wszystko w porządku
    Nie no koniecznie pójdź i sprawdź ❤️ mam nadzieję że będzie wszystko dobrze

Joan31 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Margo2023 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ginekolog nic nie zasugerował skoro robił USG? Bo jeśli ginekolog nie ma pewności to zazwyczaj mówi żeby przyjść do niego np za 2 tygodnie bo jeśli ciąża to będzie widział wtedy już coś,nic o endometrium nie mówił?

Powiedział,że jak testy negatywne to one czułe są i ciąży raczej nie ma. Zrobił USG to powiedział, że nie wygląda na ciążę, bardziej na okres. Endometrium 8 mm. Nie mam jeszcze okresu póki co, jajniki trochę bolą. Wyników z krwi dziś się nie dowiedziałam bo czasu nie miał internetować jak dzwoniłam. Tylko,że z posiewu wyszła infekcja i globulki dopochwowe. We wtorek mam przyjechać.

Mama KP
    Starania od 03.2023
    Długie cykle spowodowane KP
    06.09.2023 - beta HCG 19 miu prog 9,51 ng/ml
    11.09.2023 - beta HCG 438 miu prog 12,7 ng/ml
    29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2023, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Zastanawia mnie tylko to, ze bladziochy wychodzą mi od 3 dni, a dopiero dziś brązowy śluz 🤔 co myslicie?
    Ja taki śluz mam przed okresem czasami. Ale u każdego to inaczej wyglada. Z doświadczenia to śluzem bym się wcale nie sugerowała.

preg.png
    age.png
  • kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 3 czerwca 2023, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Ja taki śluz mam przed okresem czasami. Ale u każdego to inaczej wyglada. Z doświadczenia to śluzem bym się wcale nie sugerowała.

Tez prawda, już chyba wyszukuje wszystkiego. Muszę wytrwać do poniedziałkowej bety ☺️

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2023, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margo2023 wrote:
    Powiedział,że jak testy negatywne to one czułe są i ciąży raczej nie ma. Zrobił USG to powiedział, że nie wygląda na ciążę, bardziej na okres. Endometrium 8 mm. Nie mam jeszcze okresu póki co, jajniki trochę bolą. Wyników z krwi dziś się nie dowiedziałam bo czasu nie miał internetować jak dzwoniłam. Tylko,że z posiewu wyszła infekcja i globulki dopochwowe. We wtorek mam przyjechać.
    No to być może to wszystko przez infekcje a jest to możliwe bo wszystko co się dzieje w naszym organizmie niestety odbija się na naszym cyklu

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2023, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Poczekaj lepiej na betę. Ja ostatnio taki śluz miałam przed okresem gdzie nigdy tak nie miałam. Lepiej się nie nastawiać i mieć czarno na białym wynik bety. Mam nadzieję że wszystko pójdzie po twojej myśli ☺️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2023, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Poczekaj lepiej na betę. Ja ostatnio taki śluz miałam przed okresem gdzie nigdy tak nie miałam. Lepiej się nie nastawiać i mieć czarno na białym wynik bety. Mam nadzieję że wszystko pójdzie po twojej myśli ☺️

Narazie sluz ustał i dziś ładna różowa cienka kreseczka ☺️

Margo2023, Agata98 lubią tę wiadomość

• Margo2023 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2023, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Narazie sluz ustał i dziś ładna różowa cienka kreseczka ☺️

Super 😊
    I na wszystkich testach wychodzi coś ?

Mama KP
    Starania od 03.2023
  • kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2023, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margo2023 wrote:
    Super 😊
    I na wszystkich testach wychodzi coś ?

Tak 😍 od kilku dni

Margo2023 lubi tę wiadomość

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2023, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Tak 😍 od kilku dni
    No to pięknie 😊 To trzymam kciuki i daj znać jak beta 😊

preg.png
    age.png
  • Polaya Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2023, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej,
    u mnie też już bliżej niż dalej do testowania, pierwszego w życiu planowanego🙈 Mam pytanko, zaczęłam mierzyć temperaturę zaraz po owulacji potwierdzonej testami i objawami szyjki+śluzu (wcześniej miałam zepsuty termometr, czekałam na nowy), w takiej syuacji jest sens mierzyć temperaturę do końca cyklu? Czy wykres temperatury od owulacji do miesiączki różni się w jakiś sposób od tego wykresu z początku ciąży? Jeśli tak to co je różni?

• kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 5 czerwca 2023, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 🥹 byłam na becie.. 78 mlU/ml 🤩

Margo2023, sara9555, Agata98 lubią tę wiadomość

• Margo2023 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2023, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiastaxo wrote:
    Dziewczyny 🥹 byłam na becie.. 78 mlU/ml 🤩
    Super 😍😍😍.
    Teraz niech tylko rośnie 😍.
    Wybierasz się do gina?

Mama KP
    Starania od 03.2023
  • kasiastaxo Koleżanka

Wysłany: 5 czerwca 2023, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margo2023 wrote:
    Super 😍😍😍.
    Teraz niech tylko rośnie 😍.
    Wybierasz się do gina?

Chyba powtórzę betę po 48h i wtedy zadzwonię umówić się na wizytę 😍

‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ