X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2023, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiaa wrote:
    https://zapodaj.net/6b81efec4c05c.jpg.html

Dziewczyny czy tu coś jest czy biel? Test to facelle, rozłożony z plastiku 😅
    Tak najlepiej powtórzyć bo można sobie niepotrzebnie nadziei narobić 😊

preg.png
    age.png
  • Marysiaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/ddecba56dab0e.jpg.html

Powtórzony, jeśli to kreska fabryczna na pinku, to już robi się podejrzanie mocna 😅

12.06 ⏸️ (7/8dpo)
    27.06 zarodek w macicy!
    3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
    16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
    14.09 no wygląda na chłopaka 💙

Następna wizyta 19.10
  • Jagaja Przyjaciółka

Wysłany: 13 czerwca 2023, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiaa wrote:

Powtórzony, jeśli to kreska fabryczna na pinku, to już robi się podejrzanie mocna 😅

Oby z każdym dniem była mocniejsza :) Trzymam kciuki <3

Marysiaa lubi tę wiadomość

28.10.2022 pierwsze II
    3.11 💔
    18.01.2023 ponownie II
    22.01 💔
    kwiecień/maj/czerwiec kolejne starania
    27.06.2023 kolejne II
    28.06 beta 24
    30.06. beta 66
    06.07 beta 1018

Acard+duphaston
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysiaa wrote:

No widać ja 😊 Mi na pinku bez ciąży nic się nigdy nie pojawiało 😊 Oby była coraz wyraźniejsza 😊

Marysiaa lubi tę wiadomość

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jak tam weekend wam minął? U mnie pracowicie a przy okazji niestety odwołali mi planowy pobyt w szpitalu bo lekarzy nie ma.. mam iść niby 19 czerwca jeśli jakiś lekarz będzie dostępny. Braki w służbie zdrowia to jakaś masakra

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Aga.f Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Hej dziewczyny. Jak tam weekend wam minął? U mnie pracowicie a przy okazji niestety odwołali mi planowy pobyt w szpitalu bo lekarzy nie ma.. mam iść niby 19 czerwca jeśli jakiś lekarz będzie dostępny. Braki w służbie zdrowia to jakaś masakra
    Ja byłam na 3 dni u siostry w Szczeicnie i na odchodne chrześniak zaraził mnie jelitowka 😳 więc od pn siedzę w domu..
    Te braki są straszne... u nas jakiś czas temu groziło zamknięcie oddziału polozniczo-ginekologicznego( a mamy jeden z lepszych w Lubuskim), bo 3/4lekarzy zlozylo w tym samum czasie wypowiedzenie... Ale na szczęście uratowali i znaleźli lekarzy.

💃1994
    🕺1991

👶2020

Drugie luźne starania o 👶 od 2023
    06.23 - biochem💔
    08.23 -biochem 💔
    Starania na poważnie od 09.24
    Cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, monitoringi, podejrzenie PCO,

•Progesteron 8dpo - 14,300ng/ml
    • 03.2025 - AMH 1,63ng/ml
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    O jejku. I tak to sobie człowiek może zaplanować cokolwiek😒 Teraz okres urlopowy się zaczyna to się nie zdziwię jak jeszcze przełożą

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.f wrote:
    Ja byłam na 3 dni u siostry w Szczeicnie i na odchodne chrześniak zaraził mnie jelitowka 😳 więc od pn siedzę w domu..
    Te braki są straszne... u nas jakiś czas temu groziło zamknięcie oddziału polozniczo-ginekologicznego( a mamy jeden z lepszych w Lubuskim), bo 3/4lekarzy zlozylo w tym samum czasie wypowiedzenie... Ale na szczęście uratowali i znaleźli lekarzy.
    Jejku to się męczysz jak to z jelitówką. Współczuję bardzo :/

No braki są bo połowaa urlopy, kolejna część zwolnienie bo też chorują a jeszcze inni odchodzą. Najgorzej że zazwyczaj ci dobrzy uciekają

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Aga.f Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2023, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Jejku to się męczysz jak to z jelitówką. Współczuję bardzo :/

No braki są bo połowaa urlopy, kolejna część zwolnienie bo też chorują a jeszcze inni odchodzą. Najgorzej że zazwyczaj ci dobrzy uciekają
    No u nas właśnie Ci najlepsi uciekli... w tym mija lekarka do której chodzilam na NFZ.. teraz jestem zmuszona chodzić prywatnie, bo nie ma innrgo dobrego

💃1994
    🕺1991

👶2020

06.23 - biochem💔
    08.23 -biochem 💔

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2023, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny niestety do was wracam 😔 w 11 TC serduszko przestalo bić więc musieliśmy wywołać poronienie 😔 nie wiem co dalej tak na prawdę😔

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2023, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Cześć dziewczyny niestety do was wracam 😔 w 11 TC serduszko przestalo bić więc musieliśmy wywołać poronienie 😔 nie wiem co dalej tak na prawdę😔
    Ściskam mocno i przytulam! Bardzo mi przykro..

💃1994
    🕺1991

👶2020

06.23 - biochem💔
    08.23 -biochem 💔

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2023, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Bardzo mi przykro 😔 Wiem jak się czujesz bo też to przechodziłam i mam nadzieję że jednak na długo tu nie zagościsz i jak tylko lekarz da zielone światło to uda się ponownie i już bez tak przykrego końca.

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2023, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Bardzo mi przykro 😔😔 Przytulam

preg.png
    age.png
  • Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2023, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy. Ale nie wiem czy męża namowie na kolejny raz szczególnie że to nasza 3 strata w ciągu roku 😔

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2023, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Bardzo mi przykro 😔 Wiem jak się czujesz bo też to przechodziłam i mam nadzieję że jednak na długo tu nie zagościsz i jak tylko lekarz da zielone światło to uda się ponownie i już bez tak przykrego końca.

Agata po poronieniach miałaś jakieś dodatkowe badania ?

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2023, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Agata po poronieniach miałaś jakieś dodatkowe badania ?
    Niestety byłam wtedy jeszcze pod opieką innego ginekologa i nie zlecił mi żadnych badań. Powiedział tylko tyle że tak się zdarza na początku. To dało mi do myślenia by zmienić lekarza. Teraz jestem pod opieką cudownej pani ginekolog i to ma NFZ. Czekam teraz na pobyt planowy w szpitalu. Miałam być od jutra ale przełożyli ma poniedziałek. Póki co staramy się dalej ale bezskutecznie. Po szpitalu i badaniach pani doktor zdecyduje co dalej robimy

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 15 czerwca 2023, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już moje 3 poronienie w ciągu roku tylko ta się utrzymała najdłużej no i tutaj poronienie zatrzymane więc też już sytuacja poważniejsza. Też się zastanawiam czy nie zmienić lekarza właśnie... Teraz mam czekać na wynik badania histopatologicznego i z tym dopiero do lekarza

• Aga1995. Debiutantka

Wysłany: 15 czerwca 2023, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/plik-vkz44cT5Bb
    Dziewczyny czy tu coś widzicie?

• Aga1995. Debiutantka

Wysłany: 15 czerwca 2023, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ropuszka wrote:
    Bardzo współczuję przytulam😥

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 15 czerwca 2023, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga1995. wrote:
    https://zapodaj.net/plik-vkz44cT5Bb
    Dziewczyny czy tu coś widzicie?
    Coś przebija ale bardziej szary niż różowy a który masz dzień cyklu ?

Dziękuję za wasze wsparcie ♥️ nie myślałam że mnie to jeszcze kiedyś spotka szczególnie że wszystko wyglądało pięknie ciąża rozwijała się prawidłowo żadnych uchybień. Chciałabym się obudzić i żeby to był tylko okropny koszmar a nie prawda.

‹‹ 130 131 132 133 134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ