Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2023, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiaa wrote:
    https://zapodaj.net/6b81efec4c05c.jpg.html

Dziewczyny czy tu coś jest czy biel? Test to facelle, rozłożony z plastiku 😅
    Tak najlepiej powtórzyć bo można sobie niepotrzebnie nadziei narobić 😊

preg.png
    age.png
  • Marysiaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/ddecba56dab0e.jpg.html

Powtórzony, jeśli to kreska fabryczna na pinku, to już robi się podejrzanie mocna 😅

12.06 ⏸️ (7/8dpo)
    27.06 zarodek w macicy!
    3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
    16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
    14.09 no wygląda na chłopaka 💙

Następna wizyta 19.10
  • Jagaja Przyjaciółka

Wysłany: 13 czerwca 2023, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiaa wrote:

Powtórzony, jeśli to kreska fabryczna na pinku, to już robi się podejrzanie mocna 😅

Oby z każdym dniem była mocniejsza :) Trzymam kciuki <3

Marysiaa lubi tę wiadomość

28.10.2022 pierwsze II
    3.11 💔
    18.01.2023 ponownie II
    22.01 💔
    kwiecień/maj/czerwiec kolejne starania
    27.06.2023 kolejne II
    28.06 beta 24
    30.06. beta 66
    06.07 beta 1018

Acard+duphaston
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiaa wrote:

No widać ja 😊 Mi na pinku bez ciąży nic się nigdy nie pojawiało 😊 Oby była coraz wyraźniejsza 😊

Marysiaa lubi tę wiadomość

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jak tam weekend wam minął? U mnie pracowicie a przy okazji niestety odwołali mi planowy pobyt w szpitalu bo lekarzy nie ma.. mam iść niby 19 czerwca jeśli jakiś lekarz będzie dostępny. Braki w służbie zdrowia to jakaś masakra

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Aga.f Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Hej dziewczyny. Jak tam weekend wam minął? U mnie pracowicie a przy okazji niestety odwołali mi planowy pobyt w szpitalu bo lekarzy nie ma.. mam iść niby 19 czerwca jeśli jakiś lekarz będzie dostępny. Braki w służbie zdrowia to jakaś masakra
    Ja byłam na 3 dni u siostry w Szczeicnie i na odchodne chrześniak zaraził mnie jelitowka 😳 więc od pn siedzę w domu..
    Te braki są straszne... u nas jakiś czas temu groziło zamknięcie oddziału polozniczo-ginekologicznego( a mamy jeden z lepszych w Lubuskim), bo 3/4lekarzy zlozylo w tym samum czasie wypowiedzenie... Ale na szczęście uratowali i znaleźli lekarzy.

💃1994
    🕺1991

👶2020

Drugie luźne starania o 👶 od 2023
    06.23 - biochem💔
    08.23 -biochem 💔

Starania na poważnie od 09.2024
    23.06.25 - II kreski 😊
    07.10.25 - 17+4 🪽💔

Cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, monitoringi, podejrzenie PCO,

•Progesteron 8dpo - 14,300ng/ml
    • 03.2025 - AMH 1,63ng/ml
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    O jejku. I tak to sobie człowiek może zaplanować cokolwiek😒 Teraz okres urlopowy się zaczyna to się nie zdziwię jak jeszcze przełożą

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.f wrote:
    Ja byłam na 3 dni u siostry w Szczeicnie i na odchodne chrześniak zaraził mnie jelitowka 😳 więc od pn siedzę w domu..
    Te braki są straszne... u nas jakiś czas temu groziło zamknięcie oddziału polozniczo-ginekologicznego( a mamy jeden z lepszych w Lubuskim), bo 3/4lekarzy zlozylo w tym samum czasie wypowiedzenie... Ale na szczęście uratowali i znaleźli lekarzy.
    Jejku to się męczysz jak to z jelitówką. Współczuję bardzo :/

No braki są bo połowaa urlopy, kolejna część zwolnienie bo też chorują a jeszcze inni odchodzą. Najgorzej że zazwyczaj ci dobrzy uciekają

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Aga.f Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2023, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Jejku to się męczysz jak to z jelitówką. Współczuję bardzo :/

No braki są bo połowaa urlopy, kolejna część zwolnienie bo też chorują a jeszcze inni odchodzą. Najgorzej że zazwyczaj ci dobrzy uciekają
    No u nas właśnie Ci najlepsi uciekli... w tym mija lekarka do której chodzilam na NFZ.. teraz jestem zmuszona chodzić prywatnie, bo nie ma innrgo dobrego

💃1994
    🕺1991

👶2020

06.23 - biochem💔
    08.23 -biochem 💔

23.06.25 - II kreski 😊
    07.10.25 - 17+4 🪽💔

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2023, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny niestety do was wracam 😔 w 11 TC serduszko przestalo bić więc musieliśmy wywołać poronienie 😔 nie wiem co dalej tak na prawdę😔

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2023, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Cześć dziewczyny niestety do was wracam 😔 w 11 TC serduszko przestalo bić więc musieliśmy wywołać poronienie 😔 nie wiem co dalej tak na prawdę😔
    Ściskam mocno i przytulam! Bardzo mi przykro..

💃1994
    🕺1991

👶2020

06.23 - biochem💔
    08.23 -biochem 💔

23.06.25 - II kreski 😊
    07.10.25 - 17+4 🪽💔

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2023, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Bardzo mi przykro 😔 Wiem jak się czujesz bo też to przechodziłam i mam nadzieję że jednak na długo tu nie zagościsz i jak tylko lekarz da zielone światło to uda się ponownie i już bez tak przykrego końca.

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2023, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Bardzo mi przykro 😔😔 Przytulam

preg.png
    age.png
  • Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2023, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy. Ale nie wiem czy męża namowie na kolejny raz szczególnie że to nasza 3 strata w ciągu roku 😔

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2023, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Bardzo mi przykro 😔 Wiem jak się czujesz bo też to przechodziłam i mam nadzieję że jednak na długo tu nie zagościsz i jak tylko lekarz da zielone światło to uda się ponownie i już bez tak przykrego końca.

Agata po poronieniach miałaś jakieś dodatkowe badania ?

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2023, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Agata po poronieniach miałaś jakieś dodatkowe badania ?
    Niestety byłam wtedy jeszcze pod opieką innego ginekologa i nie zlecił mi żadnych badań. Powiedział tylko tyle że tak się zdarza na początku. To dało mi do myślenia by zmienić lekarza. Teraz jestem pod opieką cudownej pani ginekolog i to ma NFZ. Czekam teraz na pobyt planowy w szpitalu. Miałam być od jutra ale przełożyli ma poniedziałek. Póki co staramy się dalej ale bezskutecznie. Po szpitalu i badaniach pani doktor zdecyduje co dalej robimy

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 15 czerwca 2023, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już moje 3 poronienie w ciągu roku tylko ta się utrzymała najdłużej no i tutaj poronienie zatrzymane więc też już sytuacja poważniejsza. Też się zastanawiam czy nie zmienić lekarza właśnie... Teraz mam czekać na wynik badania histopatologicznego i z tym dopiero do lekarza

• Aga1995. Debiutantka

Wysłany: 15 czerwca 2023, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/plik-vkz44cT5Bb
    Dziewczyny czy tu coś widzicie?

• Aga1995. Debiutantka

Wysłany: 15 czerwca 2023, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Bardzo współczuję przytulam😥

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 15 czerwca 2023, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga1995. wrote:
    https://zapodaj.net/plik-vkz44cT5Bb
    Dziewczyny czy tu coś widzicie?
    Coś przebija ale bardziej szary niż różowy a który masz dzień cyklu ?

Dziękuję za wasze wsparcie ♥️ nie myślałam że mnie to jeszcze kiedyś spotka szczególnie że wszystko wyglądało pięknie ciąża rozwijała się prawidłowo żadnych uchybień. Chciałabym się obudzić i żeby to był tylko okropny koszmar a nie prawda.

‹‹ 130 131 132 133 134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ