Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
https://zapodaj.net/ddecba56dab0e.jpg.html
Powtórzony, jeśli to kreska fabryczna na pinku, to już robi się podejrzanie mocna 😅12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Marysiaa wrote:https://zapodaj.net/ddecba56dab0e.jpg.html
Powtórzony, jeśli to kreska fabryczna na pinku, to już robi się podejrzanie mocna 😅
Oby z każdym dniem była mocniejszaTrzymam kciuki
Marysiaa lubi tę wiadomość
28.10.2022 pierwsze II
3.11 💔
18.01.2023 ponownie II
22.01 💔
kwiecień/maj/czerwiec kolejne starania
27.06.2023 kolejne II
28.06 beta 24
30.06. beta 66
06.07 beta 1018
Acard+duphaston -
Marysiaa wrote:https://zapodaj.net/ddecba56dab0e.jpg.html
Powtórzony, jeśli to kreska fabryczna na pinku, to już robi się podejrzanie mocna 😅Marysiaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Jak tam weekend wam minął? U mnie pracowicie a przy okazji niestety odwołali mi planowy pobyt w szpitalu bo lekarzy nie ma.. mam iść niby 19 czerwca jeśli jakiś lekarz będzie dostępny. Braki w służbie zdrowia to jakaś masakraOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Hej dziewczyny. Jak tam weekend wam minął? U mnie pracowicie a przy okazji niestety odwołali mi planowy pobyt w szpitalu bo lekarzy nie ma.. mam iść niby 19 czerwca jeśli jakiś lekarz będzie dostępny. Braki w służbie zdrowia to jakaś masakra
Te braki są straszne... u nas jakiś czas temu groziło zamknięcie oddziału polozniczo-ginekologicznego( a mamy jeden z lepszych w Lubuskim), bo 3/4lekarzy zlozylo w tym samum czasie wypowiedzenie... Ale na szczęście uratowali i znaleźli lekarzy.💃1994
🕺1991
👶2020
Drugie luźne starania o 👶 od 2023
06.23 - biochem💔
08.23 -biochem 💔
Starania na poważnie od 09.24
Cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, monitoringi, podejrzenie PCO,
•Progesteron 8dpo - 14,300ng/ml
• 03.2025 - AMH 1,63ng/ml -
Agata98 wrote:Hej dziewczyny. Jak tam weekend wam minął? U mnie pracowicie a przy okazji niestety odwołali mi planowy pobyt w szpitalu bo lekarzy nie ma.. mam iść niby 19 czerwca jeśli jakiś lekarz będzie dostępny. Braki w służbie zdrowia to jakaś masakra
-
Aga.f wrote:Ja byłam na 3 dni u siostry w Szczeicnie i na odchodne chrześniak zaraził mnie jelitowka 😳 więc od pn siedzę w domu..
Te braki są straszne... u nas jakiś czas temu groziło zamknięcie oddziału polozniczo-ginekologicznego( a mamy jeden z lepszych w Lubuskim), bo 3/4lekarzy zlozylo w tym samum czasie wypowiedzenie... Ale na szczęście uratowali i znaleźli lekarzy.
No braki są bo połowaa urlopy, kolejna część zwolnienie bo też chorują a jeszcze inni odchodzą. Najgorzej że zazwyczaj ci dobrzy uciekająOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Jejku to się męczysz jak to z jelitówką. Współczuję bardzo
No braki są bo połowaa urlopy, kolejna część zwolnienie bo też chorują a jeszcze inni odchodzą. Najgorzej że zazwyczaj ci dobrzy uciekają💃1994
🕺1991
👶2020
06.23 - biochem💔
08.23 -biochem 💔
Ropuszka wrote:Cześć dziewczyny niestety do was wracam 😔 w 11 TC serduszko przestalo bić więc musieliśmy wywołać poronienie 😔 nie wiem co dalej tak na prawdę😔💃1994
🕺1991
👶2020
06.23 - biochem💔
08.23 -biochem 💔
Ropuszka wrote:Cześć dziewczyny niestety do was wracam 😔 w 11 TC serduszko przestalo bić więc musieliśmy wywołać poronienie 😔 nie wiem co dalej tak na prawdę😔Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Bardzo mi przykro 😔 Wiem jak się czujesz bo też to przechodziłam i mam nadzieję że jednak na długo tu nie zagościsz i jak tylko lekarz da zielone światło to uda się ponownie i już bez tak przykrego końca.
Agata po poronieniach miałaś jakieś dodatkowe badania ? -
Ropuszka wrote:Agata po poronieniach miałaś jakieś dodatkowe badania ?Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
To już moje 3 poronienie w ciągu roku tylko ta się utrzymała najdłużej no i tutaj poronienie zatrzymane więc też już sytuacja poważniejsza. Też się zastanawiam czy nie zmienić lekarza właśnie... Teraz mam czekać na wynik badania histopatologicznego i z tym dopiero do lekarza
-
Aga1995. wrote:https://zapodaj.net/plik-vkz44cT5Bb
Dziewczyny czy tu coś widzicie?
Dziękuję za wasze wsparcie ♥️ nie myślałam że mnie to jeszcze kiedyś spotka szczególnie że wszystko wyglądało pięknie ciąża rozwijała się prawidłowo żadnych uchybień. Chciałabym się obudzić i żeby to był tylko okropny koszmar a nie prawda.